Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos-3

Kur visos dingusios blink.gif
Kaip jusu gelytes gyvena. As saviskes sejinukes jau ispikiavau, bet matyt saules perdaug gavo, kazko lapeliai parudavo doh.gif
O pernykstes irgi kai kurias nuskabiau. Kitos nenori augti, mazutes nelabai dar skabomos g.gif
Atsakyti
mano visos 5 labai graziai auga.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2008 03 27, 11:56)
As pirkau raudonas ir baltas, bandysiu derinti, nors gal ivairios ir graziau atrodytu.  

As pernai taip derinau. Atrodo super. thumbup.gif Tik jau baisiai daug reikia tureti vienodu.
Siemet baltu neturiu, tai teks daryt miksa. Kai tyresiu daug baltu, derinsiu taip:
raudonos +baltos
ryskai avietines +baltos
tamsiai alyvines +baltos

Gaila nebeturiu butent tokiu derinuku pernykstese nuotraukose, parodyciau kaip mazdaug atrodo...

user posted image

user posted image

user posted image

Man tai labai grazu. thumbup.gif Tik per menka gelininke esu, tiek dar ugliuku neprisidauginau. O pripirkt tiek ziauriai per kisene kirstu. doh.gif doh.gif doh.gif

p.s. Raudonos man labai grazios, bet...yra viena blogybe - jos baisiai byra. Kitos taip nebyra. Sudziuna, bet nebyra. Nuskabai sudziuvusius ziedelius su visais ziedlapiais ir ismeti. O nuo tu, tai baisiai daug siuksliu aplink doh.gif tik spek sluot, o terasa - dar ir plaut reikia, nes plyteles paraudonuoja. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 08 balandžio 2008 - 23:09
labai grazu wub.gif
Atsakyti
Kadangi vakar buvo palanki diena (pagal mėnulio kalendorių) visokiom augalų procedūrom, tai prisiskaičiusi patarimų, skaudančia širdim apskabiau savo pelargonijas. Tikiuosi, kad taip tikrai joms bus geriau ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat vis skabau savo svyrančias pelargonijas. Viršūnes pageniu tai kas kokia 10 cm. O žiedus tai dažnai tenka skabyt. Bet kol kas neleidžiu joms pasireikšt. O tas šakojimasis turbūt nuo veislės priklauso. Nes vienos puikiausiai šakojasi, pažastis augina. O viena užsispyrėlė augina vieną stiebelį, tik neseniai po truputį pradėjo pažastėles leist.

Atsakyti
Man tai nugenejo su kamuoliu mazasis,tai galvojau kad jau viskas bus.Ir ka jus manot,isbujojo graziausiai.Matyt reikes kiekvienais paprasysti kad "pagenetu" lotuliukas.gif ,o tai as vis gailinu.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 11, 21:07)
Man tai nugenejo su kamuoliu mazasis,tai galvojau kad jau viskas bus.Ir ka jus manot,isbujojo graziausiai.Matyt reikes kiekvienais paprasysti kad "pagenetu" lotuliukas.gif ,o tai as vis gailinu.

Paaiškinkit ir man. pas mane irgi nuopernai pelargonijos su visu loveliu išžiemojo įstiklintame balkone. Dabar pradėjau laistyti labiau, tai taip ištįso, bet silpnos tokios ir daug nudžiūvusių lapelių yra.
Kaip elgtis?
Ar negailestingai nukarpyti šakeles, ar kaip? Ir kiek kirpti, žiedų tai nėra, dar tik šakelės pradėjo atsigausti žaliuoti ir steibtis, bt jau ilgi tokie kotai.
Tiesa - (pas mane svyrančios).
Atsakyti
nusipirkau ir aš pelargonijų šiandien ir temoje atradau daug patarimų biggrin.gif .Praėjusę vasara pirmą kartą nusipirkau,ir tiesa sakant net nežinojau kad viršunėles reikia nuskabyti,tai augo tik du stiebukai.Nors man ji vistiek graži buvo wub.gif Neskaičiau visos temos,bet gal kas galit atsakyti kaip dėl trešimo? Ir dabar susodinau daigelius į vazoniukus namuose,o gal jau galima ir į sodą vežti,ar dar palaikyti namuose unsure.gif
Atsakyti
Na stai ir mano gelytes.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(laurindre @ 2008 04 01, 12:25)
Kur visos dingusios blink.gif
Kaip jusu gelytes gyvena.

Pazisti?

user posted image

QUOTE(Lietuva @ 2008 04 11, 20:32)
Paaiškinkit ir man. pas mane irgi nuopernai pelargonijos su visu loveliu išžiemojo įstiklintame balkone.

g.gif ....niekada nelaikiau pernyksciu, tai nelabai galiu ka patart. As tas pacias pernykstes nuskabiau siemet anksti pavasari ir ikisau i zeme, t.y. prisiplencavau. Bet kitos zinau ir toliau leidzia augt. Tik va cia, gal tau jau bandziusios taip daryti paaiskins.

QUOTE(dėja @ 2008 04 13, 22:16)
.....bet gal kas galit atsakyti kaip dėl trešimo? Ir dabar susodinau daigelius į vazoniukus namuose,o gal jau galima ir į sodą vežti,ar dar palaikyti namuose unsure.gif

As tai nusiperku Schulz biriu trasu zydincioms gelems. 0,5-1 saukstelis 5 litrams vandens. Labai geros, laaaaabai ilgam uztenka. Geriausia tresti beveik kiekviena karta laistant silpnu 0,5 saukst. skiediniu.

Gali vezt, turbut nesusals ten ant palanges, juk temperatura kazi ar nukris ten zemiau 5-8 laipsniu. O jei ir nukristu iki 2, nemanau, kad kas atsitiktu.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 04 14, 14:52)

Pazisti?

user posted image

Pazystu biggrin.gif Tik pas mane ji kazin ar isgyvens. Aplamai siemet pas mane visos geles streikuoja doh.gif Gal pyksta ant konkurenciu lotuliukas.gif Visas demesys skirtas orchidejom, tai kitos baisiai pyksta g.gif
O gal pavasaris neskuba, todel ir geles nenori augti.Kazkaip siemet labai nenori augti. Penyksciu net neina nuskabyti, nes labai mazi daigeliai, apgenejau kai kurias, tai prigyti nelabai nori. Nevilty as kazkaip siemet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 04 14, 16:22)
Penyksciu net neina nuskabyti, nes labai mazi daigeliai, apgenejau kai kurias, tai prigyti nelabai nori. Nevilty as kazkaip siemet verysad.gif

Ach kokios begedes, nu pavyduoles kokios gi... biggrin.gif
Nieko, atsigaus, salta, o ir saulytes maza.
Jau kitais metais, jei nenusprogdinsiu, turesiu daug, duosiu tau su visu vazoniku. galesi pas uosviene name arba rusy pasitalpint. Nieko, nepasius. tongue.gif
Atsakyti