Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

QUOTE(F_A @ 2007 08 02, 08:54)
O as su savo jautria oda vis neatrandu tinkancio paakiu kremuko, kuris ir pasviesintu paakius ir rauksleles palygintu...dazniausiai nuo netinkamu kremuku man ima ziauriai asarot akys ar net skauda paakius verysad.gif Gal ka galit patart? rolleyes.gif

man irgi ta pati problema, niekaip neatrandu kremo paakiams. kiek isbandziau visi labai grauzia. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 04 20, 09:23)
ar butina per visas temas reklamuot Mary Kay?  doh.gif

is pradziu ir man atrode mary key , kad tinka , bet po kokios savaites naudojimo pradejo deginti, grauzti oda tai ir negalejau naudoti verysad.gif
Atsakyti
as tai naudojau Vichy paakiu krema, patiko.O dabar naudoju Avene firmos, irgi labai geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 03 23, 18:15)
Dabar emiau naudoti hialurono rugsties esencija Beoti kol kas man labai patinka, atsigavo oda  bigsmile.gif viena ampule apie 17Lt kainuoja, uztenka mazdaug savaitei  ax.gif

kur pirkai ?

o mane tai varo į neviltį kaktos raukšlės doh.gif ir kaip kokia nenormali kiekvieną moterį apžiūrynėju...yra pas ją ar dar ne lotuliukas.gif ne nu qq jau , ania?

ir kas galėjo pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 04 22, 15:25)
kur pirkai ?

o mane tai varo į neviltį kaktos raukšlės  doh.gif  ir kaip kokia nenormali kiekvieną moterį apžiūrynėju...yra pas ją ar dar ne  lotuliukas.gif  ne nu qq jau , ania?

ir kas galėjo pagalvot  biggrin.gif

o kiek tau metu,jei ne paslaptis?nes va pas mano drauges (20-21m) jau oho kokios rauksles ant kaktos blink.gif dar net spuogai nepraeje ,o jau ir rauksles neblogos...aisku,matosi,kad ir nuo mimikos,kai kilnoja antakius,bet ir nuo soliariumo,bei neprieziuros veido odos:mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 22 balandžio 2008 - 18:31
QUOTE(Fire @ 2008 03 23, 23:13)
Biotherm man labai lengvai isigerdavo, nejausdavau, lyg butu koks "sunkumas", lipnumas ant akiu, tos "varnu kojeles" tarsi uzsipildydavo ir labai neisryskedavo net po juoko. O Clinique nesakau, kad blogas, jis toks lengvas atrodo, bet geriasi man sunkiau, nors tepu nedaug. Po kiek laiko turiu priglausti lapeli servieteles prie paakiu, nes lieka tarsi lipnumas. Jei pasitepu vakare, is ryto buna paburke paakiai. Na, gal jis tik dienai skirtas  g.gif bet Biotherm galedavau ir vakare tepti, viskas buvo OK.

Man sis kremukas irgi labai patiko, dabar naudoju Lancome, bet nepasakyciau, kad labai patinka. Nesusigeria jis man ir jei netycia i akis patenka tai jau labai grauzia unsure.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif man tai toks klausimas iskilo g.gif o kaip tuos kremukus paakiam naudoti, reikia kokia pertrauka padarytiar naudoti istisai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2006 10 17, 17:15)
O kepimo milteliu visai nereikia?

As manau, kad reikia istisai, tik keisti kremukus, nes oda pripranta prie kokio vieno ir nebera to reikaimo poveikio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ūlkyte @ 2008 04 24, 13:25)
sveikutes smile.gif  man tai toks klausimas iskilo g.gif  o kaip tuos kremukus paakiam naudoti, reikia kokia pertrauka padarytiar naudoti istisai unsure.gif

Cia jums atsakiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 22, 19:10)
o kiek tau metu,jei ne paslaptis?nes va pas mano drauges (20-21m) jau oho kokios rauksles ant kaktos blink.gif  dar net spuogai nepraeje ,o jau ir rauksles neblogos...aisku,matosi,kad ir nuo mimikos,kai kilnoja antakius,bet ir nuo soliariumo,bei neprieziuros veido odos:mmm

Man 30 ant nosies, tai kaip ir normalu. Bet mane nervina pačios problemos išpūtimas doh.gif Šiandien visą vakarą draugės raukšles apžiūrinėjau. Čia jau vadinasi paranoja pictures predstavliajet lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms! Kremai aisku labai geras ir reikalingas produktas,bet nuo tam tikro amziaus ir zinoma odos bukles,reikia kartas nuo karto eiti pas kosmetologe.Nors naudoju kremus,tonikus bei kaukes,masazo bei giliai drekinanciu kaukiu pati taip nepasidarau.Jau vien koks rezultatas po pylingo pas kosmetologe thumbup.gif As geriau atsisakysiu kokio pirkinio,bet pas ja einu du sykius i men.
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 04 24, 22:37)
As manau, kad reikia istisai, tik keisti kremukus, nes oda pripranta prie kokio vieno ir nebera to reikaimo poveikio  4u.gif
Papildyta:

Cia jums atsakiau  tongue.gif

sveikute, aciu uz atsakyma smile.gif meteliu man 29 ne uz kalnu smile.gif kremuka naudoju jau kokius gerus metus, be pertrauku,rauksliu tai... nz. gal truputi turiu, bet turbut tai normalu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2008 04 22, 14:25)
kur pirkai ?
o mane tai varo į neviltį kaktos raukšlės  doh.gif  ir kaip kokia nenormali kiekvieną moterį apžiūrynėju...yra pas ją ar dar ne  lotuliukas.gif  ne nu qq jau , ania?
ir kas galėjo pagalvot  biggrin.gif

Ta pacia paranoja turiu doh.gif Nesioju visalaik kirpciukus, kurie dengia kakta, nes man atrodo, kad visi tik ir mato tas mano kaktos rauksles (nors cia gal tik as pati viena sau jas matau) doh.gif

QUOTE(Maserati @ 2008 04 22, 18:10)
o kiek tau metu,jei ne paslaptis?nes va pas mano drauges (20-21m) jau oho kokios rauksles ant kaktos blink.gif 

Baisu... o kas bus po 10 metu? doh.gif
As savo grupioke viena neseniai apziurinejau per paskaita lotuliukas.gif , tai pas ja taip giliai isirezusios kaktos rauksles, kad sakes... o jai dar tik 23 m.

Ups... biski tema tai ne apie kakta blush2.gif As naudoju dabar Sothys drekinamaji paakiu kremuka - uz tokia kaina norisi geresnes drekinimo priemones.
Atsakyti
anksciau naudojau avon ir faberlic kremukus-na,nemaciau didelio poreikio pirkti brangius,nes nebuvo labai susiraukslejus odele.po to seke avon serumas paakiams-tas buvo superinis,paskui clinique-na,didelio ispudzio epaliko,bet pablogejimo nepastebejau. dabar naudoju dior-atsirinkau paga amziu ir poreikius-na,kad islygintu rauksleles neislygino,bet nauju irgi neatsirado kolkas-vadinasi,padeda kazkiek,ir esamos siek tiek amzesnes pasidare.
Atsakyti