Įkraunama...
Įkraunama...

Bėga kur nori

Kokie smagūs vaikučiai, visi savaip įdomūs ir patrakę thumbup.gif
Saviškei leidžiu kulniuoti kur ji nori: ir baloj patrepsėti, ir žolę ravėti, ir vietinę fauną vytis, ar auto nr lipdukus paspaudyti, rankenas paklibyti. rolleyes.gif
Tik saugau nuo stiklų, šiukšlių ir kitokių gadosčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa G.: 28 kovo 2007 - 14:28
vasarą leidau po balas palakstyt ir patys kartu braidėm (bet , aišku kai link namų) tai kiek laimės vaikui...dabar į balas nebeinam, nes žino kas tas yra ir tiek...labiau klauso....nors kartais pamato ką nors, ir eina ta linkme doh.gif
šiaip gražiai jau einam, bet užeina...ir nieko čia manau nepadaysi...pats išaugs...
Atsakyti
Sveikos mamos. mano sunus yra kaip tik toje fazeje, kai jam viskas idomu ir jis visur nori ilisti, pabegti (1m. 10 men.) jei kur nuvaziuojam (t.y.m jei esam ne namie), negalima ne zingsnio atsitraukti.

aisku saunu, bet zinokit mus su vyru tai vargina+nuolatine baime, kad kas nors atsitiks, ir net pykstames-mazdaug, tu per toli nuo jo atsitraukei, tu pametei ji is akiu ir. t.t.

kai imu uz rankos, truputi paeina ir paskui griuva ant zemes, raitosi, klykia. suprantu kad jis nori buti savarankiskas, bet ka man daryti, jei man skauda nugara/skubu/zmones veizi/ kaip ismokyti vaika tvarkingai eiti uz rankutes? kodel jis visur taip raunasi?

patarkit mamos gal zinot kokiu gudrybiu, kaip padaryt taip kad vaikas tvarkingai eitu salia, uz rankytes?
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2007 07 17, 14:28)
Sveikos mamos. mano sunus yra kaip tik toje fazeje, kai jam viskas idomu ir jis visur nori ilisti, pabegti (1m. 10 men.) jei kur nuvaziuojam (t.y.m jei esam ne namie), negalima ne zingsnio atsitraukti.

aisku saunu, bet zinokit mus su vyru tai vargina+nuolatine baime, kad kas nors atsitiks, ir net pykstames-mazdaug, tu per toli nuo jo atsitraukei, tu pametei ji is akiu ir. t.t.

kai imu uz rankos, truputi paeina ir paskui griuva ant zemes, raitosi, klykia. suprantu kad jis nori buti savarankiskas, bet ka man daryti, jei man skauda nugara/skubu/zmones veizi/ kaip ismokyti vaika tvarkingai eiti uz rankutes? kodel jis visur taip raunasi?

patarkit mamos gal zinot kokiu gudrybiu, kaip padaryt taip kad vaikas tvarkingai eitu salia, uz rankytes?

Tai dar vėlai taip daro, mano jau 1m 1 mėn taip daro, ir nei per kur nepaiimsi už rankos, o kad pykstatės net juokas ima, mes su dviem susitvarkom, o čia dviese su vienu nelabai. Ir šiaip jau ir per dupa gali užduoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 17 liepos 2007 - 13:52
maniskiui si pavasari irgi prasidejo - lekia kur akys mato, rankos jokiais budais neduoda, nei graziuoju nei piktuoju, pasakau kad paliksiu tai tik apsidziaugia ir sako ate, eik verysad.gif dar buvo tarpas kai supykes strimgalviais pasileisdavo i gatve, nepadejo nei rekimai, nei aiskinimai doh.gif
o pasitaise vaikas kai palikau savaitgaliui pas mama - nezinau ka ji jam padare, bet bent jau del gatves dabar jokiu bedu neturim - net man neleidzia nulipt nuo saligatvio, jei nera saligatvio, pamates kad atvaziuoja masina atbega, paima uz rankos, pasitraukia kiek galima daugiau ir sako "praleidziam brrrm brrrm" biggrin.gif tada stovim ir tik kai pravaziuojam einam toliau thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane toks laikas irgi buvo kai neklause. Eidavo kur nori ir kaip nori:) Visada rankyte duoda kai pasakau kad masina atvaziuoja,(mes miestelyje gyvenam, tai masinu palyginti nedaug buna) . Yra keleta kartu gavus per minksta vietele, dabar mane uzmetys akmenimis mamos... Dar vienas budas- kai neduoda rankyte- pasakyti kad eisim is karto namo. Maniskei padeda:) O po balas duodu palakstyti, juk toks dziaugsmas. Aisku atitinkamoje vietoje ir laiku:)
Sekmes:))
Atsakyti
Mano maziukas tai kai tik pradejo gerai pats vaikscioti, tai apie joki rankos davima nera kalbos. Kai paimi uz rankos, trauka ja ir stovi isispyres, aisku, gali temti, bet mazai is to naudos. Rankyte duoda tik kai nori pats lipti laiptais ir kai uzlipti ar nulipti nuo kur nors ir viskas. ax.gif
Atsakyti
mano katinas kai buvo mazesnis tai ir begdavo kur akys mato... doh.gif bet kai paaugo, tai pradejo graziau eit, per toli nenueidamas nuo manes wub.gif , nors kai iseina su teciu pasivaikciot, visada paduoda jam rankyte g.gif , o man kai tik eina per gatve, ar reikia kur uzlipt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raciren: 18 liepos 2007 - 20:36
Maniškis anksčiau irgi į lauką išvestas duodavosi į visas puses ir visiškai manęs neklausė, bet dabar jau kažkaip pastebiu, kad šis bjaurusis etapas praeitas, dažniausiai duoda rankutę, o jei kur nors ir išsirauna bėgt užtenka pasakyt, kad negalima, nes ten važinėja mašinos ir grįžta. Vienintelė problema, kad labai sunku parsivesti iš lauko namo, reikia imtis visokiausių gudrumų, nes kitaip būna baisios isterijos doh.gif
Atsakyti
sveikos mes taip pat su ta problemele nezinom ka daryti.. verysad.gif bet va karta pasiieme prie juros pasivaiksioti ir savo draugus tai tos merginos rankos nepaleido ejo kaip didelis ir klusnus vaikas doh.gif o tevam rankytes schmoll.gif
Atsakyti
taip uz rankos nelabai nori but vedamas, o labiausiai tai gatve traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2007 07 18, 17:17)
Pas mane toks laikas irgi buvo kai neklause. Eidavo kur nori ir kaip nori:) Visada rankyte duoda kai pasakau kad masina atvaziuoja,(mes miestelyje gyvenam, tai masinu palyginti nedaug buna) . Yra keleta kartu gavus per minksta vietele, dabar mane uzmetys akmenimis mamos...  Dar vienas budas- kai neduoda rankyte- pasakyti kad eisim is karto namo. Maniskei padeda:) O po balas duodu palakstyti, juk toks dziaugsmas. Aisku atitinkamoje vietoje ir laiku:)
Sekmes:))

Mums irgi tik vienas grasinimas, kad jeigu neduos rankos ar eis i priesinga puse, tai mes eisim namo, padeda. Kitaip gaunasi snipstas blink.gif
Atsakyti