Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

QUOTE(Bomba @ 2007 09 21, 10:59)
o kaip su tuo susitaiko tavo buitine technika ? skalbimo masina, indaplove, virduliai ir t.t. ?

Arbatinuką pavirinam su citrinos rūgštimi, su ja ir sklabimo mašiną laikas nuo laiko (kartą ar du per metus) praplaunam, lygintuvą panašiai, gyvenam ten 9 metai, tai tiek ir tarnauja viskas, be gedimų tongue.gif Indaplovės neturim verysad.gif blush2.gif Bet jei turėčiau, tai vis tiek naudočiau visokias ten druskas ir t.t., o retsykiais vis tiek gi galima su ta citrinos rūgštimi skalavimą užstatyti, I hope unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(okkey @ 2007 09 21, 11:06)
man dare Kurantas, tyrimai nieko nekainuoja, jei vanduo blogas kuria nors prasme tai jau jie poatys parenka kokiu filtru reik, man filtrai 2500 kainavo , nemazai ale reikia tai reikia  ax.gif
va va ir man idomu kaip technikos i kalkes reaguoja  g.gif kad zmogaus skarndis kalkes pernesa tai jo, bet mano motyvas deti filtrus pirmiausia ir buvo del technikos, plius per laika patikek ir visi vamzdukai ir radiatoriai ir pan juk uzkalkes 4u.gif

Pakol užkalkės, tai aš ir pražilti spėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 20, 21:23)
aij, mes tik tokias nisas pasidareme thumbup.gif

o va pas mane bus toks staliukas vonioj ax.gif

user posted image

Ar galit pasakyt, kokia to staliuko kaina ?
Atsakyti
Gal nieks už reklamą neduos man per galvą, bet kaunietėms tai tikrai turbūt pravers - cituoju:
"Sandėlių išvalymo akcija!
Įvairių plytelių kolekcijų likučiai, nestandartinės ir pavienės plytelės.
Galimybė susikomplektuoti plytelių kolekciją pačiam.
Galimybė susikurti originalius namus ir įgyvendinti drąsiausius sumanymus.
Įsigyk plyteles mažiausia kaina!
Akcija vyksta iki spalio 13 d., Partizanų g. 98, Kaune
Dvarčionių keramika"
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 09 20, 16:23)
RAVAK pas jus ?

pas mane "Baltijos Brastos", bet dejau tamsinta lygu stikla g.gif tai kazkiek matosi viskas, o ant skaidraus - tai manau siaubas doh.gif kiek lasiuku liktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 21 rugsėjo 2007 - 14:53
QUOTE(sherla @ 2007 09 21, 15:50)
pas mane "Baltijos Brastos", bet dejau tamsinta lygu stikla  g.gif  tai matosi viskas, o ant skaidraus - tai manau siaubas  doh.gif  kiek lasiuku liktu

siaubas, pas mus skaidrus unsure.gif ... bet kaina 1600 Lt tai gal iš tiesų bus dengtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2007 09 21, 12:05)
Ar galit pasakyt, kokia to staliuko kaina ?

nezinau, uosvis sake padarys pats wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 09 20, 16:23)
mane konsultantė patikino, kad RAVAK stiklas dengtas spec. ir nelieka dėmių, nubėga kaip nuo žąsies , o jei tai netiesa, tai prasikeiksiu valydama stiklą kiekvieną kartą, nes užsisakėm lenktą vientisą prie RosaII  unsure.gif
RAVAK pas jus ?

pas mus ravak stiklines dureles ant vonios, bet uzsinesa - patikek doh.gif reikia valyt ir valyt doh.gif nebent po kiekvieno maudymosi nusluostyt iki blizgejimo, bet kai didele seimyna - tai neimanoma doh.gif
Atsakyti
Gal kas turit Ravak vonias ax.gif Zadam pirkt, bet is pradziu butu idomiau isgirst jusu nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 21, 20:59)
Gal kas turit Ravak vonias ax.gif Zadam pirkt, bet is pradziu butu idomiau isgirst jusu nuomones 4u.gif

apie pacia vonias yra uzvesta atskira tema tongue.gif manau ten daug daugiau gausi naudingos info nei cia klausdama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 09 21, 09:40)
biski OT, nes cia labiau gal i filtru tema butu, bet jsu nebijojote kad silumos siurbli sugadins nefiltruotas vanduo? pas jsu gi geoterminis jei nemaisau  doh.gif
Papildyta:
vel OT, ale kaip tik siandien ryte dar syki darem tyrymus. nes reikia statyti fitlrus. tai tikrai paprasta, avaziuoja, prisipila i buteliukus, ilasina kazkokiu regentu, nusidazo tada pagal palete derina spalvas smile.gif ir pasako rezultatus. pas mus pvz kalkiu visai nera, sake muila bus sunku nuplauti  doh.gif ale uztat yra gelezies ir kvapas nekoks sad.gif vis tiek be filtru neissiversim sad.gif

O kas Klaipedoj daro tokius tyrimus?
Atsakyti
pirma karta tai darem klaipedos vandenhyse, bet ten kazkiap per vyra tai as net nezinau kaip, o antra syki tai jau firma dare is kurios filtrus imsim...
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 09 21, 22:04)
pirma karta tai darem klaipedos vandenhyse, bet ten kazkiap per vyra tai as net nezinau kaip, o antra syki tai jau firma dare is kurios filtrus imsim...

nu ir ar sutapo duomenys g.gif
Atsakyti