Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras, tęsiam toliau, 7 tema

nea 4u.gif riks gal pasidaryt...ale netlabai as laiko turiu tokiom neamonem uzsiimt tongue.gif mano kaimyne "namu seimininke" tai jau turbut visa nama issityrus is neturejimo ka veikt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 09 20, 16:02)
o ant matinio stiklo gal labai nesimatytu?  g.gif

ant tonuoto nesimato schmoll.gif , ir filtrų kol kas dar neturim.
Atsakyti
ant tonuoto nesimato  , ir filtrų kol kas dar neturim

cia tai lux zinia thumbup.gif pas mus kaip tik bus tonuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 20, 15:02)
pas mus tai vanduo svarus, kadangi is sulinio,o ne is centrines kanalizacijos...

QUOTE(Bomba @ 2007 09 20, 21:02)
tai kad jis is sulinio dar nieko nereiskia. o jus tyrymus vandens daret ?

va jau bomba parase ka ir as norejau rasyti: kad is sulinio patikek tikrai nereiskia kad svarus ir geras vanduo doh.gif pas mane irgi sulinysd, ale kalkiu juodai - teko detis filtrus 4u.gif ale dabar uztat nereiks kraiukliu ir kluziku smarkiai sveisti lotuliukas.gif

QUOTE(marlena24 @ 2007 09 21, 07:59)
nea 4u.gif riks gal pasidaryt...ale netlabai as laiko turiu tokiom neamonem uzsiimt tongue.gif mano kaimyne "namu seimininke" tai jau turbut visa nama issityrus is neturejimo ka veikt tongue.gif

blink.gif blink.gif neturiu laiko uzsiimti tokiom nesamonem blink.gif blink.gif ir tu vandens kokybe vadini nesamone blink.gif

zinok laiko visai nereikia sioje vietoje, pasiskambini i Kuranta ir jei patvaziuoja, prie tavo akiu pasisemia vandenuka istyria ir pasako ar viskas gerai o jei kas negerai irgi pasako lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 09 21, 09:21)
ant tonuoto nesimato schmoll.gif , ir filtrų kol kas dar neturim.

biski OT, nes cia labiau gal i filtru tema butu, bet jsu nebijojote kad silumos siurbli sugadins nefiltruotas vanduo? pas jsu gi geoterminis jei nemaisau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(okkey @ 2007 09 21, 09:35)
zinok laiko visai nereikia sioje vietoje, pasiskambini i Kuranta ir jei patvaziuoja, prie tavo akiu pasisemia vandenuka istyria ir pasako ar viskas gerai o jei kas negerai irgi pasako  lotuliukas.gif

vel OT, ale kaip tik siandien ryte dar syki darem tyrymus. nes reikia statyti fitlrus. tai tikrai paprasta, avaziuoja, prisipila i buteliukus, ilasina kazkokiu regentu, nusidazo tada pagal palete derina spalvas smile.gif ir pasako rezultatus. pas mus pvz kalkiu visai nera, sake muila bus sunku nuplauti doh.gif ale uztat yra gelezies ir kvapas nekoks sad.gif vis tiek be filtru neissiversim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 09 21, 10:40)
pas mus pvz kalkiu visai nera, sake muila bus sunku nuplauti  doh.gif ale uztat yra gelezies ir kvapas nekoks sad.gif vis tiek be filtru neissiversim sad.gif

nu bet žiūrėk į gerą pusę, šampūno mažiau sunaudosi lotuliukas.gif
Atsakyti
nu bomba nu brangioji nu nesiparink, vonios ir vanduo labai jau glaudziai susije ir visai cia ne OT lotuliukas.gif vonios be vandens juk nebuna lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus labai daug kalkių vandenyje ir man tai didelis privalumas tongue.gif Nes vanduo labai labai labai skanus - mano tėtei dėl padidėjusio skrandžio rūgštingumo problemos nebeliko, kada pradėjo tą vandenį gerti. Ploblemų dėl kalkių ir valymo visiškai nematau, tik kartą į porą metų reikia pravalyti užankančius maišytuvų sietelius. Nedėčiau jokių filtrų net jei dykai duotų cool.gif

Atsakyti
nu gerai uzparinot negyvai tongue.gif tongue.gif o tai kas cia tuos tyrimus daro ir kiek tai kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 21, 09:50)
Pas mus labai daug kalkių vandenyje ir man tai didelis privalumas  tongue.gif  Nes vanduo labai labai labai skanus - mano tėtei dėl padidėjusio skrandžio rūgštingumo problemos nebeliko, kada pradėjo tą vandenį gerti. Ploblemų dėl kalkių ir valymo visiškai nematau, tik kartą į porą metų reikia pravalyti užankančius maišytuvų sietelius. Nedėčiau jokių filtrų net jei dykai duotų  cool.gif

o kaip su tuo susitaiko tavo buitine technika ? skalbimo masina, indaplove, virduliai ir t.t. ?
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 21, 09:59)
nu gerai uzparinot negyvai tongue.gif  tongue.gif o tai kas cia tuos tyrimus daro ir kiek tai kainuoja? blush2.gif

man dare Kurantas, tyrimai nieko nekainuoja, jei vanduo blogas kuria nors prasme tai jau jie poatys parenka kokiu filtru reik, man filtrai 2500 kainavo , nemazai ale reikia tai reikia ax.gif

QUOTE(Bomba @ 2007 09 21, 09:59)
o kaip su tuo susitaiko tavo buitine technika ? skalbimo masina, indaplove, virduliai ir t.t. ?

va va ir man idomu kaip technikos i kalkes reaguoja g.gif kad zmogaus skarndis kalkes pernesa tai jo, bet mano motyvas deti filtrus pirmiausia ir buvo del technikos, plius per laika patikek ir visi vamzdukai ir radiatoriai ir pan juk uzkalkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 09 21, 11:06)
man dare Kurantas, tyrimai nieko nekainuoja, jei vanduo blogas kuria nors prasme tai jau jie poatys parenka kokiu filtru reik, man filtrai 2500 kainavo , nemazai ale reikia tai reikia  ax.gif

dar galima į visuomenės sveikatos centrus vešti tirti, ten kainuoja, nereikia sakyti iš kokio rajono, man patikimiau atrodo negu privati firma, kuri ir pati prekiauja filtrais, bet čia jau užtrunką, jei kas neturi laiko biggrin.gif
Atsakyti