Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

neberandu to straipsnio....bet straipsnis buvo apie pinigu sutaupyma kremams..nes ten chemikai moksliskai paligindavo parduotuvinius kremus su "luxury" kremais....

tai vienas dalykas labai istrigo....kad geriausias kremas paakims yra paprastas vazelinas..... g.gif preis einat gulti uztepti paakius plonu sluoksniu... g.gif

Papildyta:
pagooglinau ir suradau kad tyra banks vaselina naudoja paakiams...ji tai sake per savo show......

kazkaip man nekyla ranka teptis akis vazelinu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 14 lapkričio 2008 - 10:03
Nu gera temele thumbup.gif Man labai aktuali, nes veido oda sausa ir jautri, o aplink akis jau atsirado nemazai raukslyciu verysad.gif nors 30m dar nera.
As pati kol kas esu tik Nivea ir avon kremukus paakiams isbandzius, tu brangiuju dar nesirizau pirkti. Bet pirmiausia isbandysiu avokadu aliejuka ir vazelina bigsmile.gif
Man kazkaip atrodo daugelis tu kremu tik pavadinima skambu turi, o poveikio nelabai duoda, o kai zmogus nelabai ismanai apie ju sudeti, tai ir perki reklamos prisiziurejes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 14, 09:07)

As taip isivaizduoju, kad ten vos vos po akim patapsnoji su tuo vazelinu plonu sluoksniu, juk jis labai riebus.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 14, 12:07)
pagooglinau ir suradau kad tyra banks vaselina naudoja paakiams...ji tai sake per savo show......

Kuriam paros metui ji jį naudoja? Ir ką realiai jis duoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 11 09, 12:45)
naudojau nesenai Lancome crema paakiams, Hydrazen Neurocalm - labai patiko! Pamazino juodus paakius tikrai  bigsmile.gif

Kokia jo kaina pas mus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 18, 18:33)
Kuriam paros metui ji jį naudoja? Ir ką realiai jis duoda?  g.gif

pries einant miegoti....nes ryte jei tepsi tai per reibu juk gali buti ir blizges paakiai..... g.gif

ka jis daro ?rauksles naikina...nes kas naudoja(zmoniu atsiliepimia pagooglonus) sako rauksliu giliu nera.... g.gif

as paakius tepu lancome....clinigue ir stivectin....
Atsakyti
Mergaites nelyginkite savo europietiskos odos su afroamerikietiska.Juodaodziu oda yra labai LABAI sausa,tai kas tinka ju odai-visai gali netikti musu odai.O vazelina jie tikrai labai naudoja,ir rankoms ir kojoms ir viskam,nes ju odytei labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 11 21, 11:54)
Mergaites nelyginkite savo europietiskos odos su afroamerikietiska.Juodaodziu oda yra labai LABAI sausa,tai kas tinka ju odai-visai gali netikti musu odai.O vazelina jie tikrai labai naudoja,ir rankoms ir kojoms ir viskam,nes ju odytei labai tinka.

Kodel sausa?esu maciusi juodaodziu blizganciais veidais,spuogu pilnu veidu,oda ne is tolo nepanasi is sausa... rolleyes.gif
Ir siaip dar ziurint KOKI vazelina,turi buti kaip suprantu,naturalus,su aliejukais,nes jei parafinu(butent kas ir sudaro prastu vazelinu didziaja sudeties dali) patepsi tai irgi kazin ar jau sumazes tu rauksliu ar bent prevencija bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 21 lapkričio 2008 - 15:38
Siuo metu naudoju is Kenzoki kremuka saldanti, tai siaip gana neblogas smile.gif
Atsakyti
O del prevencijos vazelina galima naudot ta pati kur ir lupom tepi? Pvz eucerin ar pan. Juk yra ivairiu dar prikvepintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 21, 16:38)
Kodel sausa?esu maciusi juodaodziu blizganciais veidais,spuogu pilnu veidu,oda ne is tolo nepanasi is sausa... rolleyes.gif
Ir siaip dar ziurint KOKI vazelina,turi buti kaip suprantu,naturalus,su aliejukais,nes jei parafinu(butent kas ir sudaro prastu vazelinu didziaja sudeties dali) patepsi tai irgi kazin ar jau sumazes tu rauksliu ar bent prevencija bus doh.gif

Ne apie tai kalba eina,kas ka mate,pazistu ne viena juodaodi,ir gyvenau ne su vienu po tuo paciu stogu,visi skundesi sausa oda ir sausais plaukais,paprasciausiai kas tinka vienos rases atstovams gali visai netikti kitos rases atstovams.
Papildyta:
o kalbant i tema man labiausiai tinka Dior paakiu kremukas,viena karta konsultante buvo itikinusi mane pirkti Clarins paakiu kremuka,neva jis kur kas veiksmingesnis nei Dior,dabar as naudoju is avon toki seruma su vitaminu C ir man jis be galo patinka.O gal galetumete parasyti kur ir uz kiek perkate savo paakiu kremukus,gal kuri nors netingetu ir foto ikelti?
Atsakyti
As tai naudodavau "World of Beauty" kremuka paakiams.. tik nebezinau kur jo galima isigyti Klaipedoje.. man labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 21, 10:01)
pries einant miegoti....nes ryte jei tepsi tai per reibu juk gali buti ir blizges paakiai..... g.gif

ka jis daro ?rauksles naikina...nes kas naudoja(zmoniu atsiliepimia pagooglonus) sako rauksliu giliu nera.... g.gif

as paakius tepu lancome....clinigue ir stivectin....

Vazelinas ir man įdomus pasidarė, prisiminiau kad skaičiau apie tai Kubelkos knygoje, tik nepamenu kurioj, gal Ofelija mokosi plaukti?
Ten irgi rašė apie vazeliną, naudojamą paakiams, herojei atrodo virš 40.
Įdomu, koks vazelinas tinka ir kur jo gauti? Kas žino, patarkit ...
Išbandyčiau smile.gif
o dabar naudoju Avene Ysteal paakių kremą, neblogas, per tuos kelis mėnesius kai naudoju, jaučiu kažkokį poveikį
Atsakyti