Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 12

QUOTE(DENARA @ 2007 07 29, 23:12)
...sakau gal kokiais akmenimis didelia vonele pabetonuot  g.gif

Ta pati norejau pasiulyti. Maciau, pas vienus. Gal maximum metro diametro akmenemis isbetonavo duobute. Nelabai gylia. Ir papuose vandens lelijomis wub.gif Grozis nerealus. Aisku nesigylinau, kaip atlaike praeitas liutis, bet ideja man laaaaabai patiko. Gaila kad negaliu jos pas save padaryti unsure.gif
Atsakyti
Na ka siandien Kaune lietutis pila.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 29, 23:58)
Ta pati norejau pasiulyti. Maciau, pas vienus. Gal maximum metro diametro akmenemis isbetonavo duobute. Nelabai gylia. Ir papuose vandens lelijomis  wub.gif Grozis nerealus. Aisku nesigylinau, kaip atlaike praeitas liutis, bet ideja man laaaaabai patiko. Gaila kad negaliu jos pas save padaryti  unsure.gif

pas mus yra lietaus kanalizacijai giliai žemėj (maždaug 1,5-2 m) įkasti du šulinio žiedai ir lietvamzdis prie namo įkastas į žemę ir nuvestas net iki to šulinio, tai nesitaško niekur nė lašo, nes mūsų gelmėse yra žvyro gruntas ir puikiai susigeria bet kokie kiekiai vandens kiekiai. Per liūtis stebėjau lietvamzdžių viršų, sakau gal nespės gertis ir liesis fontanai, bet nieko panašaus nebuvo thumbup.gif
o tas variantas su akmenine duobute tai irgi labai neblogas - per didesnę liūtį jei ir lietųsi šiek tiek į kraštus visvien ne taip taškytųsi kaip tiesiai iš lietvamzdžio rolleyes.gif

QUOTE(Tina* @ 2007 07 30, 08:24)
Na ka siandien Kaune lietutis pila.

ant sostinės irgi lyja user posted image
Atsakyti
Turbut visoj Lietuvelej siandien vienodai.
Atsakyti
Jau sočiai prilijo, Vilniuje kol kas aprimo.... žolė super auga, žaliuoja - net nespėjam pjauti. O gėlės žydi mažiau, kada saulė jū nedžiugina ax.gif Mano saulėgrąžos pernai buvo virš dviejų metrų ir žiedai kaip keptuvė, o dabar ko tai apsnūdusios: nei augti neskuba, nei žydėti g.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat lietus, visi žiedeliai "smūtnai" atrodo, į daržą neįbrendu, nes pas mus molis, užtai namus baigiu susitvarkyt kapitaliai. Nėra to blogo kas neišeitų į gerą.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 30, 11:40)
Pas mus taip pat lietus, visi žiedeliai "smūtnai" atrodo, į daržą neįbrendu, nes pas mus molis, užtai namus baigiu susitvarkyt kapitaliai. Nėra to blogo kas neišeitų į gerą.

mano saulėgražos tai normaliai- manau kad jau seniai 2 metrus praaugo ir žiedai normalus/ Bet va su visom svyrančiom(vazonuose) palergonijom begonijom, sulfinijom tai vargstu- ryte sudedu į vietas po kelių valandų vėl tysu po stalu , į šiltnami- tai ir tūno grožis visą vasarą po stalu(o pas kaiminka labai gražiai žydi malkinė biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 29, 20:58)
Ta pati norejau pasiulyti. Maciau, pas vienus. Gal maximum metro diametro akmenemis isbetonavo duobute. Nelabai gylia. Ir papuose vandens lelijomis  wub.gif Grozis nerealus. Aisku nesigylinau, kaip atlaike praeitas liutis, bet ideja man laaaaabai patiko. Gaila kad negaliu jos pas save padaryti  unsure.gif

oi kaip butu gerai foto kokia....,tai gerai,kad yra dar tkiu, o tai maniau nesamone sumasciau ax.gif

jolaxus - taip man neis kai tu turi,nes viska darausi viena,be vyro pagalbos......bet siaip tai butu rami galva toks variantas.... thumbup.gif nu pas mane zeme idomi,vienoj vietoj molis kitoj smelis...kasiau savo ta aviete ir ties 30cm su moliu kovojau, nu jau kasti buvo ne kas doh.gif
Atsakyti
stovėjau prie žurnalų stovo parduotuvė ir žinokit kokį įdomų variantą augalėlių susodinimo apikau sakyčiau "Žolynų žurnale" - įvairios gėlikės susodintos ... paukščių narvelyje thumbup.gif ne šiaip kokiam paprastame stačiakampyje, o štai tokiame stilingame narvelyje, įsivaizduojate jame augalų džiungles? mirksiukas.gif :

user posted image

galima pakabinti kur nori - terasoj, balkone, nu man taip patiko ax.gif wub.gif kas ten žino, o gal gyvenime kada realizuosiu tą mintį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 07 30, 11:40)

drinks_cheers.gif va būtent biggrin.gif
aš irgi jau siuvimo mašiną į dienos šviesą betraukianti, reikia užuolaidas "damušinėti", kol lauke dangus verkia ax.gif spėsim dar ir ten apsisukti, va pasiskaičiavau radusi skaičiuoklę (bandykit ir jūs pasidomėt kiek dar metelių kiemus teks puoselėt biggrin.gif ), kad man gyventi teks iki kokių 95 metų, tai viskam dar laiko rasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
jolaxus, niekaip negaliu sužinoti - rasės kažkokios ne europietiškos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 30, 13:00)
jolaxus, niekaip negaliu sužinoti - rasės kažkokios ne europietiškos  hihihi.gif

nu jo, šiuo kampu tai pasirinkimas mažokas, ir aš praslydau kaip kaukazietė, o kur besdėt biggrin.gif
Atsakyti