Įkraunama...
Įkraunama...

Bėga kur nori

mums 2 metukai bet rankytes visai neduoda eina pats ir vienas idomu kada isaugs is tokio neklausimo doh.gif bega kur nori smile.gif
Atsakyti
Mano sunus buvo irgi toks niekada ir niekam neduos rankytes,bet isaugo ir dabar mielai duoda rankyte ir galim eiti ramiai pasivaikscioti kai anksciau to nebuvo galima padaryti smile.gif
Atsakyti
Na dukriukas jau ir gi pradeda traukti rankyte ir nelabai noriai ja duoda. Zinoma, mes dar beveik isada einam su vezimu, bet jei iseitume be jo, tai begtu kur nori, o ne ten kur sakoma doh.gif Tikiuosi, kad kai jau bus ''rimta'' vaiksciotoja, sito iprocio nebetures rolleyes.gif
Atsakyti
Musu dukryte ranka pradejo duoti metu ir 11 menesiu, bet ir tai retkarciais dar nori pabegti smile.gif
Atsakyti
O mano didysis labai ivairiai kartais pats nori duoti, o kartais nei prievarta nepaimsi, o mazasis, irgi jau vis daugiau nori pats vienas begti
Atsakyti
Maniske rankos irgi man neduoda schmoll.gif Nebent einu, kur jai paranku lotuliukas.gif O siaip tai sakau, bega i visas puses. Dazniausiai tai ant kelio vis traukia doh.gif
Atsakyti
Ir aš laukiu tos dienos kada jau duos mamytei rankytę ir eis ramiai.........Nes dabar eina savarankiškai smile.gif
Atsakyti

Maze ir neduoda rankos,labai suaugus isivaizduoja tongue.gif Kapinese ejom,jau buvo suteme,rankos neduoda doh.gif as jau ir graziuoju ir piktuoju doh.gif Pro sali ejo toks pavarges pilietis,sako duok ranka ir mano maze dave jam ranka ir abu ejo doh.gif Na tiesiog siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanatikute @ 2007 11 05, 11:25)
Maze ir neduoda rankos,labai suaugus isivaizduoja tongue.gif Kapinese ejom,jau buvo suteme,rankos neduoda doh.gif as jau ir graziuoju ir piktuoju doh.gif Pro sali ejo toks pavarges pilietis,sako duok ranka ir mano maze dave jam ranka ir abu ejo doh.gif Na tiesiog siaubas doh.gif

nu jooo blink.gif taip ir nusivesti vaiką gali unsure.gif tuomet gal ir geriau, kad mūsų vaikas svetimų prisibijo ir niekada niekada rankos svetimam neduotų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuke @ 2007 03 14, 19:38)
Turbut balos yra vienas patraukliausiu "tyrimo objektu"  biggrin.gif  O jei rimtai, visada idomiau tai, kas draudziama. As saviskiui kartais leidziu balas "patyrinet" ax.gif

Aš irgi leidžiu biggrin.gif O svetimų ir taip bijo siaubingai-ir daugiau nei metras nuo manęs niekur blush2.gif bet rankos šiaip neduoda, nebent sakai kad laikas amam doh.gif
Atsakyti
Mamytes pabandykit pavadelius , zinau kad skamba baisei , bet temoje apie juos jau rasiau kaip pasikeite musu isejimai y lauka thumbup.gif, super dalykas. Dabar tikras malonumas mirksiukas.gif Ir mergaite jauciasi savarankiska ir as saugi ir atsipalaidavus.
Atsakyti
Mano sunelis irgi neduoda rankytes. ax.gif
Atsakyti