Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(fortuna_ @ 2005 02 09, 15:28)
O man rieda asaros is skausmo cry.gif Taip skauda kai traukia kad nezinau net ka daryt.Maitinu tik savaite ir vis tikiuosi kad ateity praeis tas skausmas ir galesiu dziaugtis jog maitinu pati.

Tai gal blogai krūtį apžioja vaikutis? Turi į burnytę paimti kuo daugiau krūties, ta prasme ne tik spenelį, bet ir rudą laukelį. O jei gerai apžioja, tai tikrai sulauksi to laiko, kai speneliai apsipras ir nebeskaudės thumbup.gif
Atsakyti
tongue.gif Man zindymas be galo malonus ir naudingas dalykas,nes mano mazoji nepripazista ciulptuko,tai krutis labai pravercia kelioneje.Mes dabar gyvename Suomijoje,i ja vaziavome automobiliu apie 14valandu.Dukrytei buvo 6menesiukai,todel, kai tik ji uzsinoredavo valgyti arba miegoti, maistelis budavo cia pat ir visada siltas mirksiukas.gif Nors pradzia buvo be galo sunki,beveik du menesius kasdien tepdavau spenelius bepanten tepaliuku.Veliau atsirado pirmieji dantukai,tai kartais ir ikasdavo blink.gif Taciau del tokios palaimos,kuria jauti kai mazyle zindo su pasicepsejimu rolleyes.gif verta pakenteti ax.gif
Atsakyti
žindydama jaučiu tik malonumą wub.gif , ir pati pradžia buvo praėjo be nukandžiotų spenelių ir nemokėjimo žisti-protingas vaikas pasitaikė laugh.gif
žindymas tai ne tik malonumas, bet ir patogumas, o kur dar neapsakoma nauda vaikučiui(jokios sintetikos) thumbup.gif
Atsakyti
nu nesuprantu...pasiskaiciau ir nusprendziau, kad turbut as is viso ne moteris g.gif
jeigu butu atsakymo variantas 'labai nemalonus' tai garantuotai rinkciausi ji. man bjaurios sunkios krutys, pieno lasejimas, maitinant man skaudedavo - nors tu ka, nors ko tik as neisbandziau. is pradziu tiesiog asaros begdavo. ir dukroms jokio kaifo nuo to nebuvo. ir stresas amzinas, kad nezinau, kiek vaikas suvalge ir kada vel valgys. nu kosmaras istisinis, o be to, amzina baime, kad nespesiu pati pavalgyt ir pieno nepasigamins tiek, kiek reikia (akurat taip ir gaudavosi) smile.gif
abi dukras maitinau iki 2,5 men. ir dziaugiausi, baigus sita nemalonia procedura, nes pieniukas naturaliu budu dingo ir pirma, ir antra karta. buvau nusiteikus kentet bent jau iki puses metu, bet kai baigesi - nenusiminiau nei sekundes.
as ir sakau - tikriausiai as is kitokio molio - kai paskaiciau, koks tai yra dziaugsmas, tai nustebau begaliniai ax.gif
Atsakyti
4u.gif tai gal galetumete tas pozas aprasyti? kaip maitinti, kad kuo maziau nepatogumu butu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fortuna_ @ 2005 02 09, 15:28)
O man rieda asaros is skausmo cry.gif Taip skauda kai traukia kad nezinau net ka daryt.Maitinu tik savaite ir vis tikiuosi kad ateity praeis tas skausmas ir galesiu dziaugtis jog maitinu pati.

Praeis..man irgi pati pradzia buvo skaudziausia..Palaipsniui ismoksit abi..
Atsakyti
QUOTE(Jenifer @ 2005 02 09, 21:09)
nu nesuprantu...pasiskaiciau ir nusprendziau, kad turbut as is viso ne moteris g.gif
jeigu butu atsakymo variantas 'labai nemalonus' tai garantuotai rinkciausi ji.  man bjaurios sunkios krutys, pieno lasejimas, maitinant man skaudedavo - nors tu ka, nors ko tik as neisbandziau. is pradziu tiesiog asaros begdavo. ir dukroms jokio kaifo nuo to nebuvo. ir stresas amzinas, kad nezinau, kiek vaikas suvalge ir kada vel valgys. nu kosmaras istisinis, o be to, amzina baime, kad nespesiu pati pavalgyt ir pieno nepasigamins tiek, kiek reikia (akurat taip ir gaudavosi) smile.gif
abi dukras maitinau iki 2,5 men. ir dziaugiausi, baigus sita nemalonia procedura, nes pieniukas naturaliu budu dingo ir pirma, ir antra karta. buvau nusiteikus kentet bent jau iki puses metu, bet kai baigesi - nenusiminiau nei sekundes.
as ir sakau - tikriausiai as is kitokio molio - kai paskaiciau, koks tai yra dziaugsmas, tai nustebau begaliniai ax.gif

Tikrai nesi viena tokia, gal tiesiog kitos nelabai drįsta rašyti, kad nėra malonu. Oi kaip aš pavydžiu šitom mamkom, kurios jaučia tik malonumą. Tikrai tikrai. smile.gif Ai man tai tapo įprastu dalyku, nu reikia ir tiek, o didelio malonumo aš čia nematau. Mano gražuolė kai pradeda valgyti, tai be pusvalandžio papo nepaleidžia. O jeigu aš ką turiu padaryti, tai jau kaip matau, kad ne valgo, o žaidžia, bandau kažkaip nukreipt dėmesį ir atimt "žaisliuką", tai ta paleidžia dūdas, nu ir galiausiai abi žiauriai sunervuojam ir "susipykstam" Va taip pas mus su tais malonumais biggrin.gif
Bet jau kai turiu laiko, tai leidžiu įsikandusiai papulį būt nors ir valandą.
Atsakyti
Pirma zindymo savaite tikrai nebuvo jokio malonumo. Speneliai skauda nors verk, skutys tikrai dideles ir po nakties net skausmingos...
Bet po to viskas susitvarko ir susinormaleja. Man maitinti tikrai patinka, ypac kai zinau, kad tai geriausias maistas, koki kudikis gali gauti. Dziaugiuosi, kad maitinu pati jau 3,5 men. Maitindama jauciu, kad darau gera savo mazytei, todel tas maitinimas ir tampa maloniu uzsiemimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradžioj to didelio malonumo daugumai turbūt ir nebūna, viskas pasikeičia, kai vaikelis pradeda daugiau reaguoti į aplinką, kai atpažįsta papuką, parodo, kad jo nori, siekia rankutėm, bando įsikišti į burnytę arba "išsiaiškint" kaip čia tas pienukas bėga wub.gif
Atsakyti
man asmenishkai (be jokiu bla bla bla apie motinos pieno geri vaikui) didzhiausias malonumas buvo, kad maitinant krutimi nereikia trintis vortuvej ir valgyt gaminti - jokiu buteliuku, chiulptuku, mishinuku, termosiuku, shildytvu, sterilizatoriu, pusiaumiegom shliauzhimo nakti i virtuve mishinuko shildyt ir tt ir tp... didele tingine ash matyt blush2.gif

erina, tu mazhiau galvok apie darbus, kai maitini. nu kur tau reikia skubet, lekt? atsipalaiduok, pailsek... dzhiaukis proga ramei sau zhopa padejus tinginiaut... nu nepabegs tie darbai. uzhtat didele tikimybe, kad tavo 2.gif prie papo uzhmigs, paguldysi, ir be klyksmu ir skubos ramiai pasidarysi tuos savo darbus.... patikek manim rolleyes.gif

kad tu zhinotum, kiek ash knygu perskaichiau, kol savo pirmagimi maitindavau... grynas kaifas ir neduota tokiai ramybei ir atsipalaidavimui pasikartot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2005 02 10, 14:59)
kad tu zhinotum, kiek ash knygu perskaichiau, kol savo pirmagimi maitindavau... grynas kaifas ir neduota tokiai ramybei ir atsipalaidavimui pasikartot  rolleyes.gif

Nu net pavydas suėmė rolleyes.gif Būna laimingų žmonių wink.gif
Atsakyti
tai galioja tik pirmojo vaiko maitinimui iki mazhdaug 4 menesiu. nes paskui anas pradejo dometis aplinka ir griebt tas mano knygas biggrin.gif o antrasis ish vis laiko maitinimuisi negaishdavo, pavalgydavo per 10 minuchiu - bo turejo rimtesniu reikalu (ty., stebeti broli)... nepatikesit, bet ash pasiilgdavau to lyrinio kabejimo ant papo...
Atsakyti