nea
riks gal pasidaryt...ale netlabai as laiko turiu tokiom neamonem uzsiimt
mano kaimyne "namu seimininke" tai jau turbut visa nama issityrus is neturejimo ka veikt
QUOTE(X-iuke @ 2007 09 20, 16:02)
ant tonuoto nesimato
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 20, 15:02)
pas mus tai vanduo svarus, kadangi is sulinio,o ne is centrines kanalizacijos...
QUOTE(Bomba @ 2007 09 20, 21:02)
tai kad jis is sulinio dar nieko nereiskia. o jus tyrymus vandens daret ?
va jau bomba parase ka ir as norejau rasyti: kad is sulinio patikek tikrai nereiskia kad svarus ir geras vanduo
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 21, 07:59)
nea
riks gal pasidaryt...ale netlabai as laiko turiu tokiom neamonem uzsiimt
mano kaimyne "namu seimininke" tai jau turbut visa nama issityrus is neturejimo ka veikt 
zinok laiko visai nereikia sioje vietoje, pasiskambini i Kuranta ir jei patvaziuoja, prie tavo akiu pasisemia vandenuka istyria ir pasako ar viskas gerai o jei kas negerai irgi pasako
QUOTE(yuki @ 2007 09 21, 09:21)
biski OT, nes cia labiau gal i filtru tema butu, bet jsu nebijojote kad silumos siurbli sugadins nefiltruotas vanduo? pas jsu gi geoterminis jei nemaisau
Papildyta:
QUOTE(okkey @ 2007 09 21, 09:35)
zinok laiko visai nereikia sioje vietoje, pasiskambini i Kuranta ir jei patvaziuoja, prie tavo akiu pasisemia vandenuka istyria ir pasako ar viskas gerai o jei kas negerai irgi pasako 
vel OT, ale kaip tik siandien ryte dar syki darem tyrymus. nes reikia statyti fitlrus. tai tikrai paprasta, avaziuoja, prisipila i buteliukus, ilasina kazkokiu regentu, nusidazo tada pagal palete derina spalvas
QUOTE(Bomba @ 2007 09 21, 10:40)
pas mus pvz kalkiu visai nera, sake muila bus sunku nuplauti
ale uztat yra gelezies ir kvapas nekoks
vis tiek be filtru neissiversim 
nu bet žiūrėk į gerą pusę, šampūno mažiau sunaudosi
nu bomba nu brangioji nu nesiparink, vonios ir vanduo labai jau glaudziai susije ir visai cia ne OT
vonios be vandens juk nebuna
Pas mus labai daug kalkių vandenyje ir man tai didelis privalumas
Nes vanduo labai labai labai skanus - mano tėtei dėl padidėjusio skrandžio rūgštingumo problemos nebeliko, kada pradėjo tą vandenį gerti. Ploblemų dėl kalkių ir valymo visiškai nematau, tik kartą į porą metų reikia pravalyti užankančius maišytuvų sietelius. Nedėčiau jokių filtrų net jei dykai duotų
nu gerai uzparinot negyvai
o tai kas cia tuos tyrimus daro ir kiek tai kainuoja?
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 21, 09:50)
Pas mus labai daug kalkių vandenyje ir man tai didelis privalumas
Nes vanduo labai labai labai skanus - mano tėtei dėl padidėjusio skrandžio rūgštingumo problemos nebeliko, kada pradėjo tą vandenį gerti. Ploblemų dėl kalkių ir valymo visiškai nematau, tik kartą į porą metų reikia pravalyti užankančius maišytuvų sietelius. Nedėčiau jokių filtrų net jei dykai duotų 
o kaip su tuo susitaiko tavo buitine technika ? skalbimo masina, indaplove, virduliai ir t.t. ?
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 21, 09:59)
man dare Kurantas, tyrimai nieko nekainuoja, jei vanduo blogas kuria nors prasme tai jau jie poatys parenka kokiu filtru reik, man filtrai 2500 kainavo , nemazai ale reikia tai reikia
QUOTE(Bomba @ 2007 09 21, 09:59)
o kaip su tuo susitaiko tavo buitine technika ? skalbimo masina, indaplove, virduliai ir t.t. ?
va va ir man idomu kaip technikos i kalkes reaguoja
QUOTE(okkey @ 2007 09 21, 11:06)
man dare Kurantas, tyrimai nieko nekainuoja, jei vanduo blogas kuria nors prasme tai jau jie poatys parenka kokiu filtru reik, man filtrai 2500 kainavo , nemazai ale reikia tai reikia
dar galima į visuomenės sveikatos centrus vešti tirti, ten kainuoja, nereikia sakyti iš kokio rajono, man patikimiau atrodo negu privati firma, kuri ir pati prekiauja filtrais, bet čia jau užtrunką, jei kas neturi laiko