Nezinau, mums kazkaip sauniai iseina susitart
Strimgalviais niekada nelekia, bet rankyte irgi ne visada duoda...

Mano irgi lekia kuo toliau: į didžiausią balą, į didžiausią purvyną, prie visų šunų, visų kačių, balandžių, varnų. Tada būtinai reik ant žemės atsisėst ar pagulėti
Kartu su mama eit už rankų susikibus neįdomu, nes ji eina visai ne ten, kur jam reikia
Tai bėgu paskui ir teik. Išsilakstys, gal bus kitaip

QUOTE(Isila @ 2007 03 15, 18:42)
Mano irgi lekia kuo toliau: į didžiausią balą, į didžiausią purvyną, prie visų šunų, visų kačių, balandžių, varnų. Tada būtinai reik ant žemės atsisėst ar pagulėti
Kartu su mama eit už rankų susikibus neįdomu, nes ji eina visai ne ten, kur jam reikia
Tai bėgu paskui ir teik. Išsilakstys, gal bus kitaip 

Man didele paguoda,kad ne as viena patrakele auginu

O Jus pamatytumet mano vaika namuose

Bet kas jai i lauka isejus pasidaro nesuvokiu

Mano maziuke vezime sedeti visai nenori, o kai paleidi eit tai baisu rankos neduoda ir lekia y balas ir pan.

QUOTE(vyšniux @ 2007 03 15, 19:38)
Laisve

Kai maniškiui buvo metai ir du mėnesiai, jis lauke nenorėdavo nei vaikėčioti, nei vežimėly sėdėti, norėjo tik ropoti, ir suprantama, į balas ir prie šiukšlių dėžių Va tada tai tikra bėda buvo Nors namie jau vaikščiojo neprisilaikydamas
Vėliau buvo laiko tarpas, kai lauke turėdavau jį tik nešioti, nes nenorėdavo nei eiti, nei vežimėly sėdėti
Dabar jau eina įsikibęs į mano ranką, kai pavargsta, tai panešu
Vėliau buvo laiko tarpas, kai lauke turėdavau jį tik nešioti, nes nenorėdavo nei eiti, nei vežimėly sėdėti
Dabar jau eina įsikibęs į mano ranką, kai pavargsta, tai panešu

O pas mus kazkaip atvirksciai.. namuose niekada nepasedi, visalaik begte, viska vercia, lipa, karstosi, neimanoma sulaikyti..
O va kai i lauka, ar i parduotuve iseiname, visai kitoks vaikas, angeliukas.. kulturingas, islaikytas toks..visada rankyte duoda, graziai vaiksto, jokiu oziuku ir pan.

O va kai i lauka, ar i parduotuve iseiname, visai kitoks vaikas, angeliukas.. kulturingas, islaikytas toks..visada rankyte duoda, graziai vaiksto, jokiu oziuku ir pan.

Lauke dažniausiai vaikščioju aš, o sūnus sėdi man ant rankų. Tik kai pamato dėmesio vertą objektą tada jau nesulaikysi - labai mėgsta "gaudyti" varnas, rinkti šiukšlės (ypač traukia dėmesį nuorūkos ir spalvingi popieriukai). Kai buvo sniego parodžiau kaip mėtytis sniego gniūžtėmis, tai dabar renka ir mėta akmenėlius. Balas irgi nepraleidžia, kiša ir kojas ir rankas. Kai jau aiškiai kertasi mano ir jo požiūris į švarą ir linksmą pasivaikščiojimą stengiuosi geruoju atitraukti jo dėmesį, dažniausiai tenka vėl imti ant rankų ir nešti toliau.
sveikos mamytes, turbut vivi vaikuciai tokie patys, nes ir manasis megsta balas ir purvynus, ir kazin ar kas atitrauktu ju demesi nuo pelkes. bet turiu ir dar viena problema, kaip reikia aukleti vaikuti,kai ka nors negerai daro, ar neklauso, kokia bausme turetu buti vaikui? zodziai, kad sitaip negalima, jam visai nemotais, o trenkti per uzpakali taip nesinori. ka daryti? gal zinot kokiu nors susitarimo priemoniu?
QUOTE(Honda @ 2007 03 20, 13:54)
sveikos mamytes, turbut vivi vaikuciai tokie patys, nes ir manasis megsta balas ir purvynus, ir kazin ar kas atitrauktu ju demesi nuo pelkes. bet turiu ir dar viena problema, kaip reikia aukleti vaikuti,kai ka nors negerai daro, ar neklauso, kokia bausme turetu buti vaikui? zodziai, kad sitaip negalima, jam visai nemotais, o trenkti per uzpakali taip nesinori. ka daryti? gal zinot kokiu nors susitarimo priemoniu?
Manau siuo atveju vienintele sutramdymo priemone yra vaiko sudominimas nauja veikla

O mes balu tyrinejimo klausima issprendem nupirkdami ilgiausius botus

Dabar stovi musu pupa-uoga baloj kaip gandras

Man tokia paguoda,kad bent nedumblina iki ausu namo pareina

O maniske mergina labai kulturinga, lauke sedi vezimeli arba einam draugiskai pasivaiksciot , visada duoda rankyte.
Tiesa siuksles irgi labai traukia, nors neduok dieve issitepa batukus ar kelnytes, kol nenuvalai stovi ir bamba-kaka.
O jeigu stipriai issitepa, tai ir namo persirengti tenka eiti, kazkokia super pedante.

Tiesa siuksles irgi labai traukia, nors neduok dieve issitepa batukus ar kelnytes, kol nenuvalai stovi ir bamba-kaka.

Mano maze vezime nesedi nuo tada, kai eme vaikscioti. Lauke lakstom tik po balas, dumblynus ir su keliais pagaliais rankose. Bet kol nera pavojaus jos pacios ar kitu sveikatai, nedrausminu, tegu tik duksta. Ir namuose vienoj vietoj pasedi tik ant puodo budama, ale irgi su vienintele salyga, kad aplink bus zaislu kruva arba piesimo sasiuvinys rankose.
Man patinka aktyvus vaikai, pati tokia buvau
Man patinka aktyvus vaikai, pati tokia buvau