Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

Buvau siandien pas gydytoja. Jis apziurejo, sake, kad viskas puikiai gyja. O as tiesiog puikiai jauciuosi. Darbe tai net nelabai tiki, kad man implanta pastate, nes as esu vis tokia pati. Pirmadieni isims siulus ir antradieni lekiu atostogauti prie juros, mat sekantis vizitas (jei nebus prtoblemu) bus tik po Naujuju metu.
Atsakyti
Na stai, nueme siulus, viskas sugije, as puikiai pailsejusi ir vel galiu kibti i darba. Tik stai, kas man idomu nei pas mane, nei kaip supratu pas Rasma nesimato iplantu, o pas mano bendradarbe jie visi matosi, ji man rode. Nesuprantu kaip cia taip iseina?
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2006 07 17, 10:49)
Na stai, nueme siulus, viskas sugije, as puikiai pailsejusi ir vel galiu kibti i darba. Tik stai, kas man idomu nei pas mane, nei kaip supratu pas Rasma nesimato iplantu, o pas mano bendradarbe jie visi matosi, ji man rode. Nesuprantu kaip cia taip iseina?

kaip čia matosi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 07 17, 10:58)
kaip čia matosi? blink.gif

Matosi dantenose esantys metaliniai galai. Kaip cia geriau isireiskus, keleta milimetru is dantenu islinde metaliniaisraigtai. g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
ir vienur skaičiau ir kitur skaičiau...taip ir nesupratau doh.gif kas tie yra implantai,"tilteliai" ir panašiai...
Pas mane yra tokia bėda,po gimdymo netekau 3 dantų,viršutiniame žandikaulyje,o du iškrito vienas šalia kito doh.gif šaknų galiukai liko dantenoj ir jei rimtai kažkoks uždegimas prasidėjo,nes dažnai ištinsta blink.gif o vienoj vietoj kažkoks guziukas iššoko blink.gif
Tai dabar pasakykit ką man galima padaryti?Ar įmanoma įstatyti gražius du dantukus ar reikia kažkokių implantų ir panašiai???? blink.gif
Gal galite truputėlį paaiškinti,nes stomotologo tikrai nėra mano mėgstamų gydytojų sąraše todėl nelabai ką ir suprantu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2006 07 17, 17:54)
Sveikutės,
ir vienur skaičiau ir kitur skaičiau...taip ir nesupratau doh.gif kas tie yra implantai,"tilteliai" ir panašiai...
Pas mane yra tokia bėda,po gimdymo netekau 3 dantų,viršutiniame žandikaulyje,o du iškrito vienas šalia kito doh.gif šaknų galiukai liko dantenoj ir jei rimtai kažkoks uždegimas prasidėjo,nes dažnai ištinsta blink.gif o vienoj vietoj kažkoks guziukas iššoko blink.gif
Tai dabar pasakykit ką man galima padaryti?Ar įmanoma įstatyti gražius du dantukus ar reikia kažkokių implantų ir panašiai???? blink.gif
Gal galite truputėlį paaiškinti,nes stomotologo tikrai nėra mano mėgstamų gydytojų sąraše todėl nelabai ką ir suprantu verysad.gif

as ne profe bet mano supratimu tuos "galiukus" reikia istraukti. mars pas stomatologa. o gal iskarto pas burnos chirurga.. g.gif O tada jau gali pradet taupyt implantams rolleyes.gif

as va siandien ta rovimo "dziaugsma" apturejau tai dabar laipioju sienom is skausmo nes nuskausminimas baigesi o beraunant saknis chirurge gerokai pavargo, prigreziojo ir t.t. Itariu kad dar ja susitiksiu - sake jei bus neramu uzbek pasirodyt kad paskui nereiketu zandikaulio pjaut nes mes ten daug isknaisiojom blink.gif blink.gif blink.gif o tai kaip man zinot ramu/neramu? doh.gif gi ne kasdien dantis traukiojuos unsure.gif ka as zinau kaip ten turi but..? unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2006 07 17, 07:49)

O kaip pas Tave pačią? Matosi tie sraigtai, implantai?
Kaip aš supratau aiškinimą, tai man dėjo implantus, tada dėjo dirbtinį kaulą, viską uždengė kažkokia membrana, pritvirtino tą membraną ir vėliau dantenas aklinai užsiuvo. Paliko gyti. Pas mane nieko nesimato, niekas neišlindę. Tik randas ant dantenų.
Atsakyti
O kas tai yra tie implantai?Čia kažkas panašaus "pasėjau sėklelę išdygo daigelis"???Ir brangi tokia procedūra?
O kaip su keramikiniais dantimis?Gal tokius galima įsistatyti,nes implantams kažin ar turėsiu pigenėlio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 07 17, 20:49)
O kaip pas Tave pačią? Matosi tie sraigtai, implantai?
Kaip aš supratau aiškinimą, tai man dėjo implantus, tada dėjo dirbtinį kaulą, viską uždengė kažkokia membrana, pritvirtino tą membraną ir vėliau dantenas aklinai užsiuvo. Paliko gyti. Pas mane nieko nesimato, niekas neišlindę. Tik randas ant dantenų.

Man irgi dejo dirbtini kaula, tada implanta ir viska aklinai uzsiuvo. Po siulu nuemimo dar per dantenas isejo keli dirbtinio kaulo gabaleliai ir toliau viskas gyja be skaussmo ir be problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 18 liepos 2006 - 08:54
QUOTE(Florestina @ 2006 07 18, 18:49)
Man irgi dejo dirbtini kaula, tada implanta ir viska aklinai uzsiuvo. Po siulu nuemimo dar per dantenas isejo keli dirbtinio kaulo gabaleliai ir toliau viskas gyja be skaussmo ir be problemu.

Skubu!Gal zinot kokioj klinikoj skubiai suteikia protezavimo paslaugas?Atsitiko tokia nelaime..wa,o siandien sekmadienis...!!prasau padekit... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hide_pride @ 2006 08 13, 16:48)
Skubu!Gal zinot kokioj klinikoj skubiai suteikia protezavimo paslaugas?Atsitiko tokia nelaime..wa,o siandien sekmadienis...!!prasau padekit... verysad.gif

skubią pagalbą turėtų suteikti Žalgirio klinikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane priekyje kreivoki dantukai. Tie soniniai prie tu didziuju "zuikiniu". Labai noriu tiesiu. Noriu paklausti tu, kurie yra susideje bemetale ar metalo keramika ant priekiniu dantu. Ar galit normaliai valgyti? Pvz. kasti obuoli? Juk dantys sripriai nuslifuojami pries dedant porceliano karunele. Ar nejauciat didelio dikomforto? Ar nejuoduoja dantenos nuo protezu? Kokia garantija jum dave?

Labai dekoju
Atsakyti