Įkraunama...
Įkraunama...

Bėga kur nori

Maniškiui 1,6m,tai irgi kai išsivedu į laiką bėga kur akys mato ir dar atsisukęs ate ate parodo.Dar jei pasaku,kad einu namo ir paliksiu jį vieną tai sureaguoja,bet niekur negaliu pasislėpti,nes baisu vieną palikti,kad kur neužliptų,ar į gatvę neišbėgtų.O bėga,tai vos pavyti eina doh.gif Buvo toks laikotarpis kai duodavo ranką,dabar vėl nebeduoda.Kai buvo prasti orai neidavom pasivaikščioti tai ir atprato,matyt,nuo rankos doh.gif Kas pamato mūsų vaiką nustebę būna,kad pusantrų metukų yra toks judrus ir turi tiek jėgos.Jei kur nepavyksta užlipti,rankomis prisitraukia ir vistiek užlipa unsure.gif Jei nuvažiuojam pas ką į svečius,tai paskui ištisai reikia lakstyti.O nuėjus į parduotuvę ar šiaip į kokią įstaigą negalima ant žemės paleisti,tuo ką paima ar pabėga doh.gif Vis guodžiu save,kad tai ilgai netrus.Bet kaip matau iš mamyčių pasisakymų ir dag vyresni vaikiukai taip daro unsure.gif Taip,kad belieka palinkėti stiprybės visom auginančiom tokius vijurkus ir sau pačiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus panasi situacija!Kai iseinam i lauka,tai nepavysi,o rankyte kad duotu tai be sansu doh.gif ,pajutusi laisve,bega taip kad pavyti negalima biggrin.gif
Atsakyti
Joo,vargelis su tuo bėgiojimu. doh.gif Mes ir leidžiam bėgioti kieme, "susipažinti" su aplink supančia gamta.Bet ką daryti,kai pradeda bėgti parduotuvėj, kur nori. Ten tai kariaujam. scare.gif biggrin.gif
Atsakyti
oo as galvojau,kad tokiu vaikiuku nedaug,o pasirodo yra smile.gif maniske lygiai taip pat,kur nenueitumem doh.gif poliklinikoj tik ir matau,kaip vaikai nuo mamu nenueina,arba tik kelis zingsnius,o maniske lekia kur akys mato ir daryk tu ka nori slepkis ar ate rodyk doh.gif atsisuka pamojuoja ir toliau,o jei pasislepi,tai girdziu,kad sako neeee mama ir toliau zingsniuoja lotuliukas.gif doh.gif nueina pas visas daktares kuriu kab.durys atidarytos pasnekina ir laksto taip,is poliklinikos gryztu slapia kaip po duso biggrin.gif nuvaziuojam i akropoli,vel ta pati pasaka,ne mes vaika vedam,o jinai mus lotuliukas.gif bega i viena parduotuve apeina kas jei idomu lekia i kolidoriu pora parduotuviu praeina ir toliau i kita doh.gif o bandai vesti uz rankos ar paiimt ant ranku spiegimas baisiausias doh.gif
Atsakyti
vaje vaje ir pas mus tas pats bega kur akys veda,siaip leidziu tik i gatve ne,nes kaip gyvenam prie pat gatves tai visos tvoros uzrakintos uzristos nes atsidaro ir tiesiai i gatve.o taip beveik su viskuom leidziu susipazint ,savarankiskam but. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supermamyte06 @ 2007 07 19, 17:27)
Pas mus panasi situacija!Kai iseinam i lauka,tai nepavysi,o rankyte kad duotu tai be sansu doh.gif ,pajutusi laisve,bega taip kad pavyti negalima biggrin.gif

Ir pas mus tas pats doh.gif . O jei pamato, kad einu iš paskos-tai dar greičiau bėga doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Chikipiki @ 2007 03 15, 13:55)
As savo mazytej dar rudeni nupirkau guminius batukus, kad po balas begiotu, dar ant kojiniu uzmaunu mezgtos kojinites, taigi kojos siltos kai ateinam namo. negalima is vaiku tokio dziaugsmo atimt, as pati atsimenu kaip linksmai vaikistei su draugais per balas begiodavom.  biggrin.gif

Gerai būtų, kad tik braidytų rolleyes.gif .Jis sėdasi į balą.geria vandenį ir dar galvą pamirko doh.gif
Atsakyti
o maniskis atvirksciai nors yra padukes biggrin.gif bet lauke zino kad negalima lipti i balas be guminiu batuku seip vaiksto vienas neduoda rankos bet per gatve zino kad vienam negalima eiti ir pats tiesia rankyte, tik turim viena beda kai iseinam i miesta pasivaikscioti tai butinai reikia nesti doh.gif klyks atsistojes tol kol panesi vat tik toki vargeli turiu su juo
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 07 19, 22:49)
Ir pas mus tas pats  doh.gif . O jei pamato, kad einu iš paskos-tai dar greičiau bėga  doh.gif
Papildyta:

Gerai būtų, kad tik braidytų rolleyes.gif .Jis sėdasi į balą.geria vandenį ir dar galvą pamirko  doh.gif

jo kur tik ji benoretu lyst,ar begt.Jei pamato mane ateinancia tai oi bega kiek kojos nesa doh.gif
Atsakyti
Mano dukriukas irgi lauke bėga, kur akys mato doh.gif dar man ir ate ate parodo doh.gif o kai paimu už rankos atsitūpia ir nepajudinsi tu jos schmoll.gif
o namie tai visada man iš paskos laksto, o lauke tai net mamos nebereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2007 07 22, 14:32)
Mano dukriukas irgi lauke bėga, kur akys mato  doh.gif  dar man ir ate ate parodo  doh.gif  o kai paimu už rankos atsitūpia ir nepajudinsi tu jos  schmoll.gif 
o namie tai visada man iš paskos laksto, o lauke tai net mamos nebereikia schmoll.gif

jo jo jo ir maniske namie ne zingsnio nuo manes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 07 22, 13:37)
jo jo jo ir maniske namie ne zingsnio nuo manes ax.gif

TAi jums dar gerai , kad namie ne zingsnio, o pas mane-tai ir namie daro ka nori ir lauke siaubunas doh.gif . Va o seneliui ir auklei ranka duoda ir graziausiai lauke pravaiksto valandas. Buna ( labai retai) , kad ir man duoda ranka, bet turiu eiti ten kur jis nori.Is pradziu dar paeiname kur as vedu ,jei jis nori kur pasukti suspaudziu stipriau ranka ir einame, bet greitai jam tai atsibosta ir nori eiti ten kur jis nori. Jei neleidziu prasideda kritimai ant zemes doh.gif . Buna kad ir kantrybe issenka-tai ir per uzpakali uzploju, aisku geriausia butu uzsnekinti ar sudominti kita veikla. Bet tuo momentu jis manes negidi tik spiegia ir viskas. zodziu kartais su siaubu einu i lauka biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažoji taip pat lauke eina kur jai reikia doh.gif . Mamos visai nereikia schmoll.gif , o namie tai iš akiu, manęs nepaleidžia lotuliukas.gif
Tad pasivaikščiojimai vyksta jos maršrutu, kaikada pavyksta ir susitarti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torasama: 23 liepos 2007 - 11:23