Įkraunama...
Įkraunama...

Bėga kur nori

QUOTE(gabciuka @ 2008 03 12, 18:25)
Mamytes pabandykit pavadelius , zinau kad skamba baisei , bet temoje apie juos jau rasiau kaip pasikeite musu isejimai y lauka thumbup.gif, super dalykas.  Dabar tikras malonumas mirksiukas.gif Ir mergaite jauciasi savarankiska ir as saugi ir atsipalaidavus.

Pas mane taip pat išdykėle yra, eina kur pati nori, rankytės neduoda, jei paimi, ištraukia lauk. Bet pavadelis? doh.gif Kai vieną kartą pamačiau vaiką ant pavadėlio, šiurpas nuėjo, čia gi ne šuniukas, ne koks gyvūnėlis, o tavo mažiukas. Tai kam tada vaikus gimdyt, jei jie tau kaip gyvūnai-pažaist, PAVEDŽIOT ANT PAVADELIO... Nežinau, bet man tai yra kraštutinumas, su bet kokiu vaiku galima surast bendra kalba. Jei einat į lauką po lietaus, tai užsidekit vaikui guminius batukus, tegul pabraido, jei bėga nuo jūsų, pasakykit kad išeinat ir eikit į kitą pusę, tik neatsigręžkit, sustojus netoliese už kampo žiūrėkit ką darys... visada vaikas jau bėga jum iš paskos, nes ŽINO kad yra paliktas. Po tokios pamokos dažniausia noras pabėgt nuo jūsų praeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 14, 16:30)
Prasau,mielosios pasidalinti patirtimi kaip mokote vaikuti graziai vaikscioti lauke smile.gif .
As jau nebesugebu doh.gif .Manoji tik isejus i lauka strimgalviais lekia i balas,dumblynus doh.gif ,nei uz ka neduos rankytes ar bent uz kapisono prilaikyt verysad.gif .Nebezinau ka daryt verysad.gif .Atodo kitos mamos taip graziai su vaikiukais vaiksto,o as kaip su laukinuke rolleyes.gif .
Ne karta bariau ir slepiaus uz krumeliu happy.gif ,galvojau pabijos,kad viena pasiliko ir nebelakstys taip rolleyes.gif .Kur tau.... doh.gif
Net nebezinau kaip ja mokyt gero elgesio bevaikstant frusty.gif

Sveiki,
Kadangi pati uzvedziau sia tema,kartas nuo karto uzeinu paskaitineti ax.gif .
Noreciau palinketi visoms mamytems kantrybes su savo mazuciais 4u.gif .Manoji po menesio jau sulauks triju metuku ir ka gi galiu pasigirti,kad isaugo is tu lakstymu amziaus thumbup.gif .Po truputi maza panele virta,todel jau ir balutes apeina ir vaikstant be jokiu problemu rankyte duoda...zodziu,uzsimirso tie vargai,kai gaudydavau kaip patrakusia.
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 05 26, 20:32)
Sveiki,
Kadangi pati uzvedziau sia tema,kartas nuo karto uzeinu paskaitineti ax.gif .
Noreciau palinketi visoms mamytems kantrybes su savo mazuciais  4u.gif .Manoji po menesio jau sulauks triju metuku ir ka gi galiu pasigirti,kad isaugo is tu lakstymu amziaus  thumbup.gif .Po truputi maza panele virta,todel jau ir balutes apeina ir vaikstant be jokiu problemu rankyte duoda...zodziu,uzsimirso tie vargai,kai gaudydavau kaip patrakusia.

ir as laukiu kada isaugs nes iseiti i gatve kazkoks kosmaras ,nepadede nei pasiselpimai nei niekas,tikiuosi kad suaugs ir ateis o prota biggrin.gif
Atsakyti
Anksčiau ar vėliau ateis į protą ir nebėgs nuo mūsų, o mums tik liko pasisemt stiprybės ir laukt 4u.gif
Atsakyti
maniškis ne tik kad rankos neduoda,bet dar ir bėga nuo manęs,turiu gaudyt jį doh.gif
dažniausiai sėdim vežime dėl to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 04, 22:41)
maniškis ne tik kad rankos neduoda,bet dar ir bėga nuo manęs,turiu gaudyt jį  doh.gif
dažniausiai sėdim vežime dėl to  blush2.gif

Bet visą gyvenimą gi nelaikysi ji vežime, reikia ieškoti išeities
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 04, 22:41)
maniškis ne tik kad rankos neduoda,bet dar ir bėga nuo manęs,turiu gaudyt jį  doh.gif
dažniausiai sėdim vežime dėl to  blush2.gif

Nuo to gelbėja šleptelėjimas per šikniuką. Tada jau pradeda suprasti, kad nieko gero nuo to bėgimo nebus ir kad reikia duoti rankytę gatvėje, kai to paprašo tėtis(mama)
Atsakyti
QUOTE(smalsutis @ 2008 06 07, 14:23)
Nuo to gelbėja šleptelėjimas per šikniuką. Tada jau pradeda suprasti, kad nieko gero nuo to bėgimo nebus ir kad reikia duoti rankytę gatvėje, kai to paprašo tėtis(mama)

O ką, kitos išeities nematai, tik šleptelėjimas per šikniuką? doh.gif O pačiai malonu? g.gif Pas visus vaikus yra toks periodas. Prieš išeinant iš namu būdavo tariamasi, kad jeigu kažkur nori eiti, bėgti - vedasi kartu ir mane, aš irgi noriu susipažinti su kitais vaikais, pasisupti. Stengiausi "buti komanda". Išėjom pasivaikščioti į kiemą, vaikštom, staiga ranka trukt ir lekia viena pamačius kitą vaiką, kol viena kartą aš pati pasislėpiau ir žiūrėjau kaip ji reagavo: apsidairę, manęs nėra - ir pirmyn, po kiek laiko pasidairo, vėl manęs nėra, sustoja, žiūrinėja aplink, dar po kiek laiko ima akimis ieškoti, žiuri i aplinkinius žmones ir tik tada, kai pradėjo lupa tampyti, aš lyg niekur nieko pasirodžiau. Nuo to laiko vaikas visada mane "mato", eina žingsniu priekyje ir...viskas. Bandykit viska, kantrybes ir tiksliai galima apseit be šleptėjimo. thumbup.gif
Atsakyti
Nagi as paziureciau, kaip jus begtumete sleptis nuo vaiko tuo metu, kai einate saligatviu, o salimais zuja automobiliai. Vaikas istraukia ranka ir pasileidzia tekinas, o jus ka-uz kampo nersite...? Aisku, kad vaika pasigauni, pasiimi uz rankos vel, o jis pradeda oziuotis, vel rankytes plesia ir vel link automobiliu lekia... Neeea, as nelaimes nelauksiu
Atsakyti
QUOTE(smalsutis @ 2008 06 07, 15:43)
Nagi as paziureciau, kaip jus begtumete sleptis nuo vaiko tuo metu, kai einate saligatviu, o salimais zuja automobiliai. Vaikas istraukia ranka ir pasileidzia tekinas, o jus ka-uz kampo nersite...? Aisku, kad vaika pasigauni, pasiimi uz rankos vel, o jis pradeda oziuotis, vel rankytes plesia ir vel link automobiliu lekia... Neeea, as nelaimes nelauksiu

Kol vaikas mažas ir iki galo nesupranta visko, eidama per gatve VISADA imu vaiką ant ranku, o eidama šaligatviu(jei niekaip negalima apeit) STIPRIAI laikau vaiką už rankos, bet visada kartoju, niekur nebėk nuo manęs, čia mašinos važiuoja. Ir prie kelio vaikui net galvon nešovė bėgt nuo manęs. Čia jau tavo kaltė, kad tu arba mažai arba visai nekalbi su savo vaiku ir neaiškini tokiu svarbiu dalyku
Atsakyti
na pas mus ir ta pati problema na o del pavadelio mes ji turime ir jis labai gerai ....kol vaikutis mazas ir gerai kaip daug vaikuciu uzseni galima pamatyti penkis vaikus vedancia mama su pavadeliu kaip visus susaugosi rankos tik dvi
Atsakyti
QUOTE(Astutelama @ 2008 06 07, 18:07)
na pas mus ir ta pati problema na o del pavadelio mes ji turime ir jis labai gerai ....kol vaikutis mazas  ir gerai kaip daug vaikuciu uzseni galima pamatyti penkis vaikus vedancia mama su pavadeliu kaip visus susaugosi rankos tik dvi

Gal ir patogu, bet man tai asocijuojasi su GYVUNAIS ant pavadėlio, man tai baisu ir nepriimtina. schmoll.gif Aš taip pat su keturiais vaikais(būna ir daugiau, bet dažniausia tiek) išeinu į lauką ir normaliai, jie duoda vienas kitam rankytes ir einam iki žaidimu aikštelės, ten reikia tik prižiūrėt juos. O jei reikia kur nors eit kitur, tada planuoju savo išvykas. Ir viskas, pavadėliu nereikia smile.gif
Atsakyti