QUOTE(Florestina @ 2006 05 26, 06:46)
Konsultacija truko 15 minuciu. Man padare standartine nuotrauka (panoramines kazkodel nereikejo), apmatavo kiek yra vietos, patikrino visus dantis ir viskas

. O nakti taigi bemiege praleidau, vis galvojau, ka man darys. Ir jokiu vaistu neisrase. Sake, kad tas "malonumas" man kainuos 2000 Lt.
Žinau, kad mažai reikia
Pažįstama antrąkart ten darė implantaciją..pirmąkart keletą implantų dėjo, dabar vėl dėjo..man išrašė vaistus ir vaikščiojau išsišiepusi, o ji ateina į darbą, pasėdi, palinguoja, pasako "viskas, nebegaliu tvert" ir išeina

Daviau savo receptą, nunešė tavajam gyd., jis pažiūrėjo ir sako "galima gert, bet užteks ir ledą porą val. palaikyt"

Antibiotikus man išrašė, nes implantaciją dariau būdama nelabai sveikais plaučiais. Vaistus nuo skausmo liepė gert pagal tai, kaip jausiuos; nuo tinimo vaistų leido ir negert, jei nenoriu, bet sakė, jei išvaizda labai svarbi darbe, tai galiu išgert ir nebus išvis jokio tinimo. Aš ir negėriau, nes po to turėjau 3 laisvas dienas (savaitgalis).
O dėl tyrimų..vat ir negerai, kad nedaro išsamiau

Kai tai moteriškei pirmąkart implantą dėjo, tai kaip aš sakau, pats labai "perš***" ir labai gerai žino dėl ko. Bet matyt visos tos stresinės situacijos užsimiršta, nepasimokė. Aš ir dėl to atsisakiau malonumo implantuoti ten. Nieko iš oro nepasakysi, yra nervai, yra sinusai (ypač jei viršt. žandikaulis) ir ne iš "dyko buvimo" skiriamas tarkim, kad ir tomografinis tyrimas. O visus kt. tyrimus su malonumu pasidariau. Va tada ir išaiškėjo, kad plaučiai "pareina", vakar net ėjau toliau tyrimus tęsti.
O šiaip tai, konsultacijos tiek ir tetrunka..nuvažiavau, 10 min. perkalbam ir vsio

Ir po implantacijos panašiai..man siūlus sesutė ištraukė, gyd. žvilgtelėjo, pačiupinėjo smakrą ir gali varyt..irgi turbūt nė 10 min. netruko