Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 08 01, 13:38)
kažkaip labai jau plona ta jų riba..

va būtent... aš irgi iki šiol nesupratau, kad su vyru negalima elgtis kaip su sau lygiu.. kalbėti viską atvirai ir be užuolankų.. doh.gif esu normali mergina kaip ir dauguma mūsų ir visai nepuldavau jo.. ir visai niekur neketinau spausti.. bet būdavo taip, kad vos ne klausimas - ar šiandien susitiksim - pasisukdavo į atsakymą - ir vėl prasideda! Nu vienu žodžiu.. Bent jau aš susidariau tokį įspūdį, kad vyrų klausinėti griežtai draudžiama biggrin.gif Arba pasakymas - man šiandien liūdna, kaip norėčiau būti šalia tavęs - sulaukdavo atsakymo - juk aš tai žinau, nejaugi ir vėl prasideda zirzimas???
taigi mano supratimas, jog vyrui reikia atverti visas savo mintis, išsakyti viską kas guli širdelėje ir t.t., baigėsi tuo, kad mano jausmų jam buvo per daug!

išvada, su vyru reikia elgtis labai atsargiai ir apgalvoti kiekvieną žodelį.. o jei norisi išsikalbėti - kreiptis ne į jį.. o į drauges arba rašyti čia thumbup.gif

QUOTE(emmute @ 2007 08 01, 13:41)
vat pasimokyti svarbiausia  drinks_cheers.gif
tik reikia dar vienos galimybės, parodyt, kad pasimokėm  4u.gif

meilė ateis į mūsų gyvenimą, tik tikriausiai ne šiandien! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 01, 13:56)
va būtent... aš irgi iki šiol nesupratau, kad su vyru negalima elgtis kaip su sau lygiu.. kalbėti viską atvirai ir be užuolankų..  doh.gif  esu normali mergina kaip ir dauguma mūsų ir visai nepuldavau jo.. ir visai niekur neketinau spausti.. bet būdavo taip, kad vos ne klausimas - ar šiandien susitiksim - pasisukdavo į atsakymą - ir vėl prasideda! Nu vienu žodžiu.. Bent jau aš susidariau tokį įspūdį, kad vyrų klausinėti griežtai draudžiama  biggrin.gif Arba pasakymas - man šiandien liūdna, kaip norėčiau būti šalia tavęs - sulaukdavo atsakymo - juk aš tai žinau, nejaugi ir vėl prasideda zirzimas???
taigi mano supratimas, jog vyrui reikia atverti visas savo mintis,  išsakyti viską kas guli širdelėje ir t.t., baigėsi tuo, kad mano jausmų jam buvo per daug!

išvada, su vyru reikia elgtis labai atsargiai ir apgalvoti kiekvieną žodelį.. o jei norisi išsikalbėti - kreiptis ne į jį.. o į drauges arba rašyti čia  thumbup.gif

vajetau, ir man taip panašiai buvo doh.gif nu negi visi vyrai vienodi g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 01, 13:56)
meilė ateis į mūsų gyvenimą, tik tikriausiai ne šiandien!  4u.gif

tikėkimės, kad rytoj bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 01, 12:42)
Medini, ale tikrai jau.. pasakei ir neliko  doh.gif 

Kalbam apie skirtingus dalykus. Pasakymas buvo: "Užtat ir ieškau tokio žmogaus, kuris bus laimingas tik dėl to, kad aš esu" .
Ne kokia esu, ne ką darau, ne kaip darau ir pan. Vien todėl, kad esu. O tokia meilė žlugdo.
Atsakyti
na taip Medini, tu kaip tikras vyras prisikabinai prie smulkmenos thumbup.gif
Tu teisus, į šį sakinį tereikėtų įterpti vieną žodelį:
"Užtat ir ieškau tokio žmogaus, kuris bus laimingas tik dėl to, kad aš TOKIA esu"

Bet manau visos merginos čia ir suprato Kissos mintį būtent taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 01, 14:07)
Bet manau visos merginos čia ir suprato Kissos mintį būtent taip smile.gif

Matot... aš buvau laimingas vien nuo to, kad žmogus buvo. Vien tik nuo to. Todėl šiuos žodžius perskaičiau vienareikšmiškai. Turiu patirties truputi...
Atsakyti
Medini, jei sudėjus tavo abi žinutes, tai peršasi išvada, kad tu buvai laimingas vien todėl kad ji buvo, bet ji kakojo tau ant galvos...

Tai tada tikrai užuojauta tau...

Bet mes ieškome abipusės meilės ir abipusio džiaugimosi vienas kitu... Jau ir anksčiau čia buvo diskutuota, kad nesinori būti su bet kuo, bele būti.. Nesinori būti su tuo kuris tave myli, o tu jo ne.. Nesinori būti ir su tuo, kuris tavęs netraukia išoriškai, nors ir geras žmogus atrodo.. Todėl jei rašome, kad ieškome žmogaus, kuris džiaugtųsi mūsų buvimu, o tai jau automatiškai reiškia, jei jau būsiu su juo - vadinasi jo buvimas džiugina ir mane...

Juk ne ligos mes ieškome (vienpusės meilės), o abipusių jausmų (meilės...).. toks ir temos pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 01 rugpjūčio 2007 - 13:30
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 01, 14:28)
toks ir temos pavadinimas  4u.gif

Blin... Gal jūs suprantate temos pavadinimą taip, kaip aprašėte. O aš suprantu įvairiai. "Meilė ateis į mano gyvenimą". Kokia meilė? Meilė kieno? Meilė kam? Daug neaiškumų sakyčiau...

O sudėjusi du mano post'us į vieną dar pamatytumėte, kad ten ir apie sąžinę buvo parašyta. Todėl man viskas buvo gražu. Bet tikrai nebučiau mažiau laimingas jei ir galva būtų buvusi nešvari...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 01, 14:18)
Matot... aš buvau laimingas vien nuo to, kad žmogus buvo. Vien tik nuo to. Todėl šiuos žodžius perskaičiau vienareikšmiškai. Turiu patirties truputi...

ar dabar galvoji, kad buvai ar jau tada jauteisi laimingu?
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 01, 14:01)
vajetau, ir man taip panašiai buvo  doh.gif  nu negi visi vyrai vienodi  g.gif  doh.gif

jau maniau, kad aš vienintelė tokia "zirzeklė" schmoll.gif
Atsakyti
Medini, aš suprantu, kad trumpi temų pavadinimai įneša labai daug neaiškumų ypač į konkrečių ir tikslių žmonių galveles smile.gif

Suprantu, kad tau būtų paprasčiau, jog viskas būtų tikslu ir aišku ir temos pavadinimas būtų:

"Abipusė meilė kitai lyčiai, kuris trauks ir siela ir kūnu ir mes jį trauksime taip pat, ateis į mūsų gyvenimą, bet yra 30% tikimybė remiantis žvaigždžių išsidėstymu, kad dar ne šiandien.." smile.gif

Tiesiog priimk tai, kad ne visi žmonės yra konkretūs ir tikslūs kaip tu, todėl vietoje to kad bruktum savo tikslumą, geriau pasidalintum savo patirtimi ir pamokomis, kurių sakaisi turintis daug smile.gif Pagal tam tikrą charakterių skirstymą yra žmonių tipai: Apuokai, Balandžiai, Ereliai, Papūgos. Tu tamsta esi tipiškas Apuokas - mokslo žmogus. Tad galėtum priimti kitus paukščius tokie kokie jie yra, o ne iškėlęs galvą sėdėti ir vis pateikinėti pastabas apie negerai išmoktas pamokas aciuks.gif

Dauguma laukia paprastų žmoniškų santykių, kuriuose būtų abipusis jausmas ir čia nėra kalba apie tai, kad reikia meilės meilei ar dar kažkokių abstrakcijų.. Vieniši žmonės tiesiog dalijasi savo svajonėmis, patirtimi, paieškų įspūdžiais ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 01 rugpjūčio 2007 - 14:14
QUOTE(Apuokas @ 2007 08 01, 14:55)
ar dabar galvoji, kad buvai ar jau tada jauteisi laimingu?

Žinoma, kad tada jaučiausi laimingu. Ir dabar jaučiuosi.
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 01, 15:10)
Dauguma laukia paprastų žmoniškų santykių, kuriuose būtų abipusis jausmas ir čia nėra kalba apie tai, kad reikia meilės meilei ar dar kažkokių abstrakcijų..

Iš paprastų žmogiškų santykių išsiskiria pusė oficialiai susituokųsių porų ir naišku kiek - neoficialiai. Nėra tokio dalyko - "paprasti santykiai". Jie visi nepaprasti. Ir jie neatsiranda "iš niekur", o jei atsiranda, tai tuomet ir dingsta ten pat. Jei iš ties meilė reikalinga laimingam gyvenimui, gyvenimui kartu, šeimos kūrimui ir vaikų gimdymui, tai tuomet tą meilę reikia kiekvieną mielą dieną "perdirbinėti". Sąmoningai. Suprantant kas, kur ir kodėl.
Atsakyti
Tema tokia paprasta, bet taip sudėtingai mes ją gvildename doh.gif
Atsakyti