Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

Sveikutes, o man labai patinka Clinique kremas. Jau senokai ji naudoju ir esu patenkinta. Pirmam puslapi skeiciau viena mamyte rase kad jai nepatiko, idomu koki naudojo nes ira keli skirtingi. As naudoju All about eyes. tokia bonkute i ruzavuma, nes dar ira toks tik su melsva bonkute, tei ta mano mama naudoja. Jai tei irgi labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2008 03 12, 16:22)
man tinka ir patinka philosophy hope in a tube.
kas cia rase, kad swiss getal galima per amazones uzsisakyti? kurias amazones? amazon.com neturi.

Hacone,

jau ilgokai šį kremą naudoji. Vis dar rezultatai teigiami? Sekančią savaitę ir aš jau šitą kremą turėčiau gauti. Kiek skaičiau internete tai čia poveikis "instatnt". Ar ilgai tas poveikis išlieka, t.y. jei kelias dienas netepsiu, tai ar vėl raukšlės grįžta į pradinę padėtį ar ne?
braskėse atsirado Philosophy dark shadows. jau norėjau imti, bet google pračekinau. Tai noras ir praėjo. Kiek apie Hope skaičiau, tai atsiliepimai geri.

įdedu nuorodą.
http://www.associate...rk_shadows.html
Atsakyti
QUOTE(linnce @ 2008 03 05, 14:53)
o as panos daug kremuku naudojau visus beveik,kuriuos minejote ax.gif ,bet atradau tikrai ir veidui ir paakiam shisheido,kuris tikrai thumbup.gif ,o ypac paakiams,turiu mimikos rauksleliu ankstyvu,nes oda gana plona ir jautroka,tai sie produktai man tiko 4u.gif man tuoj 27 bus,jeigu ka doh.gif
Papildyta:
o La prairy,tikrai thumbup.gif ,kai labai oda pavargus atrodo tai tik tuomet uzsitepu nakciai,nes kasdienai manau prie gero greitai priprantama biggrin.gif

linnce apie kuri Shiseido kalbi?
si Benefiance Concentrated Anti Wrinkle Eye Cream 15ml
ar si Benefiance Revitalizing Eye Cream 15ml
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 16, 03:08)
Sveikutes, o man labai patinka Clinique kremas. Jau senokai ji naudoju ir esu patenkinta. Pirmam puslapi skeiciau viena mamyte rase kad jai nepatiko, idomu koki naudojo nes ira keli skirtingi. As naudoju All about eyes. tokia bonkute i ruzavuma, nes dar ira toks tik su melsva bonkute, tei ta mano mama naudoja. Jai tei irgi labai patinka.

Mano paskutinis naudotas irgi šis, bet rezultato nepastebėjau schmoll.gif tai nusprendžiau, kad turbūt ateityje na gal dar negreit, bet teks patemti... ax.gif jei labai erzins tos raukšlytės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natrium @ 2008 03 07, 16:36)
[COLOR=blue] O kokie butent gal galite pamineti firma? Vat ash kazhkaip pazhiuriu vis i Nivea? nebandet? rolleyes.gif

As Naudoju NIVEA anti-shadow eye cream......man tinka ir patinka, labai lengvutis kremukas. Rauksliu nelabai turiu aplink akis (nors jau 28m. blush2.gif ), tai kolkas man jis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovzil: 23 kovo 2008 - 09:27
Man 30 su puse, nors savimi rupinuosi, bet mano oda labai jautri, linkusi issauseti, o as daug juokiuosi, tai prie akiu jau darosi "varnu kojeles" doh.gif reikia surimteti pagaliau, ilgiau isliksiu jauna ir grazi lotuliukas.gif

Siuo metu veidui naudoju Collin krema (ji galima isigyti tik grozio salonuose, pvz. Idzumi, MonaMi). Jis stipriai drekina, ramina oda (phyco-hydrating fluid). Taip pat naudoju sios fimos drekinancia kauke (water radiance mask), kuri uztepus gerai isigeria ir galima imasazuoti ir palikti nenuvalant, kaip krema.

Paakiams naudoju Clinique kremuka (3men.), bet nezina, kazkaip to rezultato nelabai matyti g.gif

Dabar emiau naudoti hialurono rugsties esencija Beoti kol kas man labai patinka, atsigavo oda bigsmile.gif viena ampule apie 17Lt kainuoja, uztenka mazdaug savaitei ax.gif
Atsakyti
Margaites, jus cia visos sakot apie kazkoki ipatinga rezultata, gal galit man paaiskinti o koks tas rezultatas, ir nuo kokiu krenu jis buna. Nes kaip sakiau naudoju Clinique paakiu krema, liktai viskas gerai, gal as tundra paprasciausiai nezinau keip turi buti derai.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 23, 20:46)
Margaites, jus cia visos sakot apie kazkoki ipatinga rezultata, gal galit man paaiskinti o koks tas rezultatas, ir nuo kokiu krenu jis buna. Nes kaip sakiau naudoju Clinique paakiu krema, liktai viskas gerai, gal as tundra paprasciausiai nezinau keip turi buti derai.

Na, nezinau, pries Clinique krema paakiams va toki user posted image as naudojau Biotherm va toki user posted image. Biotherm man labai lengvai isigerdavo, nejausdavau, lyg butu koks "sunkumas", lipnumas ant akiu, tos "varnu kojeles" tarsi uzsipildydavo ir labai neisryskedavo net po juoko. O Clinique nesakau, kad blogas, jis toks lengvas atrodo, bet geriasi man sunkiau, nors tepu nedaug. Po kiek laiko turiu priglausti lapeli servieteles prie paakiu, nes lieka tarsi lipnumas. Jei pasitepu vakare, is ryto buna paburke paakiai. Na, gal jis tik dienai skirtas g.gif bet Biotherm galedavau ir vakare tepti, viskas buvo OK. Na, po Clinique mano paakiu oda neatrodo kazkaip pasikeitus, nors negaliu pasakyt, kad prasteja odos isvaizda, tai gal cia jau pliusas ax.gif Vis tiek reiks ta kremuka sunaudoti, nes jis ner pigus (man), o tada ziuresiu koki pirkti. Labai gundausi Kanebo, bet ju kainyte kandziojasi doh.gif
Papildyta:
Bet juk viskas yra labai individualu - kas tinka vienai, nebutinai turi tikti kitai, juk ir odos tipai musu skirtingi, ir mitybos, higienos igudziai... Tiesiog, kai isgirsti daug geru rekomendaciju, norisi isbandyti ir atvirksciai mirksiukas.gif Kartais konsultantai ar kosmetologe, kartais drauge ka nors isiulo - pabandaiir apsidziaugi. Arba nusivili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 03 16, 12:30)
Hacone,

jau ilgokai šį kremą naudoji. Vis dar rezultatai teigiami? Sekančią savaitę ir aš jau šitą kremą turėčiau gauti. Kiek skaičiau internete tai čia poveikis "instatnt". Ar ilgai tas poveikis išlieka, t.y. jei kelias dienas netepsiu, tai ar vėl raukšlės grįžta į pradinę padėtį ar ne?
braskėse atsirado Philosophy dark shadows. jau norėjau imti, bet google pračekinau. Tai noras ir praėjo. Kiek apie Hope skaičiau, tai atsiliepimai geri.

įdedu nuorodą.
http://www.associate...rk_shadows.html

Na aš paskaičius apie tą HOPE irgi užsisakiau blush2.gif Tepu dar tik kelios dienos, bet poveikis yra. Raukšlelės su kiekviena diena vis mažiau pastebimos. Man čia kaip stebuklas. Dabar sakiau, kad reikės išbandyti ir kitas priemones, nes pagal aprašymą visos priemonės yra pagrįstos moksliniais tyrimais. Aš turiu šitą "Hope in a tube philosophy:believe and it shall be yours. High density eye and lip firming cream.". Mano oda sausoka ir raukšlės jau gilios unsure.gif
Pasiskaityti galite apie tą firmą: www.philosophy.com .
Ačiū Jums už šį atradimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2008 04 18, 19:37)
Na aš paskaičius apie tą HOPE irgi užsisakiau blush2.gif Tepu dar tik kelios dienos, bet poveikis yra. Raukšlelės su kiekviena diena vis mažiau pastebimos. Man čia kaip stebuklas. Dabar sakiau, kad reikės išbandyti ir kitas priemones, nes pagal aprašymą visos priemonės yra pagrįstos  moksliniais tyrimais. Aš turiu šitą "Hope in a tube philosophy:believe and it shall be yours. High density eye and lip firming cream.". Mano oda sausoka ir raukšlės jau gilios unsure.gif 
Pasiskaityti galite apie tą firmą:  www.philosophy.com .
Ačiū Jums už šį atradimą 4u.gif

o kur ji galima uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 04 18, 21:38)
o kur ji galima uzsisakyti?

braškėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 19, 00:03)
braškėse ax.gif

O ebay dar pigiau. Jau gailiuosi, kad iš braškių parsisiunčiau.
Atsakyti