QUOTE(MarryJane @ 2009 02 06, 18:18)
nepyk, bet man tai cia kazkokia nesamone atrodo (cia tik mano nuomone!). Idomu kiek taip istempsi, aisku linkiu kuo ilgiau

Bet kad vaikutis greitu laiku kruties nebeims - tai faktas.
Zinoma, cia viskas nuo zmogaus priklauso: jei turi uztektinai sveikatos, jegu, energijos ir salygas tam - tai pirmyn

. As matai to nesuprantu, nes neesu patyrus. Manes irgi daug kas nesuprato, kai kankinausi pati ir kankinau vaika bandydama ji po menesio tarpo vel prie kruties pripratint. Bet svarbu kad as laimejau sita kova

.
esmė tame, kad Jūs esate iš dalies teisi, sakydama, kad krūties neims...jau dabar pastebiu, kad kai yra vakare laaabai alkanas, krūtį įkišus spjauna ir klykia...nes prprato prie butelio, kuris lengviau pieną išskiria...dėl to jis krūtį ima tada, kada nėra baisiai išalkęs

bet man nėra kitos išeitis...dabar aš pagrinde orientuojuosi, kad bent jau mano pieną gaut...o kad krūtį ne visada ims-tai jau susitaikiau...o temsiu, kiek galėsiu...kol į durnyną iveš
Papildyta:
QUOTE(Jura_j @ 2009 02 05, 22:16)
O ta nutraukta pieneli tai kita diena vyras vaikeliui sumaitina?
Na, sakyciau tikrai iseitis mamoms, kurios vietoj prieziuros atostogu turi dirbti. Sekmes ir linkiu kuo ilgiau ismaitinti
jo sumaitina vyras

ačiū už palaikymą

aš tai manau, kad tempsiu, bet žiū, kad vyrui sunku

sako negalvojo, kad taip sunku bus

bert kame sunkumas negaliu suprast

vaikas tai visai ramus