QUOTE(Medinis @ 2007 07 25, 09:23)
O kam jos reikia, tos meilės?
O gal tikrai nereikia

QUOTE(solo @ 2007 07 24, 19:33)

Aš dar duodu laiko sau apsigalvoti ir patikrinti, ar tikrai netraukia

Sveikos, uf, kiek priplepėjot

QUOTE(Medinis @ 2007 07 25, 08:42)
Aš skaitau gana atidžiai. Tiesiog jūs manęs nesuprantate. Mylėti nebūtina su atsaku. Galima mylėti atsitiktinai sutiktą autobuse vaikiną, ekrano žvaigždę ar darželį kartu lankiusį berniuką. Meilei to pilnai pakanka.
na manau, kad dauguma merginu jau isaugo is to amziaus

QUOTE(Medinis @ 2007 07 25, 08:49)
Iš kur jūs žinote? Jūs niekada nemylėjote nei su atsaku nei be... Pamėginkite, gal patiks. Bet kuri patirtis yra naudinga. Beje, mylėjus be atsako galbūt bus labiau vertinama abipusė meilė (gana retai sutinkama).
mylejau be atsako, daugiau nenoriu. Pasitikejima savimi tik praradau ir daugiau nieko

QUOTE(Aristokratė @ 2007 07 25, 09:45)
mylejau be atsako, daugiau nenoriu. Pasitikejima savimi tik praradau ir daugiau nieko
.

O aš dabar galvojau, kad mielai pagyvenčiau su meile, kad ir be atsako. Nors tikriausiai baisiau negu baisu toks variantas...
QUOTE(Discret @ 2007 07 24, 23:21)
Gimusi_vasara, tavo pasirinkimas aišku yra tavo... Aš būčiau sutikusi tavo vietoje kavutės išgerti su tuo vadybininku...
QUOTE(Qwertama @ 2007 07 24, 23:33)
tiesa sakant ir as buciau su malonumu kavutes isgerus. vis nauja pazintis, galbut prives ji prie kazko ateityje 

Man gėda būtų su juo gatve eiti. Jis kūdas, o aš moteriškų formų. Bijau, kad aš tokio papais neuždusinčiau, jei ką....

Sveikos. Kažkas kalba, kad galėtų gyventi su meile be atsako. Tai galiu pasakyti galima, bet neilgai, nes aš tą patį išgyvenau. Po to būna labai sunku, kad tu mylėjai, o jis tik tave išdūrinėjo. Tai gerai pagalvokit, ar galėtumėt.
QUOTE(rasitar @ 2007 07 25, 18:13)
Sveikos. Kažkas kalba, kad galėtų gyventi su meile be atsako. Tai galiu pasakyti galima, bet neilgai, nes aš tą patį išgyvenau. Po to būna labai sunku, kad tu mylėjai, o jis tik tave išdūrinėjo. Tai gerai pagalvokit, ar galėtumėt.
as asmeniskai negaleciau myleti be atsako

Qwertama, tu teisi, bet aš mylėjau gan ilgai, kol abu pavargom.
QUOTE(Qwertama @ 2007 07 25, 18:26)

QUOTE(rasitar @ 2007 07 25, 18:31)
Qwertama, tu teisi, bet aš mylėjau gan ilgai, kol abu pavargom.
kaip tai, kol abu pavargot? jei meile be atsako, joje dalyvauja vienas zmogus.