Įkraunama...
Įkraunama...

Su-džok

QUOTE(Glamour @ 2011 04 09, 22:04)
aš pasirodo kvapnųjį pipirą buvau prisiklijavusi. Dabar parduotuvėje nusipirkau juodųjų, jie daug mažesni ir tokie pasiraukšlėję.
Pabandysiu vėl tą tašką atrasti ir nakčiai užsiklijuoti.
Labai liūdžiu, kad negalėjau Arvydo paskaitoj antradienį dalyvauti - teko dirbti sad.gif

Kokio Arvydo? Kokioj paskaitoj? Kur? Apie ką? Labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš domėtis Su-džok, paskaičiau temelę ir noriu paklausti gal žinot ar A. Jonuškis priema individualiai? Kiek kainuoja jo konsultacijos? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o koki taska reiketu masazuoti nuo nemigos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 04 10, 10:49)
Kokio Arvydo? Kokioj paskaitoj? Kur? Apie ką? Labai įdomu bigsmile.gif

Tas pats minėtas A. Jonuškis šiuo metu veda paskaitas apie su džok nemokamai berods Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje. Klaipėdoje- antradieniais. Šiaip visa info būdavo jo tinklapyje www.keliasisave.lt ,bet šįvakar jis kažko neveikia.

Rona, kiek žinau jis paskaitas veda nuolat, tik turi susidaryti grupė ne mažesnė nei 10 žmonių, bent jau tinklapyje buvo taip rašoma.

Gal kuri šįvakar buvote paskaitoje Klaipėdoje. Aš ir vėl dėl darbo negalėjau sudalyvauti sad.gif
Atsakyti
o kurioj vietoj ir kelinta val klaipedoj veda? Uzsukciau paklausyt....
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 04 12, 22:34)
Rona, kiek žinau jis paskaitas veda nuolat, tik turi susidaryti grupė ne mažesnė nei 10 žmonių, bent jau tinklapyje buvo taip rašoma.

Ačiū 4u.gif
Tas puslapis jau gal 3 dieną neveikia, eisiu penktadienį į tą paskaitą nemokamą, tai bandysiu pakalbinti smile.gif
Atsakyti
Klaipėdoj buvo reklamuojama, kad bus antradieniais, Dacho m-klos aktų salėje 18 val.
Atsakyti
dekui, reiks pabandyt kita savaite nueiti.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 04 13, 23:26)
dekui, reiks pabandyt kita savaite nueiti.

na ar buvai šį antradienį paskaitoj?
Atsakyti
vat nepavyko... vyrs negrizo vaiku padabot... o ir oras geras buvo, tai lauke buvom.... bandysiu ateinanti antradieni..... jei dar vyks....
Atsakyti
uztat sian buvau..... Visai patiko....
Ten vyskta dvi val. nuo 18-19 nemokamai apie bendrai kazka..... sian buvo apie IN ir JAN, apie joga, meditacija, 8 'vartus' berods.... Na, tokia teorija, bet visai idomi....
O antra val nuo 19-20 jau buvo apie tuos taskus.... Tai ten paise, snekejo, bet sunku ka ir sugaudyt paskui.... O nuo kitos sav ta antra paskaita bus mokama berods 30lt. bus 8 uzsiemimai.Tai jis ten duos medziagos ir t.t....
Ir siaip turejo knyguciu, pagaliuku ir kitokiu masazuokliu pirkti....
Atsakyti
ačiū už naujienas, iewike mirksiukas.gif
Įdomu ten labai, bet jaučiu tų paskaitų, kad perprasti viską reikėtų bent 5. Aš tai be birželio šansų neturiu atrasti laiko. Gal kada nutaikysiu rudeniop ar žiemą vėlį tokias paskaitas. Dabar jei ne darbas, tai daržai atims visą laiką.
Atsakyti