Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Medinis @ 2007 07 19, 10:28)
Už "p." jūs dar atsiimsit. Suprantu, kad kenkia mano įvaizdžiui, bet juk įvaizdis dar ne viskas. "Troškulys" yra viskas biggrin.gif

o kokiais būdais dabar yra atsiimama? biggrin.gif
Atsakyti
O man kaip tik patinka kaip diskusija pasisuko šitoje temoje, įdomu pasiskaityti ir pamąstyti yra apie ką. O kad kiekvienam meilės samprata skirtinga, tai savaime aišku, vienam tam tikras jausmas gal bus tik susižavėjimas, kitas gal tai jau meile laikys, bet nuo to nė vienam ne blogiau ir nereiktų gal įrodinėti savo "tiesos", nes jos šituose reikaluose tiesiog nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlyte: 19 liepos 2007 - 10:50
O man dar daugiau ironijos ir pozos Medinio postuose regis. Bet čia subjektyvi cinikės nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos :-) Gal ir aš galiu prisijungti prie jūsų linksmo būrelio? Aš irgi esu viena... g.gif Tiesa, nelabai suprantu kodėl, aplinkiniai irgi nesupranta blink.gif Visi sako, kaip tokia protinga, faina, graži, sexi mergina gali neturėti vaikino??? blink.gif lotuliukas.gif Tai va. Man 28. Tai jau kaip ir galėčiau (pasak mano giminės bobučių, ne galėčiau, o turėčiau) pirktis katę, pelargoniją ir sėdėti namuose galvą pelenais apsibarsčius g.gif
Bet aš nesėdžiu namie tongue.gif stengiuosi dalyvauti, tusinuosi beveik kas savaitgalį, buvau viena išlėkusi atostogauti į Maljorką biggrin.gif Nerealiai praleidau laiką biggrin.gif Bet kaip nesutinku to "vienintelio", taip nesutinku... Nors man visad geriau sekdavosi su užsieniečiais nei lietuviais.. Netgi padariau išvadą, kad mano ir lietuvių biolaukai ar auros nesutampa...
Dar vieną išvadą padariau, kad esu vedusių, susižadėjusių, turinčių vaikų ar kitaip įsipareigojusių vyrų svajonė... Nes blyn, kai tik užsiraunu ant neblogo vyruko, tai pasirodo vienas iš jų.. doh.gif Ir svarbiausia, kad jie tai mielai "bendrautų" su manimi... unsure.gif Nervina.

Vienas pažįstamas bičas neseniai pasakė "bajerį". Tipo ar žinai kuom panašios senmergė ir pelargonija?? Dar žydi, bet jau po truputuką smirdi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokas pro ašaras, kaip sakoma... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2007 07 19, 13:11)
Dar žydi, bet jau po truputuką smirdi...  :

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveika prisijungusi mirksiukas.gif musu gretos isretejo, bet vel pildosi.. ax.gif
Atsakyti
Man visi sako, kad esu per daug išranki.. Tipo daug reikalavimų keliu vyrams (tiesa sakant iš ties, su metais, tų reikalavimų daugėja ir kartelė kyla). Juk kai buvau studentė, man buvo faini tie patys bedarbiai studentai. Bet kai pati esi kažko pasiekusi, norisi, kad ir tavo partneris būtų atitinkamam lygmenyje. Man nereikia pinigų maišo, noriu faino, mielo, išsilavinusio, komunikabilaus, su geru humoro jausmu, ir ne mėmės unsure.gif Bet pati jaučiu, kad susipažinusi su vaikinu, pradedu ieškoti jo trūkumų, o ne privalumų doh.gif Atrodo, kad kaip specialiai bandyčiau įrodyti sau, kad jis man netinka.. kad reikia toliau tūsintis ir ieškoti kito... fainesnio, mielesnio... Mama kartą man pasakė "neieškok idealaus vyro, tokių nėra" Greičiausiai ji teisi... Vadinasi pati nežinau ko noriu g.gif

Ir kas per velns ta meilė yr?? g.gif
Atsakyti
Nu gal as cia ne i tema ax.gif
tada labai nepykit smile.gif
o jai idomu tada paskaitykit daugiau
Info

„Aš“ vystimasis ir jo kritiniai momentai, krizės. Kaip galime juos keisti?
Laisvė ir meilė partnerių, porų pedagoginiuose ir terapiniuose santykiuose.
„Meilės ir seksualumo dimensija šiuolaikiniame moksle“. Visuomeninis prof. med. dr. Peter Petersen (Vokietija) pranešimas.

2007-08-08

"Aš vystimasis ir jo krizės. Kaip galime jas keisti?"
Med. moksl. daktaras A. Ossapofsky (bendrosios medicinos gydytojas, mokyklos gydytojas)

2007-08-09

"Lyčių meilė ir kuo ji panaši į terapinę meilę bei kuo ji skiriasi (Meilė terapijoje)"
Prof. med. moksl. daktaras P. Petersen (gydytojas psichiatras –psichoterapeutas, psichoanalitikas)

2007-08-10

"Kova tarp lyčių ir vienas kito pajautimas (šansai ir Aš- vystimasis meilės krizėje)"
Prof. med. moksl. daktaras P. Petersen
Atsakyti
Niu sorry, jei neturiu vaikino, tai nereiškia, kad man reikia psichoterapijos... schmoll.gif

Ar jau reikia?? g.gif
lotuliukas.gif

Žalia, nesupyk, aš čia šiaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2007 07 19, 14:06)
Niu sorry, jei neturiu vaikino, tai nereiškia, kad man reikia psichoterapijos...  schmoll.gif 

Ar jau reikia??  g.gif
lotuliukas.gif

Žalia, nesupyk, aš čia šiaip  4u.gif

Niu va, as to ir nenorejau pasakyti,
juk tema tai idomi, cia netik tom kas be vaikino.
Manau yra daug zmoniu gyvenanciu "laimynga seimynini "gyvenima
bet net neiisivaizduojanciu ka reiskia myleti.

Dar karta sory jei ne i savo darza ilidau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žalia: 19 liepos 2007 - 14:27
Visos temos neskaičiau, bet prisiminiau neseniai skaityta straipsnį. Nepykit, jei gausis poster_offtopic.gif

Meilė jau yra jūsų gyvenime. Pati svarbiausia - meilė sau.

"Vienišumas - Dievo bausmė, kad žmogus išmoktų mylėti."

Savo vienintelį jau radau, pakankamai anksti. Bet gerai pamenu momentą, kai išmokau "mylėti save" pamoką. Tada nustojau ieškoti meilės... ir ją radau.

To ir neradusioms linkiu 4u.gif
Atsakyti
speju merginos ir as jungsiuos i jusu buri, nes nieko man su manuoju vaikinu neiseina. zodziu dabar kaip ir neturiu jau tokio. liudna, bet reikia kazkaip galvot kur mintis kitur nukreipti ir ka veikti dar 1.5 vasaros menesio, kai tiek laisvo laiko irtiek ikyriu minciu ir liudesio lenda i galva. g.gif doh.gif
Atsakyti