QUOTE(Sraunius @ 2007 07 27, 21:17)
Kur visos ??? Jaučiu jūros šventėje gastroliuoja
As cia
Suku galva
Pasisejau gelyne kuris prie pat namo pirmam plane, lobularijos ir baltos ir ruzavos...graziai taip zydejo
O dabar jau nuzydi
Ir taaaaaaip negrazu.
nezinau ka daryt? israut gal...bet ka kita pasisodinti
Nepaliksi gi juodos zemes
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 28, 12:11)
As cia
Suku galva
Pasisejau gelyne kuris prie pat namo pirmam plane, lobularijos ir baltos ir ruzavos...graziai taip zydejo
O dabar jau nuzydi
Ir taaaaaaip negrazu.
Nepaliksi gi juodos zemes 
serenčių!
labas vakaras
kazkaip kankinuosi su keistu klausimu,gal kas gales padeti: ar giliai siferio lakstus kisti zemen, norint pasodinti aviete ar svaraini,kad nesiplestu?
kazkodel niekur nerandu tokios informacijos.dekui
kazkaip kankinuosi su keistu klausimu,gal kas gales padeti: ar giliai siferio lakstus kisti zemen, norint pasodinti aviete ar svaraini,kad nesiplestu?
Šiferiu
, hmm, o avietės uogas valgysit? Jokiais būdais nenaudočiau šiferio ( baisu net pagalvot apie tokią įzoliavimo medžiagą
). Siūlau nusipirkti 10L plastmasinius kibirėlius ( ar panaudoti didelius vazonus nuo pirktinių augalų vazonuose), išpjauti jiems dugnuose skylutes ir sodinant palikti virš žemės 5-10cm
P.S. labas vakaras
P.S. labas vakaras
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 28, 23:45)
Šiferiu
, hmm, o avietės uogas valgysit? Jokiais būdais nenaudočiau šiferio ( baisu net pagalvot apie tokią įzoliavimo medžiagą
). Siūlau nusipirkti 10L plastmasinius kibirėlius ( ar panaudoti didelius vazonus nuo pirktinių augalų vazonuose), išpjauti jiems dugnuose skylutes ir sodinant palikti virš žemės 5-10cm
P.S. labas vakaras
P.S. labas vakaras
Nuodingos tik siferio dulkes (asbestas)
Reikia ikasti 0,5 m
Klausykit merginos gal kuri turit leliju? Jau labai noriu as ju isiveisti
Jei rudeni butu pas ka pardavimui ar taip jei gaila ismesti tai tikrai priglausciau. Bet nenoriu tu morkiniu senoviniu. Kokiu dailesniu noretusi. Rojaus soduose skaiciau kad geriausia auga aziines ar kaip ten jos vadinasi
Ir buvau sveciuose tai moteris augina ji sake KAMSIS ar yra toksai augalas? Ten tai vijoklis ar kazkas panasaus bet kotas jo jau storas, klausiu todel kad ji man prilenks sakuciu ir zadejo padovanoti
labai graziai zydi butent dabar.
Ir buvau sveciuose tai moteris augina ji sake KAMSIS ar yra toksai augalas? Ten tai vijoklis ar kazkas panasaus bet kotas jo jau storas, klausiu todel kad ji man prilenks sakuciu ir zadejo padovanoti
QUOTE(jolita123 @ 2007 07 29, 18:56)
Klausykit merginos gal kuri turit leliju? Jau labai noriu as ju isiveisti
Jei rudeni butu pas ka pardavimui ar taip jei gaila ismesti tai tikrai priglausciau. Bet nenoriu tu morkiniu senoviniu. Kokiu dailesniu noretusi. Rojaus soduose skaiciau kad geriausia auga aziines ar kaip ten jos vadinasi
Turiu ir lelijų ir kamsį ir dar visokio velnio
QUOTE(jolita123 @ 2007 07 29, 17:56)
Prie senojo kamsio krūmo ir taip priauga atžalų, galima prilenkti šaką arba rugpjūčio mėnesį dauginti pusiau sumedėjusiomis šakutėmis
O dėl šiferio, tai dabar yra ir beasbestinio
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 27, 20:14)
Tina, o ka darai su dekoratyviniais moliugais?
Siaip pirmus metus pasisodinau ant bajerio
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 29, 09:05)
Nuodingos tik siferio dulkes (asbestas)
O juk pats siferis ne garuoja. Del to pavojingas tiem kurie dirba su juo.
Reikia ikasti 0,5 m
Reikia ikasti 0,5 m
aciu
QUOTE(išdykėlė @ 2007 07 29, 17:07)
mes turim seno labai daug, dar ir pasidalinti galiu
o gal kas pasidalins idejomis kaip uz namo esanti lietvamzdi sutvarkyti,kad vanduo neisplautu zemiu nuo jo i soda (pas mus slaitas)