Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(emmute @ 2007 07 22, 12:31)
turiu omeny tikrą meilę, ne įsimylėjimą...

o senmergėlėm gal dar nevadinkit, ką?  blush2.gif

tai, kad pati tokia esu(čia neįžeidžainčiai) mane tėtis vadina senmerge, nors man 19 ( rudens vidury 20) nei daug nei mažai...sakyčiau jauna senmergė esu...

kartais išvis abejoju ar meilė egzistuoja
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 22, 15:07)
tai, kad pati tokia esu(čia neįžeidžainčiai) mane tėtis vadina senmerge, nors man 19 ( rudens vidury 20) nei daug nei mažai...sakyčiau jauna senmergė esu...

kartais išvis abejoju ar meilė egzistuoja

oho, kokia jauna senmergė blink.gif biggrin.gif

egzistuoja....
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 22, 14:32)
oho, kokia jauna senmergė  blink.gif  biggrin.gif

egzistuoja....

nu... nurašyta jau... į netinkamas..... reik galvoju į pedagoginį stot būt mokytoja biggrin.gif akiniai ilgi sijonai, blyn ale nu man gražu .... būsiu tipiška mokytoja-senmergė, nekesiu vaikų, ypač berniukų biggrin.gif "užsisėsiu" keršysiu pažym,iais už visą vyrišką giminę , kad nieks nejamė į žmona....

nu nieks neima nu ką daryt biggrin.gif juokas pro ašaras...visi tik giria kokia aš nuostabi.... ir nesupranta, kodėl čia tiap.....

sakai būna meilė? gal tik kiekvienam nelemta patirti jos.... pvz man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 22, 16:45)
nu... nurašyta jau... į netinkamas..... reik galvoju į pedagoginį stot būt mokytoja biggrin.gif akiniai ilgi sijonai, blyn ale nu man gražu .... būsiu tipiška mokytoja-senmergė, nekesiu vaikų, ypač berniukų biggrin.gif "užsisėsiu" keršysiu pažym,iais už visą vyrišką giminę , kad nieks nejamė į žmona....

nu nieks neima nu ką daryt biggrin.gif juokas pro ašaras...visi tik giria kokia aš nuostabi.... ir nesupranta, kodėl čia tiap.....

sakai būna meilė? gal tik kiekvienam nelemta patirti jos.... pvz man biggrin.gif

sveiki!
na kad truputeli manau dar per jauna i senmerges! tai norejai gal 16 isteketi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 22, 15:45)

nu nebloga išeitis 4u.gif dar žiūrėk kokį jauniklį suviliosi, jaunos mokytojėlės oj kaip patinka berniukam biggrin.gif

man irgi atrodo, kad dar ankstoka būtų tekėti, ar jau norisi būtent ištekėt? g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,

o mano gyvenimas supainiotas kaip velniaižin kas doh.gif Nieko nesuprantu, ir, blogiausia, niekam nieko nejaučiu.
Pasitvirtino taisyklė - kai diedo reikia, jo nėra, kai nereikia - šniūrais. Kai tik spėjau nuspręsti kad man labai super gyventi taip, kaip gyvenu, jau trečias per praėjusią savaitę išreiškė meilę ir įsimylėjimą.
Kažkokia muilo opera..... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 22, 12:58)
mergaitės 4u.gif , ar tikit, kad yra žmonių, kurie myli tik kartą gyvenime?  g.gif

yra mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 23, 08:56)
Sveikos gyvos,

o mano gyvenimas supainiotas kaip velniaižin kas  doh.gif Nieko nesuprantu, ir, blogiausia, niekam nieko nejaučiu.
Pasitvirtino taisyklė - kai diedo reikia, jo nėra, kai nereikia - šniūrais. Kai tik spėjau nuspręsti kad man labai super gyventi taip, kaip gyvenu, jau trečias per praėjusią savaitę išreiškė meilę ir įsimylėjimą.
Kažkokia muilo opera.....  doh.gif  doh.gif

tai gal džiaugtis reikia g.gif blush2.gif negi nei vienas nepatinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 23, 08:56)
Sveikos gyvos,

o mano gyvenimas supainiotas kaip velniaižin kas  doh.gif Nieko nesuprantu, ir, blogiausia, niekam nieko nejaučiu.
Kažkokia muilo opera.....  doh.gif  doh.gif

noreciau ir as taip: tai nuolat sedeciau ir galvociau, kad man niekonereikia, o vaikinai vis kviestu ir kviestu i pasimatymus lotuliukas.gif apgauciau save, bet del tokio reikalo galima. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Buvau Palangoje, pailsejau, o siandien ir vel grizau i realybe, i tuscius namus verysad.gif Su broliu vaziavom ir taip netiketai jis paklause: "Negi tikrai jokio draugo neturi". Zinokit, kaip sudetinga pasakyti "ne", nes toks jausmas, kad iskart reiketu pasiteisinti "kodel neturi" verysad.gif

Liudna man siandien
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 23, 14:41)
Sveikos gyvos  4u.gif

Buvau Palangoje, pailsejau, o siandien ir vel grizau i realybe, i tuscius namus  verysad.gif  Su broliu vaziavom ir taip netiketai jis paklause: "Negi tikrai jokio draugo neturi". Zinokit, kaip sudetinga pasakyti "ne", nes toks jausmas, kad iskart reiketu pasiteisinti "kodel neturi"  verysad.gif

Liudna man siandien

As irgi panasiai klausiu savo sesers, bet ji pastoviai keleta turi, bet teket nesiruosia, nors gyveno su vienu netrumpai, bet nusprende, kad jai vienai geriau, bet manau, kad tikroji priezastis irgi tokia , kad tinkamo neranda, gal per aukstus reikalavimus kelia, gal visus su manim lygina, nes jaunesne ir as jai buvau autoritetas.O jau i senmerges manau pagal amziu pretenduotu
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 07 23, 18:32)
As irgi panasiai klausiu savo sesers, bet ji pastoviai keleta turi, bet teket nesiruosia, nors gyveno su vienu netrumpai, bet nusprende, kad jai vienai geriau, bet manau, kad tikroji priezastis irgi tokia , kad tinkamo neranda, gal per aukstus reikalavimus kelia, gal visus su manim lygina, nes jaunesne ir as jai buvau autoritetas.O jau i senmerges manau pagal amziu pretenduotu

Vat as irgi noriu, kad vaikinas mane myletu ir lepintu taip, kaip brolis savo zmona wub.gif
Atsakyti