Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

QUOTE(maziulele @ 2007 09 19, 21:31)
mes kaip tik dabar tokia pasidarem thumbup.gif atrodys nerealiai graziai, kai dar isklijuosim mozaikinem plytelem wub.gif

o pasidaryti nera kas, daroma is gipskartonio, kuris naudojamas ir luboms, ir daugybes visokiu geleziu tvirtinti prie sienos. ir viskas biggrin.gif

O dureles? ax.gif Ar jus tik lentynas daret be dureliu?
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 19, 00:01)
man artimesnes tokios spalvos
user posted image
user posted image
arba kad ir sita  wub.gif

user posted image
ups kokios foto dideles  doh.gif  sorry  mirksiukas.gif

Oho kaip gražu ir kaip ramu atrodo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2007 09 19, 16:29)
o mūsiškėj nebuvo sad.gif
ir kaip jis? blush2.gif

labiausiai tai patinka vaikui,kai paleidi vandenį fontaniukai lotuliukas.gif O šiaip nelabai dar naudojuosi,vis neturiu laiko atsipalaidavusi pasėdėti,tik įšoku,nusimaudau ir lauk doh.gif Bet manau kokį kartą reikės prisiruošt pakaifuoti rolleyes.gif Vianą kartą tik pabandžiau,tai taip greiati nieko įpatingo,manau reikia ilgiau pasėdėti,atsipalaiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai reikia patarimo 4u.gif
kaip tik dabar derinam vonios spalvas,
norim i vonia det tamsias grindis, tamsaus shokolado spalvos, kazhin kaip su ju priezhiura? gal kas turit ir galit pasidalinti patirtim ? ax.gif
na man labai grazhu, bet kazhin ar praktishka? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nutariau uzsisakyt vonios kambario baldus,nes to ko noriu (o noriu tikrai ne kazko ypatingo) neradau...arba kainuoja kokius 2000 lt.,kazkaip gaila tokiu pinigeliu uz 2 vonios spinteles (pastatoma ir pakabinama),tai nutariau kreiptis i musu meistra,kuris virtuve gamino, kad pagamintu ir voniai baldus...norejau paklaust ar vonios baldam yra naudojama kazkokia speciali plokste? 4u.gif noriu kazko panasuus i sita, tik labai jau man tos spalvos "kaimietiskos", tai darysiu pagal save tongue.gif
http://www.raguvosba...ara/KA 94-1.jpg

ir vat tokia pakabinama:
http://www.raguvosba...kara/KV 100.jpg

Papildyta:
mes i dusa dejom tamsais sokolado spalvos grindu plyteles, berods DVARCIONIU KERAMIKOS,o sienas padarem tokios smelio spalvos (bezavas) 4u.gif ale ar praktiska ar ne tai neisivaizduoju, nes dar ten negyvenam lotuliukas.gif

gal kas turi duse pasidare skaidraus stiklo duso duris,na cia as apie kabina blush2.gif pas mus 3 sienos plytelem ir durys bus...MB lbai nori tokias 3 daliu sustumiamas RAVAK skaidraus stiklo duris det,ale man baisu,kad ziauriai daug valyt jas reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 20, 15:27)
gal kas turi duse pasidare skaidraus stiklo duso duris,na cia as apie kabina blush2.gif pas mus 3 sienos plytelem ir durys bus...MB lbai nori tokias 3 daliu sustumiamas RAVAK skaidraus stiklo duris det,ale man baisu,kad ziauriai daug valyt jas reiks doh.gif

Valyti tai reikes po kiekvieno pabuvimo duse.... nes ant skaidraus stiklo labai labai labai doh.gif gerai matosi nusede vandens taskiukai ir dar tos kalkes verysad.gif
Atsakyti
pas pazhystamus name yra vandens filtrai sudeti tai neapsinesha tie stiklai schmoll.gif , o be filtru tai neisivaizduoju, mes ir galvojam stiklines dusho sieneles daryt bet dar galutinai neapsisprendem.... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sherla @ 2007 09 20, 15:52)
Valyti tai reikes po kiekvieno pabuvimo duse.... nes ant skaidraus stiklo labai labai labai  doh.gif  gerai matosi nusede vandens taskiukai ir dar tos kalkes  verysad.gif

o ant matinio stiklo gal labai nesimatytu? g.gif
Atsakyti
pas mus tai vanduo svarus, kadangi is sulinio,o ne is centrines kanalizacijos...
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 09 20, 15:13)
Labai reikia patarimo  4u.gif
kaip tik dabar derinam vonios spalvas,
norim i vonia det tamsias grindis, tamsaus shokolado spalvos, kazhin kaip su ju priezhiura? gal kas turit ir galit pasidalinti patirtim ?  ax.gif
na man labai grazhu, bet kazhin ar praktishka?  g.gif

Na manu ,kad gražu,o priežiūra vistiek man atrodo ar šviesis grindys ar tamsios reikalinga.Jei jos mergesnės matosi mažiau,jei lygios tai doh.gif
Valyti tai reikes po kiekvieno pabuvimo duse.... nes ant skaidraus stiklo labai labai labai  doh.gif  gerai matosi nusede vandens taskiukai ir dar tos kalkes  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 20, 15:27)

mane konsultantė patikino, kad RAVAK stiklas dengtas spec. ir nelieka dėmių, nubėga kaip nuo žąsies , o jei tai netiesa, tai prasikeiksiu valydama stiklą kiekvieną kartą, nes užsisakėm lenktą vientisą prie RosaII unsure.gif

RAVAK pas jus ?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2007 09 20, 08:20)
O dureles? ax.gif  Ar jus tik lentynas daret be dureliu?

aij, mes tik tokias nisas pasidareme thumbup.gif

o va pas mane bus toks staliukas vonioj ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 20, 15:02)
pas mus tai vanduo svarus, kadangi is sulinio,o ne is centrines kanalizacijos...

tai kad jis is sulinio dar nieko nereiskia. o jus tyrymus vandens daret ?
Atsakyti