Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

QUOTE(lauryna @ 2008 12 02, 15:46)
As is Vilniaus 4u.gif

Vilniuje yra Konarskio g, 21, gali uzsisakyti internetu, i eik i grozio namai, ten rasi.
Atsakyti
Gatineau pirkau vilniaus akropolio eurovaistinej
Atsakyti
Siuo metu naudoju eucerin paakiu kremuka, efekto jokio nematau, aisku padrekina siek tirk, manau kai baigsiu bandysiu is shiseido kazka isigyt smile.gif
Atsakyti
naudoju decleor, neblogas
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 30, 21:34)
man geriausias yra Alkaitis wub.gif nors rauksleliu neturiu, su paakiu oda irgi problemu nera, bet prevencijai man jis  thumbup.gif uz 10 metu galesiu pakomentuoti, kaip jis kovoja su raukslelem biggrin.gif

kas čia per kremukas ar gelis? drėkina ar nuo raukšlių?
man reikia labai drėkinamojo gelio paakiams. kaina iki 30lt. Ką rekomenduotumėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2008 12 01, 00:00)
gal kas Artdeco priemones paakiams naudojat? Douglase yra testeriai gelio ir kremuko, lyg ir gundausi, bet norisi kokį įspūdį išgirst  ax.gif

As turiu su hialurono rugstimi,man jisai visai nieko.Nealergizuoja odos,bekvapis,lengvai tepasi,bet galetu labiau pamaitinti,jis labiau tinka dienai.Nepalieka blizgesio,greitai susigeria.
Atsakyti
[quote=Lillly,2008 11 12, 18:10]
[quote=tura,2008 07 09, 20:58]
Aš tai apie la prairie tik negerus atsiliepimus randu

Aš bandžiau La prairie paakių žele, tai man visai nepatiko. Gal ir turi šaldyti (greičiau graužti), bet man tai nemalonus pojūtis..
Nors La prairie akių makiažo valikliu esu patenkinta ax.gif

Dabar galvoju pabandyti Kanebo arba Guerlain paakių kremukus, gal kas patars kurį geriau?
[/quote]
La Prairie man ir nelabai. Istikro sunaudojau vien dezute anti-age . Buvo nieko. Nusipirkau antra dezute ir taip sualergizavo, kad baisu blink.gif Padariau daugiau nei menesio pertrauka ir vel pabadziau- rezultatas tas pats. Mano kesmetologe sake, kad jiis labai daug ka alergizuoja, nes daaug aktyviu medz prideta, todel ir rezultatas buna greitas ir akivaizdus.

Alkaitis kremus merginos is JAV siunciasi. Tai visiskai naturalus produktas, be jokiu cheminiu priedu ir t.t
http://www.alkaitis.com/products.html
Papildyta:
arba
http://www.alkaitis..../view_products/
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 12 06, 22:16)
La Prairie man ir nelabai. Istikro sunaudojau vien dezute anti-age . Buvo nieko. Nusipirkau antra dezute ir taip sualergizavo, kad baisu blink.gif  Padariau daugiau nei menesio pertrauka ir vel pabadziau- rezultatas tas pats. Mano kesmetologe sake, kad jiis labai daug ka alergizuoja, nes daaug aktyviu medz prideta, todel ir rezultatas buna greitas ir akivaizdus.

Alkaitis kremus merginos is JAV siunciasi. Tai visiskai naturalus produktas, be jokiu cheminiu priedu ir t.t
http://www.alkaitis.com/products.html
Papildyta:
arba
http://www.alkaitis..../view_products/

Vis noriu La Prairie pirkti bet nedristu, nes irgi tik negerus atsiliepimus girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 12 07, 23:26)
Vis noriu La Prairie pirkti bet nedristu, nes irgi tik negerus atsiliepimus girdziu g.gif

Bandyk testerius is Kristianos pasiimt. Kremukas vis tik ne 10 lt kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Man irgi jau neduoda ramybės smulkios raukšlelės apie akis unsure.gif

Pasakysiu stebuklingą patarimą: nakčiai paakius ir apie akis tepu brangesniu lupų balzamu. Ryte nepatikėsit, bet odelė lygi lygi thumbup.gif
Kažkur šį patarimą perskaičiau ir be didelių lūkesčių tepliojau pirmą kartą, ryte maloniai nustebau smile.gif
Nžn, man nei nuo vieno paakių kremo taip paakių oda neatsigauna thumbup.gif

Gal kam irgi patiks 4u.gif
Atsakyti
Pas mane raukšlelių nėra, tačiau kankina pajuode paakiai doh.gif Ką jus naudojat tokiai problemai spręsti?
Šiuo metu naudoju Garnier krema (tas kur tubelėj):
user posted image
Kolkas labai džiaugiuosi, nes paakiai pastebimai pašviesėjo. jau baiginėjasi pakuotė, norėčiau kažką naujo, veiksmingesnio išbandyti.
Atsakyti
Pas mane irgi problemos su pajuodusiais paakiais g.gif
Bet kolkas savo priemonės neatradau..
Gal kuri nors susitvarkė su šita problema? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 08 gruodžio 2008 - 17:27