Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

QUOTE(Viktuteee @ 2008 10 15, 23:30)
Galima plačiau apie askorutino naudojimą?  g.gif

askorutinas liaudiskai tariant yra cit.C ir jis tikrai turi poveiki stiprinti kraujagysliu sieneles. Tik esme tame, kad jis padeda tuomet, kol kraujagysliu tinklas dar nepasiekes pacio epidermio ir nesusidare didesni kraujagysliu dariniai ant veido.
Ziemos metu visoms (pas ka nera suskystejes kraujas, nes tokiu atveju vit C dar labiau ji skystins) rekomenduociau sugert arba susileist vit C kursa profilaktiskai.
Atsakyti
Aš klausiu konkrečiai apie askorutino naudojimą tamsesnei paakių odai. Kokių būdu naudojat? Kaip dažnai? Ar yra teigiamų rezultatų? g.gif

Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 09 07, 18:28)
Apzaveta reklamu nusipirkau Garnier NUtritionist Caffeine Eye Roll-on - atseit svelnina oda, mazina tamsius ratilus ir maiselius po akimis. iomu ar niekas nebande, kokie ispudziai? droge dabar nuolaida garnieriui

naudoju sita jau kuris laikas. galiu pasakyt tiek - visiskas S-L-A-M-S-T-A-S.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 10 19, 13:28)
Aš klausiu konkrečiai apie askorutino naudojimą tamsesnei paakių odai. Kokių būdu naudojat? Kaip dažnai? Ar yra teigiamų rezultatų?  g.gif

askorutinas veikia organizma, apildo c vit atsargas (jei kalbame apie geriamaji), tuo paciu naudingas ir odai. Bet kad butu skiriamas BUTENT pajuodusiu paakiu prieziurai - negirdejau. Siaip jei tamsus paakiai ne del streso, nuovargio, nemigos, tai reikia ieskot gilesniu vidaus organu funkciju sutrikimu. Dazniausiai tai buna susije su kraujotakos sutrikimais (limfos drenazo), skydliaukes, kepenu ar inkstu veiklos (siuo atveju paakiai ne tiek rudi, kiek jau net i juoduma ir pabrinke)
Atsakyti
Maniškiai iš prigimties tamsesni g.gif

Beje, kokių priemonių prieš raukšlelių susidarymą imasi tos, kurių regėjimas silpsta, trumparegės? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rgs @ 2008 10 16, 00:27)
turiu, naudoju antrą dieną biggrin.gif jokios info nerandu, įdomu padės kuom ar ne biggrin.gif šiaip įdomus daikčiukas, metalas toks gale

Laukiam atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Man 14 metu, bet paakiai labai patamseje. Galbut priezastis miego trukumas, nevalgymas, vitaminu trukumas. Kremu tokiam amziuj ar vertetu naudot? Anksti dar. Dekoratyvines kosmetikos nenaudoju, mama sako, "spesi prisidazyt". Bet kaip tuomet paslepti tuos tamsius paakius? Del ju vis atrodau pavargus, ne tokia zvali.
Atsakyti
QUOTE(Garrbane @ 2008 10 24, 17:31)
Man 14 metu, bet paakiai labai patamseje. Galbut priezastis miego trukumas, nevalgymas, vitaminu trukumas. Kremu tokiam amziuj ar vertetu naudot? Anksti dar. Dekoratyvines kosmetikos nenaudoju, mama sako, "spesi prisidazyt". Bet kaip tuomet paslepti tuos tamsius paakius? Del ju vis atrodau pavargus, ne tokia zvali.

Šalinti savo įvardintas priežastis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kolkas geriausias- Olay paakiu gelis ax.gif puikiai padrekina ir pamazina paburkima,juodus paakius ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Man su paakiais irgi problemos prasidėjo...
Noriu paklausti, gal kuri naudojote/-jate kokį nors bernard cassiere paakių kremą... Klausiu todėl, nes naudoju dieninį su atspalviu tos firmos kremą ir man jis thumbup.gif , todėl galvoju ir apie paakių kremą tos pačios firmos...
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 10 16, 13:01)
askorutinas liaudiskai tariant yra cit.C ir jis tikrai turi poveiki stiprinti kraujagysliu sieneles. Tik esme tame, kad jis padeda  tuomet, kol kraujagysliu tinklas dar nepasiekes pacio epidermio ir nesusidare didesni kraujagysliu dariniai ant veido.
Ziemos metu visoms (pas ka nera suskystejes kraujas, nes tokiu atveju vit C dar labiau ji skystins) rekomenduociau sugert arba susileist vit C kursa profilaktiskai.

askorbinas laiudiskai tariant yra vitaminas C. O askorutinas yra rutinas plius askorbinas vienoje tableteje.
Atsakyti
Sioj skilty as vel uz Avene. Maza tubelyte, bet daug nuveikia. Ji puikiai tinka tiek jaunom tiek vyresnem panelem panelytem. Su saltinio vandeniu. Problemytes issprendzia greit (aisku, ziurint kokios tos problemytes).....Ir drekina puikiai.
Atsakyti
man geriausias yra Alkaitis wub.gif nors rauksleliu neturiu, su paakiu oda irgi problemu nera, bet prevencijai man jis thumbup.gif uz 10 metu galesiu pakomentuoti, kaip jis kovoja su raukslelem biggrin.gif
Atsakyti