Įkraunama...
Įkraunama...

Su-džok

Su Su džok kas vakarą draugauju nuo spalio mėnesio ax.gif Prieš miegą su ta lazdele prasuku abu delnus iš viršaus ir iš apačios. Paskui susirandu skaudamus taškus, juos susižymiu ir grikiais apklijuoju thumbup.gif
Paskaičius jūsų temą susimąsčiau g.gif - pakanka vien tų grikių nakčia, ar dar papildomai reikia tuos skaudamus taškus ir pastimuliuoti lazdele g.gif
Ir sakot pipirais didesnis poveikis, nei grikiais g.gif Nes Jonuškis pasakė, kad grikius klijuoti ax.gif

Aš pagrinde gydausi endometriozę ax.gif Sakė turėtų užtekti kasdienio darbo 1-1,5 metų ir endo turėtų pasišalinti rolleyes.gif TIKIU, nes tikrai neturiu ko prarasti mirksiukas.gif

Ir šiaip smagu, kas vakarą surasti kažkokį skaudamą tašką, stebėti, kaip jie po kelių dienų skiriasi- vienus skaudėt praeina, kitus užeina rolleyes.gif Nežinau, kiek dar turėsiu kantrybės, bet kol kas esu tvirtai pasiryžusi bent metus tuo užsiimti ir SAU padėti mirksiukas.gif

Pirmas įsitikinimas, kad TAI padeda buvo tada, kai atsikėliau užgulta nosimi. Susiradau skaudžius taškus nykščiuose nosies zonoje, priklijavau po grikį ir po pusvalandžio kvėpavau NORMALIAI be vaistų įsikišimo bigsmile.gif thumbup.gif Dar kelias dienas ir naktis pasiklijavau ir užgulimas praėjo mirksiukas.gif Taip ir savo vaikui slogą išgydžiau mirksiukas.gif JĖGA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 08 gruodžio 2010 - 14:27
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 08, 15:26)
Ir sakot pipirais didesnis poveikis, nei grikiais  g.gif Nes Jonuškis pasakė, kad grikius klijuoti  ax.gif

Aš pagrinde gydausi endometriozę  ax.gif Sakė turėtų užtekti kasdienio darbo 1-1,5 metų ir endo turėtų pasišalinti  rolleyes.gif TIKIU, nes tikrai neturiu ko prarasti  mirksiukas.gif

Pirmas įsitikinimas, kad TAI padeda buvo tada, kai atsikėliau užgulta nosimi. Susiradau skaudžius taškus nykščiuose nosies zonoje, priklijavau po grikį ir po pusvalandžio kvėpavau NORMALIAI be vaistų įsikišimo  bigsmile.gif  thumbup.gif Dar kelias dienas ir naktis pasiklijavau ir užgulimas praėjo  mirksiukas.gif Taip ir savo vaikui slogą išgydžiau  mirksiukas.gif JĖGA  thumbup.gif  thumbup.gif

Super - džiugu girdėti thumbup.gif Kiek žinau, tai pipirai aktyvina, o grikiai - slopina. Aš tai vis pribėgom, kai prisimenu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 12 09, 10:31)
Kiek žinau, tai pipirai aktyvina, o grikiai - slopina

Oi-jo-joj blink.gif Tai kuriuos dabar dėti g.gif Čia man reikia kad slopintų ar kad aktyvintų g.gif
Kaip tik MB šiandien su Jonuškiu susitinka, reikia kad užklaustų ax.gif
Parašysiu, ką atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 09, 10:39)
Parašysiu, ką atsakys  mirksiukas.gif

Rašau biggrin.gif
Pipirai LABAI gerai kai būna uždegiminis skausmas.
O mano atveju, kai tiesiog susirandu skaudančius taškus, tai reiktų pakaitalioti- grikiai ir pipirai rolleyes.gif Žodž, pagal nuotaiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, nuo kurio galo pykina g.gif - judinu tužies, inkstų, kepenų, gimdos, kiaušidžių ir skydliaukės taškus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 28, 15:24)
Sakykit, nuo kurio galo pykina g.gif - judinu tužies, inkstų, kepenų, gimdos, kiaušidžių  ir skydliaukės taškus  g.gif

Įtarčiau kepenis ir tulžį. Čia tik mano mąstymas smile.gif O mastau taip, kad tie arčiausiai skrandžio taškų, kai pykindavo tai jie man labai skaudūs būdavo (riešo raukšlelėj maždaug per vidurį). Arba organizmo tokia reakcija, sujudinai viską, ir nori, kad dabar ramu būtų biggrin.gif Dar pykina, kai vestibiuliarinis aparatas netvarkoj būna, žodžiu paieškok ausų srity taškų, gal rasi kokį skaudų.

Žodžiu ir pipirai ir grikiai - gėris thumbup.gif Bet atrodo, kaip tik kai uždegimas, reiktų, kad slopintų, o pipirai saulės sėklos, jos aktyvina. nesigilinau kada būna uždegimai, ar tada kai per daug kažko, ar per mažai g.gif

Man migerna buvo vėl išlindus, dabar jau ramu kuris laikas thumbup.gif Bet įtariu, kad čia didesnis vandens vartojimas įtakojo. Taip, kad ir tu gerk vandenuką 30 ml/kg tavo svorio.

Neturiu užrašų šalia, užkrūčio liauka hormoninei sistemai priklauso? Kaip tik dabar užsireikė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 30 gruodžio 2010 - 10:37
QUOTE(balla @ 2010 12 30, 10:36)
*Įtarčiau kepenis ir tulžį. Čia tik mano mąstymas smile.gif
**(riešo raukšlelėj maždaug per vidurį)
***Dar pykina, kai vestibiuliarinis aparatas netvarkoj būna, žodžiu paieškok ausų srity taškų, gal rasi kokį skaudų.
****Žodžiu ir pipirai ir grikiai  - gėris  thumbup.gif Bet atrodo, kaip tik  kai uždegimas, reiktų, kad slopintų, o pipirai saulės sėklos, jos aktyvina. nesigilinau kada būna uždegimai, ar tada kai per daug kažko, ar per mažai  g.gif
*****Bet įtariu, kad čia didesnis vandens vartojimas įtakojo. Taip, kad ir tu gerk vandenuką 30 ml/kg tavo svorio.
******Neturiu užrašų šalia, užkrūčio liauka hormoninei sistemai priklauso? Kaip tik dabar užsireikė smile.gif

*Aš irgi jas įtariu mirksiukas.gif Bet kuo toliau, tuo mažiau tuos taškus skauda mirksiukas.gif Matyt atkočiojau tongue.gif bet pykint pykina doh.gif (turiu vilties, kad nuo KITKO- kuris po 9 mėnesių išlenda ir kakoja doh.gif - baisiai to norėčiau wub.gif )
**man ne tą skauda ax.gif Bet reiks vakare ir šitą pajudinti bigsmile.gif
***vakare kibsim į paieškas mirksiukas.gif
****pati nesigilinau, bet taip Jonuškis sakė ax.gif
*****Aha, skaičiau ir aš apie tą vandenėlį ir migreną rolleyes.gif Dabar geriu vandenuką mirksiukas.gif
****** nežinau schmoll.gif pagooglink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 30 gruodžio 2010 - 11:46
Jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif Man A. J. cistai gydyti rekomendavo pipirus klijuotis. Dar buvau tik vienoje paskaitoje. Pasiėmiau paprastą kvapnųjį pipirą iš savo prieskonių dėžutės. Mano skaudamas taškas yra delne ir pleistriukas atsiklijuoja vis, neišeina labai įtempti, pipiras visai nestipri prisispaudžia, bet kia dirbu su pele prie kompiuterio ar vairuoju, tai jis pasispaudžia ir skauda. Kartais kai prisimenu pamaigau tą pipirą dieną. Ar gerai darau? Jei negerai, tai ką ? Gal kuri galite patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 03 30, 22:43)
Jungiuosi ir aš prie jūsų  4u.gif

Labas mirksiukas.gif
Aš klijuoju nakčiai rolleyes.gif Ir klijuoju su Urgo pleistriukais- labai gerai laiko thumbup.gif
Atsakyti
gal kas galit patikslinti kur yra hipofizės taškas? mano manymu ant nykščio, tarp nago ir sanario? nerandu tikslios schemos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2011 03 31, 08:56)
gal kas galit patikslinti kur yra hipofizės taškas? mano manymu ant nykščio, tarp nago ir sanario? nerandu tikslios schemos wink.gif

g.gif čia jau reiktų pas specą užklausti, kad nepklystum tuose taškuose doh.gif Nenori A.J. pasisukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 09:40)
g.gif čia jau reiktų pas specą užklausti, kad nepklystum tuose taškuose  doh.gif Nenori A.J. pasisukti  g.gif

niu gal ne... kokią schemą susirasiu wink.gif
Atsakyti