Sveikutes, o man labai patinka Clinique kremas. Jau senokai ji naudoju ir esu patenkinta. Pirmam puslapi skeiciau viena mamyte rase kad jai nepatiko, idomu koki naudojo nes ira keli skirtingi. As naudoju All about eyes. tokia bonkute i ruzavuma, nes dar ira toks tik su melsva bonkute, tei ta mano mama naudoja. Jai tei irgi labai patinka.
QUOTE(Hacone @ 2008 03 12, 16:22)
man tinka ir patinka philosophy hope in a tube.
kas cia rase, kad swiss getal galima per amazones uzsisakyti? kurias amazones? amazon.com neturi.
kas cia rase, kad swiss getal galima per amazones uzsisakyti? kurias amazones? amazon.com neturi.
Hacone,
jau ilgokai šį kremą naudoji. Vis dar rezultatai teigiami? Sekančią savaitę ir aš jau šitą kremą turėčiau gauti. Kiek skaičiau internete tai čia poveikis "instatnt". Ar ilgai tas poveikis išlieka, t.y. jei kelias dienas netepsiu, tai ar vėl raukšlės grįžta į pradinę padėtį ar ne?
braskėse atsirado Philosophy dark shadows. jau norėjau imti, bet google pračekinau. Tai noras ir praėjo. Kiek apie Hope skaičiau, tai atsiliepimai geri.
įdedu nuorodą.
http://www.associate...rk_shadows.html
QUOTE(linnce @ 2008 03 05, 14:53)
o as panos daug kremuku naudojau visus beveik,kuriuos minejote
,bet atradau tikrai ir veidui ir paakiam shisheido,kuris tikrai
,o ypac paakiams,turiu mimikos rauksleliu ankstyvu,nes oda gana plona ir jautroka,tai sie produktai man tiko
man tuoj 27 bus,jeigu ka 
Papildyta:
o La prairy,tikrai
,kai labai oda pavargus atrodo tai tik tuomet uzsitepu nakciai,nes kasdienai manau prie gero greitai priprantama 

Papildyta:
o La prairy,tikrai

linnce apie kuri Shiseido kalbi?
si Benefiance Concentrated Anti Wrinkle Eye Cream 15ml
ar si Benefiance Revitalizing Eye Cream 15ml
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 16, 03:08)
Sveikutes, o man labai patinka Clinique kremas. Jau senokai ji naudoju ir esu patenkinta. Pirmam puslapi skeiciau viena mamyte rase kad jai nepatiko, idomu koki naudojo nes ira keli skirtingi. As naudoju All about eyes. tokia bonkute i ruzavuma, nes dar ira toks tik su melsva bonkute, tei ta mano mama naudoja. Jai tei irgi labai patinka.
Mano paskutinis naudotas irgi šis, bet rezultato nepastebėjau

QUOTE(natrium @ 2008 03 07, 16:36)
[COLOR=blue] O kokie butent gal galite pamineti firma? Vat ash kazhkaip pazhiuriu vis i Nivea? nebandet? 

As Naudoju NIVEA anti-shadow eye cream......man tinka ir patinka, labai lengvutis kremukas. Rauksliu nelabai turiu aplink akis (nors jau 28m.

Man 30 su puse, nors savimi rupinuosi, bet mano oda labai jautri, linkusi issauseti, o as daug juokiuosi, tai prie akiu jau darosi "varnu kojeles"
reikia surimteti pagaliau, ilgiau isliksiu jauna ir grazi
Siuo metu veidui naudoju Collin krema (ji galima isigyti tik grozio salonuose, pvz. Idzumi, MonaMi). Jis stipriai drekina, ramina oda (phyco-hydrating fluid). Taip pat naudoju sios fimos drekinancia kauke (water radiance mask), kuri uztepus gerai isigeria ir galima imasazuoti ir palikti nenuvalant, kaip krema.
Paakiams naudoju Clinique kremuka (3men.), bet nezina, kazkaip to rezultato nelabai matyti
Dabar emiau naudoti hialurono rugsties esencija Beoti kol kas man labai patinka, atsigavo oda
viena ampule apie 17Lt kainuoja, uztenka mazdaug savaitei

Siuo metu veidui naudoju Collin krema (ji galima isigyti tik grozio salonuose, pvz. Idzumi, MonaMi). Jis stipriai drekina, ramina oda (phyco-hydrating fluid). Taip pat naudoju sios fimos drekinancia kauke (water radiance mask), kuri uztepus gerai isigeria ir galima imasazuoti ir palikti nenuvalant, kaip krema.
Paakiams naudoju Clinique kremuka (3men.), bet nezina, kazkaip to rezultato nelabai matyti

Dabar emiau naudoti hialurono rugsties esencija Beoti kol kas man labai patinka, atsigavo oda

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 23, 20:46)
Margaites, jus cia visos sakot apie kazkoki ipatinga rezultata, gal galit man paaiskinti o koks tas rezultatas, ir nuo kokiu krenu jis buna. Nes kaip sakiau naudoju Clinique paakiu krema, liktai viskas gerai, gal as tundra paprasciausiai nezinau keip turi buti derai.
Na, nezinau, pries Clinique krema paakiams va toki

Papildyta:
Bet juk viskas yra labai individualu - kas tinka vienai, nebutinai turi tikti kitai, juk ir odos tipai musu skirtingi, ir mitybos, higienos igudziai... Tiesiog, kai isgirsti daug geru rekomendaciju, norisi isbandyti ir atvirksciai

QUOTE(tura @ 2008 03 16, 12:30)
Hacone,
jau ilgokai šį kremą naudoji. Vis dar rezultatai teigiami? Sekančią savaitę ir aš jau šitą kremą turėčiau gauti. Kiek skaičiau internete tai čia poveikis "instatnt". Ar ilgai tas poveikis išlieka, t.y. jei kelias dienas netepsiu, tai ar vėl raukšlės grįžta į pradinę padėtį ar ne?
braskėse atsirado Philosophy dark shadows. jau norėjau imti, bet google pračekinau. Tai noras ir praėjo. Kiek apie Hope skaičiau, tai atsiliepimai geri.
įdedu nuorodą.
įdedu nuorodą.
Na aš paskaičius apie tą HOPE irgi užsisakiau

Pasiskaityti galite apie tą firmą: www.philosophy.com .
Ačiū Jums už šį atradimą

QUOTE(-ELI- @ 2008 04 18, 19:37)
Na aš paskaičius apie tą HOPE irgi užsisakiau
Tepu dar tik kelios dienos, bet poveikis yra. Raukšlelės su kiekviena diena vis mažiau pastebimos. Man čia kaip stebuklas. Dabar sakiau, kad reikės išbandyti ir kitas priemones, nes pagal aprašymą visos priemonės yra pagrįstos moksliniais tyrimais. Aš turiu šitą "Hope in a tube philosophy:believe and it shall be yours. High density eye and lip firming cream.". Mano oda sausoka ir raukšlės jau gilios
Ačiū Jums už šį atradimą

Ačiū Jums už šį atradimą

o kur ji galima uzsisakyti?
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 19, 00:03)
O ebay dar pigiau. Jau gailiuosi, kad iš braškių parsisiunčiau.