Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 18, 23:37)
unsure.gif
a man sake kad laikina galima iki 6 menesiu nesioti g.gif  g.gif
nors pati su laikinu esu berods nuo rudens pradzios (jau pamirsau...)
kazkaip letai tesesi tu nuolatiniu dantuku gamyba

Aš nesuprantu, ką reiškia laikinas. Man sake taip: pricementuoju su laikinu cementu, jei kartais kiltu problemų metų bėgyje, bus lengviau nuimti. Problemų nekilo, dantukas laikosi, sakė, kad kai pats nukris tada pricementuos su ilgalaikiu cementu. O danti padarė iš bemetaėsa keramikos, normaliai kaip galutinį variantą. Gal čia ir nuo gydytojo priklauso. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 03 18, 22:37)
unsure.gif
a man sake kad laikina galima iki 6 menesiu nesioti g.gif  g.gif
nors pati su laikinu esu berods nuo rudens pradzios (jau pamirsau...)
kazkaip letai tesesi tu nuolatiniu dantuku gamyba

Man irgi kazkaip lėtai viskas juda į priekį, o per pirmą konsultaciją taip greit viską žadėjo
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 03 19, 12:01)
Aš nesuprantu, ką reiškia laikinas.

Plastikinis arba plombinis vainikėlis smile.gif
Atsakyti
o kiek vainikėlio primatavimų jums darė?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2008 04 02, 13:44)
o kiek vainikėlio primatavimų jums darė?

Man - vieną. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 03 13, 14:33)
Man ir ketvirtas, o dėl nuolatinio tai balandžio pirmom dienom eisiu. Matai, man breketus pirmadienį nuima, tai su jais padarė tarpą (nes buvo neišdygęs tas ketvirtas)-gal dėl to dėjo laikiną. O su tuščiu tarpu aš ilgai vaikšiojau, kol į tą tarpą dantukas tilpo.. O kad nusitęs -tai visko gali būti. Aš susitaikiau, kad ne per vieną dieną viskas yra padaroma  mirksiukas.gif

Sveika! O kas tau implantavo? Breketus tau, kaip supratau jau nueme, tai del to jau ir nuolatini proteza klijuos ant implanto ar ne? O kaip jautiesi be breketu? Nes kazkaip vis galvoju, kam keisti nuolatiniu , jei dar laikinas visai normaliai laikosi g.gif
Atsakyti
Neskaičiau temos nuo pradžių, tad paklausiu- kokie yra geri protezuotojai Vilniuje? Kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 04 03, 13:32)
Sveika! O kas tau implantavo? Breketus tau, kaip supratau jau nueme, tai del to jau ir nuolatini proteza klijuos ant implanto ar ne? O kaip jautiesi be breketu? Nes kazkaip vis galvoju, kam keisti nuolatiniu , jei dar laikinas visai normaliai laikosi  g.gif

Labas smile.gif
Implantologijos centre įsuko varžtelį biggrin.gif Aha, jau be breketų vaikštau, greit mėnesiukas bus. Visiems sakau, kad mano vieną iš privalumų, išskirtinumų atėmė lotuliukas.gif Tai jau ant implanto turėtų dėti nuolatinį, o priekyje vėl dės laikiną, kad viską atitaikytų. Na aš manau jie ir vadinasi laikini, kad juos ne visam laikui nešioji. Vistiek šiek tiek ir spalva skiriasi (jie gi ne keramika, o kažkoks plastikas). Man norisi viską susitvarkyti, žinosiu, kad viską ką galėjau, tą padariau bigsmile.gif
Pala, o kiek jau tu su tuo laikinu?
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 04 07, 09:34)
Labas smile.gif
Implantologijos centre įsuko varžtelį  biggrin.gif  Aha, jau be breketų vaikštau, greit mėnesiukas bus. Visiems sakau, kad mano vieną iš privalumų, išskirtinumų atėmė  lotuliukas.gif Tai jau ant implanto turėtų dėti nuolatinį, o priekyje vėl dės laikiną, kad viską atitaikytų. Na aš manau jie ir vadinasi laikini, kad juos ne visam laikui nešioji. Vistiek šiek tiek ir spalva skiriasi (jie gi ne keramika, o kažkoks plastikas). Man norisi viską susitvarkyti, žinosiu, kad viską ką galėjau, tą padariau  bigsmile.gif
Pala, o kiek jau tu su tuo laikinu?

As jau su laikinu 1.5 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 04 07, 10:32)
As jau su laikinu 1.5 metu  g.gif

O kodėl tiek ilgai? Kažkokios kitos problemos ar pačios kaltė?
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2008 04 07, 10:52)
O kodėl tiek ilgai? Kažkokios kitos problemos ar pačios kaltė?

Tikrai ne del mano kaltes schmoll.gif As dar su breketais, tai gal del to ir nenori man deti nuolatinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vanille* @ 2008 04 06, 12:15)
Neskaičiau temos nuo pradžių, tad paklausiu- kokie yra geri protezuotojai Vilniuje? Kokios kainos?

Dėl kainų tai reikia eiti pas gydytoją konsultacijai. Aš protezavausi ir stačiau implantą klinikoje "Gidenta", man tikrai patiko, pretenzijų neturiu. 4u.gif
Atsakyti