Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(cherruti @ 2007 07 24, 22:48)
as irgi taip visalaik maniau ax.gif  bet vat kaip tik grizau is 3 pasimatymo su vaikinu, kuri 'nurasiau' jau per pirmaji susitikima blush2.gif  ir nebezinau...o gal ir nieko jis man visai g.gif gal klaidingas buvo tas pirmasis ispudis..

aš iš savo patirties galiu pasakyt, kad jei man vyras nepatiko iš pačio pirmo sykio, t.y.nepatraukė manęs kaip vyras, tai nepatrauks nei per trečią, nei per ntąjį pasimatymą. tik kartais būna, kad parėjus iš pasimatymo atrodo, kad buvo faina, o paskui imu kažkaip kitaip mąstyt.. nu žodžiu. bet kitoms panelėms ir kitaip būna. būna kad vaikinai sugeba prisijaukinti smile.gif
Atsakyti
Qwertama, labai paprastai. Jis tik jautė pagarbą, kad mes auginame sūnų, kad aš gera virėja, skalbėja ir t.t. O aš mylėjau jį labai (nors ir dabar jį myliu), jis to nejautė keletą metų. Pamilo kitą, na, bet mes gyvenom kartu(jinai po to jį paliko) dar keletą metų , o dabar nusprendė jis, kad reikia skirtis, nes abiem darosi sunku. Aišku, man dabar sunkiausia.
Atsakyti
QUOTE(rasitar @ 2007 07 25, 20:05)
Qwertama, labai paprastai. Jis tik jautė pagarbą, kad mes auginame sūnų, kad aš gera virėja, skalbėja ir t.t. O aš mylėjau jį labai (nors ir dabar jį myliu), jis to nejautė keletą metų. Pamilo kitą, na, bet mes gyvenom kartu(jinai po to jį paliko) dar keletą metų , o dabar nusprendė jis, kad reikia skirtis, nes abiem darosi sunku. Aišku, man dabar sunkiausia.

Tokios situacijos gyvenime labiausiai bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasitar @ 2007 07 25, 20:05)

suprantu, tau tikrai labai sunku. ziauri ta meile be atsako verysad.gif
Atsakyti
ech, dusautojos sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 25 liepos 2007 - 20:31
Juodai sunku. Gal kada nors ir atsigausiu.
Atsakyti
neatėjo meilė ir šiandien... verysad.gif
Atsakyti
bet kaip žiauru, atrodo, kodėl kitos turi, o mes ne... vienos visai vienišos, kitos myli be atsako... nu kodėl? kuo prastesnės už kitas?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 25, 22:30)
bet kaip žiauru, atrodo, kodėl kitos turi, o mes ne... vienos visai vienišos, kitos myli be atsako... nu kodėl? kuo prastesnės už kitas?

kažkoks egoistiškas požiūris... o kodėl vieni turi pinigų, kiti- ne? kodėl vieni sveiki, o kiti serga? Nes toks yra gyvenimas ir toks likimas. Viskas, kas vyksta, priklauso ne nuo mūsų ir mūsų turėjimas/neturėjimas tam tikru laiku taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 25 liepos 2007 - 22:43
QUOTE(Medinis @ 2007 07 25, 07:37)
Meilė... Kodėl norisi to, ko neturi? Kodėl norisi dvigubai to, ko tu neturi, bet aplinkiniai turi? Kiek kartų reikia mylėti, kad nebenorėti jos...
Manau visiems suprantama, jog meilė egzistuoja tam, kad žmonių rasė gyvuotų, egzistuoja tam, kad du žmonės susitiktų, pasigimdytų vaiką ir išbūtų kartu pakankamai laiko, kol vaikas paaugs. Meilė - tai gamtos spyris į užpakalį atlikti savo paskirtį pasaulyje... Meilė...
Ar nėra meilė sureikšminta dabartiniame pasaulyje? Ar įmanoma meilę valdyti... Įmanoma. Ar norime ją valdyti? Ne, kol nereikia - nenorime, o vėliau kartais būna per vėlu...

Ar Adomas mylėjo Ievą? O Ieva - Adomą? O kas jiems beliko....

Medinį, jei nebūtum prie savo avataro prirašės savo egzsitavimo vietos, pagalvočiau, kad sutikau čia pažįstamą vyrą.... lotuliukas.gif

O į tą klausimą apie Adomą ir Ieva, galiu atsakyti rusišku posakiu.... gal suprasi...
"Na bezrybii i rak ryba" smile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 07 25, 17:36)
Man gėda būtų su juo gatve eiti. Jis kūdas, o aš moteriškų formų.  Bijau, kad aš tokio papais neuždusinčiau, jei ką.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va, dar kartelį pasitvirtino - tai stereotipai. Kaip atrodysiu su juo... jis toks, jis anoks... irnesakyk.gif
Pažįstu porelę - abu sveria maždau tiek pat. Jis šiek tiek aukštesnis, kudas, oda ir kaulai... Ji toookiųųųųų moooooteriškų formų, tarp jos papų turbūt jo galva telpa...
Pagal kūno plotį atrodo "1 ji = 2 jis"... biggrin.gif
Ir ką? Laimingi, skraido padebesiais... apsigyveno kartu po poros savaičių nuo draugystės pradžios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Discret: 25 liepos 2007 - 23:14
QUOTE(solo @ 2007 07 25, 22:43)
kažkoks egoistiškas požiūris... o kodėl vieni turi pinigų, kiti- ne? kodėl vieni sveiki, o kiti serga?  Nes toks yra gyvenimas ir toks likimas. Viskas, kas vyksta, priklauso ne nuo mūsų ir mūsų turėjimas/neturėjimas tam tikru laiku taip pat.

tada sakykim -aš egosistė...bet atsiprašau, akd noriu to ką turi kita, normalią šeimą, mylintį vyrą... kodėl čia egostiškas požiūris? pagįsk? aš nenoriu visko sau... aš nenotiu tamstos vyro...
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 26, 00:35)
tada sakykim -aš egosistė...bet atsiprašau, akd noriu to ką turi kita, normalią šeimą, mylintį vyrą...  kodėl čia egostiškas požiūris? pagįsk? aš nenoriu visko sau... aš nenotiu tamstos vyro...

Tai jei ir norėtum negautum, nes ir pati jo neturiu biggrin.gif Turėjau, su mūsų bendra ateitim, perspektyva, svajonėm, bet atsitiko taip, kaip turėjo atsitikt. Aš viena. Ir kolkas tuo mėgaujuos. Vienatvėje įžvelgiu daug pliusų, aišku, ne daugiau nei būnant su žmogum, kurį nuoširdžiai myli, tačiau mokausi pagyventi viena.
Taip,aš irgi norėčiau, kad kažkas atsirastų mano gyvenime, tik post'as nuskambėjo labai savanaudiškai.... kodėl AŠ to neturiu, kodėl kitoms gerai, o MAN taip blogai... vieni turi viena, kiti - kita. Palaipsniui vieni netenka vieno, kiti- kito. Tai ir yra gyvenimas.
Atsakyti