Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2008 03 05, 21:11)
Na,man neteko dar,bet manau,kad tai tik laiko klausimas,todel ir domiuosi.Pradziai reikia gero protezisto Siauliuose,kas deda bemetale keramika.Jei kas zinot kazka,labai prasau - patarkit 4u.gif

Sveiki 4u.gif ,na man protezuotis dar neteko,bet visada taisausi Danutės ŠAPALIENĖS klinikoje,bet ten ir protezuoja, ir traukia.O su dukra jau daug metų lankomes Kirkučio klinikoj,pas ją labai problemiški dantys,tai reikės vėliau dėt ir inplantus,bet ir suaugę pas jį lankosi.2 dienas jis dirba Vilniuje ir 3 Šiauliuose,bet į eilę reikia vos ne prieš pusmetį užsirašyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2008 03 12, 17:28)
o kiek uz viska mokejai? Ar nesimato tamsaus krastelio prie dantenu, ko as l. bijau prisiklausiusi kalbu

2200 plius 300 už laikiną, berods tiek. Kolkas laikinas pas mane, tai jokio kraštelio nematau. Žiūrėsim kai visam uždės vainikėlį.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgis: 12 kovo 2008 - 20:00
o kelintas tau dantis, t. y. paciam prieky, kad laikiną dėjo? O kada uždės jau nuolatinį?
Man tai 4-as dantis, bet jokio laikino nesiulė. TAI IR VAIKŠTAU SU tuščiu tarpu nuo lapkričio mėnesio. Tik balandžio mėnesį važiuosiu primatuot karūnėlę. Dar nusitęs iki kokio birželio...
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2008 03 13, 13:05)
o kelintas tau dantis, t. y. paciam prieky, kad laikiną dėjo? O kada uždės jau nuolatinį?
Man tai 4-as dantis, bet jokio laikino nesiulė. TAI IR VAIKŠTAU SU tuščiu tarpu nuo lapkričio mėnesio. Tik balandžio mėnesį važiuosiu primatuot karūnėlę. Dar nusitęs iki kokio birželio...

Man ir ketvirtas, o dėl nuolatinio tai balandžio pirmom dienom eisiu. Matai, man breketus pirmadienį nuima, tai su jais padarė tarpą (nes buvo neišdygęs tas ketvirtas)-gal dėl to dėjo laikiną. O su tuščiu tarpu aš ilgai vaikšiojau, kol į tą tarpą dantukas tilpo.. O kad nusitęs -tai visko gali būti. Aš susitaikiau, kad ne per vieną dieną viskas yra padaroma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 03 13, 14:33)
Man ir ketvirtas, o dėl nuolatinio tai balandžio pirmom dienom eisiu. Matai, man breketus pirmadienį nuima, tai su jais padarė tarpą (nes buvo neišdygęs tas ketvirtas)-gal dėl to dėjo laikiną. O su tuščiu tarpu aš ilgai vaikšiojau, kol į tą tarpą dantukas tilpo.. O kad nusitęs -tai visko gali būti. Aš susitaikiau, kad ne per vieną dieną viskas yra padaroma  mirksiukas.gif

As su laikinu dantuku jau metus esu ir nieko, galvoju, kad gal ir tegul buna, kol laikosi g.gif o po to gal tik pakeisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 13 kovo 2008 - 14:38
QUOTE(Anira @ 2008 03 13, 15:37)
As su laikinu dantuku jau metus esu ir nieko, galvoju, kad gal ir tegul buna, kol laikosi  g.gif o po to gal tik pakeisti  g.gif

Aš su kitu laikinu jau porą metų draugauju mirksiukas.gif Mat turiu aš du tokius laikinus biggrin.gif Tai tikiuosi per vasarą pataps nuolatiniai smile.gif
Atsakyti
nu, paguodet:). Nors, kita vertus, ne taip skausmingai kerta per kisene. Atrodo, kiek daug sumokejai, o kai kitas vizitas tik po 2 mėnesių, pasimiršta ir vėl reikia mokėti tik jau už kitas paslaugas
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2008 03 13, 17:17)
nu, paguodet:). Nors, kita vertus, ne taip skausmingai kerta per kisene. Atrodo, kiek daug sumokejai, o kai kitas vizitas tik po 2 mėnesių, pasimiršta ir vėl reikia mokėti tik jau už kitas paslaugas

Aš tai net neskaičiuoju, kiek per tuos porą metų ant dantų padėjau doh.gif Iš tikro gerai, kai taip išsiskirsto, o ne iš karto milijoną reik atiduoti ...
Atsakyti
As tik bijau, kad paradontoze neprasidetu. Aisku, ji vystosi letai, palaipsniui. Kazko dantys tapo jautroki ir dantenos truputi atsokusios nuo dantu, vadinamos dantenu kisenes, o tai jau paradontozes pradzia
Atsakyti
Sveiki,
norėčiau paklausti- gal kas žinote, kur Kaune galima implantuotis dantis išsimokėtinai?
Atsakyti
kol visus darbus atliks, praktiškai ir gausis kaip išsimokėtinai, nes jau labai ilgai viskas tęsiasi. Na, nebent kelis dantis implantuosi
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 03 13, 15:37)
As su laikinu dantuku jau metus esu ir nieko, galvoju, kad gal ir tegul buna, kol laikosi  g.gif o po to gal tik pakeisti  g.gif

unsure.gif
a man sake kad laikina galima iki 6 menesiu nesioti g.gif g.gif

nors pati su laikinu esu berods nuo rudens pradzios (jau pamirsau...)
kazkaip letai tesesi tu nuolatiniu dantuku gamyba
Atsakyti