Įkraunama...
Įkraunama...

Su-džok

QUOTE(balla @ 2010 09 09, 09:18)
Šaunuolė  thumbup.gif  Jei abiejų rankų taškai skauda, tai spaudyk abu. Reikia spaudyti.masažuoti skaudamus taškus, tada bus poveikis. Aš spaudau pakankamai stipriai, jei jau labai nepakeliamas skausmas, tada silpniau. Manau, nereikia persistengti, kad pro kitą pusę išlystų smile.gif Man dažnai nuo pipiriukų tokios vidinės pūslelės susidaro, tai tada jas palieku laikinai ramybėje. O jei nuospaudos/mozoliai tai dirbu toliau smile.gif
Prieš porą savaičių buvo sloga prikibusi - susiradau skaudžius taškus ir minkiau, šildžiau moksiukais - praėjo be vaistų  thumbup.gif
Tiesa, migrena senai bebuvo, galėtų ir nebeužeiti į svečius biggrin.gif

Nu va,kaip sauniai,as tikiuosi akis pagydyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 09, 11:21)
Nu va,kaip sauniai,as tikiuosi akis pagydyti rolleyes.gif

Manau dar didelis indėlis yra saviįtaiga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 09 10, 10:45)
Manau dar didelis indėlis yra saviįtaiga  thumbup.gif

Aha,pritariu,manau,tai labai veikia smile.gif
Atsakyti
Čia dar pačioj pradžioj, kai tik radau skaudžius taškus tai ir dirbau su jais smile.gif Dar ir pleistriukas buvo, toks kokį radau namie smile.gif Taip atrodė ranka mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 09 10, 11:34)
Čia dar pačioj pradžioj, kai tik radau skaudžius taškus tai ir dirbau su jais smile.gif Dar ir pleistriukas buvo, toks kokį radau namie smile.gif Taip atrodė ranka  mirksiukas.gif
user posted image

Oho! As tai pipirus kazkada nakciai dejau,ant akiu zonu,tai skaudejo labai,net nakti nubusdavau,dabar va man toj vietoj oda sustorejo po intensyvaus spaudymo,tai nelabai ka jauciu,kazin ar veiksminga,jei toliau tesiu viska? smile.gif
Be to man pleistrai nepatogu dienos metu,nes pastoviai rankas suslapinu,tai ir pleistriukas atkimba kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 10, 12:22)
Oho! As tai pipirus kazkada nakciai dejau,ant akiu zonu,tai skaudejo labai,net nakti nubusdavau,dabar  va man toj vietoj oda sustorejo po intensyvaus spaudymo,tai nelabai ka jauciu,kazin ar veiksminga,jei toliau tesiu viska? smile.gif
Be to man pleistrai nepatogu dienos metu,nes pastoviai rankas suslapinu,tai ir pleistriukas atkimba kazkiek.

As ir pleistriukus nakčiai, kartais ir dieną prabūnu su jais smile.gif O tau kur oda sustorėjo, dar skaudūs tie taškai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 09 13, 09:31)
As ir pleistriukus nakčiai, kartais ir dieną prabūnu su jais smile.gif O tau kur oda sustorėjo, dar skaudūs tie taškai, ar ne?

Ne,kur oda sustorejo,tai ten nejautru dalinai paliko,tai va as ja nupilingavau,tai kaip ir geriau smile.gif
Atsakyti
Šiandien per "Žentelių" gimtadienio maratoną, susiduriau su Moterimi, kuri mokosi šio gydymo meno.. susidomėjau, išspaudė man visus rankų taškelius.. ir tiesą pasakius skaudami taškai susivedė į fizinius kūno negalavimus. tas sritis kurios tikrai vargina... dabar praėjus kelioms valandoms po taškų sudirginimo, realiai labai skausmingos vietos patapo, negaliu nė prisiliest. Mistika, kad ant kitos rankos jautrūs tie patys taškai...

nebežinau-tikėt ar netikėt, bet užkabino, sėdžiu 2 pipirus prisiklijavus..
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2010 11 06, 22:51)

lotuliukas.gif doh.gif cool.gif

Sorry už spamą blush2.gif

Aš taip pat truputi info apie Su-Džok ieškau, va ir šią temelę radau.

Astaxa, tai kaip jautiesi po tų pipirų mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2010 11 07, 17:04)
Aš taip pat truputi info apie Su-Džok ieškau, va ir šią temelę radau.

Astaxa,  tai kaip jautiesi po tų pipirų  mirksiukas.gif ?

Skauda tuos pirštus nerealiai, kiek įmanoma pleistrą laisvinau.. bet, iškenčiau gal pusantros valandos ir nusiklijavau biggrin.gif
šiandien pakanka pirštais tas vietas paliest ir masažuojas...
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2010 11 06, 22:51)
Šiandien per "Žentelių" gimtadienio maratoną, susiduriau su Moterimi, kuri mokosi šio gydymo meno.. susidomėjau, išspaudė man visus rankų taškelius.. ir tiesą pasakius skaudami taškai susivedė į fizinius kūno negalavimus. tas sritis kurios tikrai vargina... dabar praėjus kelioms valandoms po taškų sudirginimo, realiai labai skausmingos vietos patapo, negaliu nė prisiliest. Mistika, kad ant kitos rankos jautrūs tie patys taškai...

Ne mistika lotuliukas.gif Sakoma, jei ir kitos rankos tie patys taškai skaudūs, liga įsisenėjus.. Pradedant masažuot/spaudyt tuos skaudamus taškus dažnai liga paūmėja. Panašiai kaip ir vartojant homeopatinius vaistukus. Paūmėjimas praeina, nenustokit spaudyt wink.gif Ir dar jei nuo pipiriukų susidarė pūslelės, tai geriau nustokit masažuot, iki kol sugis, Kai nebebus pūslelių, vėl galėsit pradėti wink.gif

Galit netikėt, poveikis visvien yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 11 09, 18:03)
Ne mistika  lotuliukas.gif  Sakoma, jei ir kitos rankos tie patys taškai skaudūs, liga įsisenėjus.. Pradedant masažuot/spaudyt tuos skaudamus taškus dažnai liga paūmėja. Panašiai kaip ir vartojant homeopatinius vaistukus. Paūmėjimas praeina, nenustokit spaudyt wink.gif  Ir dar jei nuo pipiriukų susidarė pūslelės, tai geriau nustokit masažuot, iki kol sugis, Kai nebebus pūslelių, vėl galėsit pradėti wink.gif

Galit netikėt, poveikis visvien yra  biggrin.gif

man pirštų skausmas sumažėjo (tų jautrių taškų-paspaudus nebešokčioju-tik maudžia)... klijavausi baltus pipiriukus, jie švelnesni.. nu stebuklai.
šianąkt juodiesiems eilė.
Atsakyti