man ir gera, bet tik ne nakti ir n kartu

zinoma, kad malonus, kas diena dziaugiuosi, kad turiu pienuko ir galiu duoti savo vaikuciui tai kas geriausia

Pacioje pradzioje buvo nelabai malonu, kol priprato krutys, speneliai. O dabar man labai patinka zindyti savo suneli, nes galiu ramiai pabuti su juo, stebeti savo grozi

Man tai nei malonus, nei ne, tiesiog dienos rutinos dalis.
Pradžioj gal buvo kiek sunkiau kol susitarėm su maže kaip mums patogiausia, bet dabar tai jau pripratom ir greitai viskas gaunasi. Pavalgom, pasnaudžiam, visai gerai, bet kad kažkoks super malonumas būtų tai nepasakyčiau, man asmeniškai daug maloniau su maže taip užsiimt, o valgymas tai kaip ir maudymas ar ėjimas į lauką, smagu, bet nėra kažkas tokio jau super malonaus.

QUOTE(Elemire @ 2009 08 28, 13:44)
Man tai nei malonus, nei ne, tiesiog dienos rutinos dalis.
Pradžioj gal buvo kiek sunkiau kol susitarėm su maže kaip mums patogiausia, bet dabar tai jau pripratom ir greitai viskas gaunasi. Pavalgom, pasnaudžiam, visai gerai, bet kad kažkoks super malonumas būtų tai nepasakyčiau, man asmeniškai daug maloniau su maže taip užsiimt, o valgymas tai kaip ir maudymas ar ėjimas į lauką, smagu, bet nėra kažkas tokio jau super malonaus.

Sutinku su tavim

mazius atrodo toks patenkintas, glosto man plaukus, nusiramina, jei buvo pries tai suirzes, pavalges mane pabuciuoja, kas gali buti geriau
na man pacioj pradzioj buvo nelabai malonu, na kokias dvi savaiteles gal. O paskui Arijukas zindydavo kazkaip labai jau maloniai, tikrai jausdavau fizini malonuma
Nojukas tai kazkaip taip gal ne visai taisyklingai, bet nebudavo labai smagu. Na o dabar smagu psichologiskai gal labiau, nes fiziskai tai jau pavargo gal speneliai, o ir dantuku pridygo kruvos, vistiek grybsteli karts nuo karto...

QUOTE(*Bambolina* @ 2005 02 01, 12:08)
As tai jauciu ipatinga artuma
mazyle godziai traukia skanuji pieneli ir blizganciom akelem ziuri i mane, as nusisypsau
ir Gretute trumpam nustoja zyst ir nusisypso man
Jauciuosi fantastiskai, kad galiu maitinti savo dukrele pati, ji ne karto dar nera gavus misinelio as buteliuko 

va galiu pasakyti lygiai tą patį

dabar neįsivaizduoju kaip mano mažylė augtų be MB. Tai ne tik maitinimas, bet ir kūdikio nuraminimas

priskirčiau malonumui, nes tada pailsėdavau

Na o as labai nustebau isivaizdavau, pries gimstant suneliu, kad zindymas malonumas, taciau labai nusivyliau man tai buvo tikra tragedija ir negaliu pasakyt kodel, istempiau iki 2 men ir nutraukiau, tada apeme saves grauzimas, kokia as motina, na bet tikiuosi su antru vaikeliu viskas bus gerai.
Mano nuostabai ir be dideliu pastangu bei kanciu- antraja maitinu pati ir pieno yra. Vyriausioji per visus mano stresus ir asras mp gavo 4 sav. Palyginimai?
Antroji musu neplanuotas netyciukas po 11 men pirmojo cezario. Tad pametinukes. Aisku, kad lyginu save, savo emocijas, dukrytes.
Kad zindymas super malonumas- nepasakyciau. Nors mums tik 3.5 sav. Gera sirdy, kad mazoji gauna mano pienelio. Bet tik tiek. Yra pliusu ir minusu. Gal kai pupyte prades sypsostis pavalgius, pakeisiu nuomone ir apie zindyma. Kol kas man tai gamtos duotas procesas be dideliu sentimentu. Sutinku su viena, kad kol zindau galiu pailseti.
Antroji musu neplanuotas netyciukas po 11 men pirmojo cezario. Tad pametinukes. Aisku, kad lyginu save, savo emocijas, dukrytes.
Kad zindymas super malonumas- nepasakyciau. Nors mums tik 3.5 sav. Gera sirdy, kad mazoji gauna mano pienelio. Bet tik tiek. Yra pliusu ir minusu. Gal kai pupyte prades sypsostis pavalgius, pakeisiu nuomone ir apie zindyma. Kol kas man tai gamtos duotas procesas be dideliu sentimentu. Sutinku su viena, kad kol zindau galiu pailseti.
Sveikos mamytes, gal as ir ne cia pataikiau, bet nezinau kur ir paklausti, o atskiros temos kurti nenoriu. As dar tik laukiuosi, bet mane kankina vienas klausimas. Ar pažastų depiliacija vašku gali pakenkti laktacijai? Kažkur esu skaičiusi, kad tai susiję, bet gal kuri is patirties ka nors galite pasakyti.