Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 02, 11:18)
Tai jau tikrai netikėtai..  biggrin.gif Bet išsirinkt be šansų, abu nerealūs, ką reiks ir daryt?  biggrin.gif

Prašom man vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 02, 10:20)
Prašom man vieną  biggrin.gif

Mielai biggrin.gif Abu super, katės maiše tikrai negausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 02, 11:18)
Bet išsirinkt be šansų, abu nerealūs, ką reiks ir daryt?  biggrin.gif

Visiškai nieko... Dalyvauti skyrelyje "Meilė ateis į mano gyvenimą".
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 02, 11:20)
Prašom man vieną  biggrin.gif

Neimk. Ramybe prarasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 08 02, 12:52)
Neimk. Ramybe prarasi  ax.gif

Ai, teisybė bigsmile.gif Pasilieku ramybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 01, 17:24)
Hm.... g.gif Iš tiesų tai mane užkabino pirmieji šios temos post'ai. Tai ir nutariau išsakyti keletą savo minčių apie meilę. Aš jos nelaukiu nei šiandien nei rytoj. Bet gal ji ateis...

o tai jos nėėėra? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 02, 09:45)
Gyvenimo paradoksai - laukiau laukiau meilės, ir sulaukiau, išsyk dviejų  blink.gif O ką dabar daryt, protingieji kurmiai?  g.gif

tai gal vieną sau pasilik, o kitą perleisk kuriai iš šios temos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu geras smile.gif ale Drugeli tau ir sekas bigsmile.gif Bet sekas ne ta prasme, kad su kažkuo susipažinai, o ta prasme, kad jie tau Patinka! Ir net abu!!! Linkiu kuo greičiau išsirinkti vieną, kad neliktum be abiejų drinks_cheers.gif Gal padės koks pliusų minusų sąrašo sudarymas thumbup.gif

O man tai kažkaip sunku rasti žmogų kuris man patiktų kaip vyras... doh.gif manimi susižavivi, bet manęs netraukia ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 02, 16:05)
O man tai kažkaip sunku rasti žmogų kuris man patiktų kaip vyras...  doh.gif manimi susižavivi, bet manęs netraukia ir tiek  blush2.gif

ale, man irgi visada tas pats... ax.gif vt ir dabar vienas vyrukas taip suka ratus.. lotuliukas.gif na bet man netinka vis kazkaip ir viskas... g.gif ech..
Atsakyti
bet kodėl taip yra ar ne? doh.gif kodėl visuomet atkreipia dėmesį visai ne tavo skonio vaikinai doh.gif o tie kurie galbūt ir patiktų - net akies krašteliu nepasižiūri... o trečia kategorija, tai gal būtų ir nieko, bet toks įspūdis kad nedrįsta pašnekinti.. g.gif įdomiai tas gyvenimas surėdytas.. g.gif
Atsakyti
nu gerai jum čia žiūriu, o manęs tai nei vienas ''nekabina'' doh.gif blush2.gif nei patinkantis , nei nepatinkantis g.gif doh.gif
Atsakyti
emmute, jau geriau niekas nekabina, negu lopai kabina doh.gif

o kur jūs merginos susipažystat su naujais žmonėmis? baruose? gatveje? papasakokit kaip užmezgat pažintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 02, 22:24)
emmute, jau geriau niekas nekabina, negu lopai kabina  doh.gif

pradžiai tiktų ir lopai biggrin.gif
vien jau tai pakeltų pasitikėjimą savim, kad kažkas kabina blush2.gif
arba reik galvot - tokios net lopai nekabina doh.gif
Atsakyti