QUOTE(emmute @ 2007 07 26, 23:32)
tikėkim tuo
tikekim tuo emmute..
as irgi skaiciau tavo istorija temoje 'noriu ji susigrazinti'... sunku man labai kazka patarineti.. ir sunku atskirti siuo metu kas tikra o kas ne.. bet mano istorijoje buvo triju metu pertrauka.. kai as draugavau pries tai su vaikinu.. tai is esmes tas laikotarpis truko daugiau nei 12 metu.. mes pradraugavome 7 metus.. ir as ji palikau suzinojusi apie neistikimybe.. tuomet atsirado kelios pazintys.. bet maciau kad zmones ne tie.. vis galvojau apie praeiti.. na ir po triju metu pertraukos as jam paskambinau.. skirtumas tik toks, kad jis buvo dar vis vienas.. na bent jau neturejo rimtu santykiu.. ir mes vel susiejom..
ka galiu pasakyti.. po to susiejimo turbut buvo graziausias laikotarpis musu draugysteje.. gal kad siek tiek subrendom.. (nes draugavom nuo mokyklos).. gal kad patyrem skausmo.. bet buvo daug geriau nei iki issiskyrimo.. taciau ka tu manai.. kaip buvo jis donzuanu, taip ir liko.. mylejo mane beprotiskai.. bet buvo vienas is tu vyru, kai seima svarbu, bet i sona nukrypti tiesiog gyvuliskai reikia..
taigi kai sutikau savo sielai artima zmogu, supratau, kad tuomet as gryzau pas ji, tik is nevilties, kad vis dar nesutinku savojo zmogaus.. tik todel kad nepasitaike tas apie kuri svajoju.. ir praradau vilti kad toks isvis egzistuoja.. todel geriau rinkausi uztikrinta praeiti, nei svaiciojimus nebutais dalykais...
bet jis egzistavo.. as radau savo svajoniu zmogu.. butent toki, koki visada isivaizdavau... kai sutikau jau Ji.. viskas buvo kitaip.. pokalbiai iki paryciu.. atviravimas.. juokimasis.. tiek daug mielu dalykeliu, kuriu jau neisvardintum... todel ir einu is proto dabar.. todel ir puolu i nevilti.. nes viskas buvo tiesiog kaip pasakoje..
sunku pasakyti kaip buvo tau.. jei ir pas jus buvo viskas grazu.. be apgauliu.. be dideliu pykciu.. tikiu kad sunku patiketi kad pamilsi dar karta taip pat... bet gal pamilsime kitaip.. uz kazka kita.. tiesiog tikekim...