Įkraunama...
Įkraunama...

Su-džok

Aš atnešu naujienų į Vilnių atvažiuoja A.J. smile.gif Daugiau info čia.

Aš naudoju juoduodsius pipiriukus, kvapniųjų niekada nebandžiau smile.gif O klijuoju tai su tokiais pleistriukais, kurie plėšiasi. Vaistinėse yra ritinukuose, kiek reikia nuplėšiu ir klijuoju.

O hipofizės reiktų ieškoti, panašiai kur tas mėlynas taškas, na nelabai kaip papaišiau smile.gif Ir priklauso nuo veido, bet maždaug toj zonoj ieškokit - virš akių linijos per vidurį.
user posted image
P.S. čia nykščio pagalvėlė, nuo viršaus iki pirmo sąnariuko (raukšlelės)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 31 kovo 2011 - 09:13
QUOTE(balla @ 2011 03 31, 10:11)

O hipofizės reiktų ieškoti, panašiai kur tas mėlynas taškas, na nelabai kaip papaišiau smile.gif Ir priklauso nuo veido, bet maždaug toj zonoj ieškokit - virš akių linijos per vidurį.

AČIŪ aš galvojau kad iš nugarinės pusės wink.gif
einu pipirų klijuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 03 31, 10:11)
O klijuoju tai su tokiais pleistriukais, kurie plėšiasi. Vaistinėse yra ritinukuose, kiek reikia nuplėšiu ir klijuoju.

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2011 03 31, 10:18)
AČIŪ aš galvojau kad iš nugarinės pusės wink.gif
einu pipirų klijuot biggrin.gif

Ne ne, iš paduškėlės pusės reikia ieškoti wink.gif Radai?
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 31, 10:35)

Turbūt apie tuos pačius ir kalbam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 03 31, 10:42)
Turbūt apie tuos pačius ir kalbam  biggrin.gif

Aš Urgo naudoju mirksiukas.gif Labai gerai priklijuoja skaidrūs, bet man su jais skauda ax.gif Tai kūno spalvos arba balti pats tas thumbup.gif
Atsakyti
o tai gal stimuliuojant hipofizės tašką įmanoma būtų sureguliuoti ( numušti) padidėjusį prolaktino hormoną?
Atsakyti
kitą dieną, kai klijavausi pipirą, susiradau rimtą pleistrą, bet gal pipiras per didelis buvo - neskaudėjo beveik. Bandysiu nakčiai vėl klijuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 03 31, 12:14)
o tai gal stimuliuojant hipofizės tašką įmanoma būtų sureguliuoti ( numušti) padidėjusį prolaktino hormoną?

Mano mokinės nuomone - neužtenka vien hipofizės tašką veikti, reiktų visą hormoninę sistemą tvarkyti.
Kažkokiam straipsnyje skaičiau, kad tradicinės medicinos gydytojai nelabai žino kiek turi būti tam tikrų hormonų mūsų organizme, nes jų kiekis keičiasi. Jie bando spėti tą kiekį. Šiuo klausimu reiktų daugiau pasidomėti kaip ten iš tiesų yra wink.gif

QUOTE(Glamour @ 2011 04 01, 21:03)
kitą dieną, kai klijavausi pipirą, susiradau rimtą pleistrą, bet gal pipiras per didelis buvo - neskaudėjo beveik. Bandysiu nakčiai vėl klijuotis  g.gif

Paprastai jei tą tašką spaudant nebeskauda, vadinasi nebėra problemos smile.gif Arba gali būti, kitaip, kad tiksliai neužtaikei ant skaudamo taško užklijuoti smile.gif

Dabar sau klijuoju pipiriukus ant gerklės limfmazgių, kad bacilos neitų į vidų, nes savaitgalį ryte atsikėlus tokia neaiški gerklė buvo. Ir pipirinis pleistriukas ant blužnies zonos, kad stiprint kraują, imunitetą thumbup.gif
Atsakyti
su diagnostine lazdele baksnojant skauda, bet pipirą užklijavus nebeskauda. Gal kažkaip nepataikau priklijuoti į tinkamą vietą?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 04 07, 23:34)
su diagnostine lazdele baksnojant skauda, bet pipirą užklijavus nebeskauda. Gal kažkaip nepataikau priklijuoti į tinkamą vietą?

Kai užklijuoji pipirą, tai dar ir tada pastimuliuok mirksiukas.gif Arba klijuok grikį- jis aštresnėm briaunom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 04 07, 23:34)

Jau Ice tea parašė, kad reikia ne tik užklijuoti tą pipiriuką, bet jį ir paspaudinėti. Jei spaudžiant neskauda, tai tada gal tikrai neužtaikai g.gif
Atsakyti
aš pasirodo kvapnųjį pipirą buvau prisiklijavusi. Dabar parduotuvėje nusipirkau juodųjų, jie daug mažesni ir tokie pasiraukšlėję.
Pabandysiu vėl tą tašką atrasti ir nakčiai užsiklijuoti.
Labai liūdžiu, kad negalėjau Arvydo paskaitoj antradienį dalyvauti - teko dirbti sad.gif
Atsakyti