Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

QUOTE(verdi @ 2009 03 03, 15:20)
As tiesiog nemanau, kad kokia priemone isvis butu veiksminga paakiams. Apgaule,ir tiek...Niekas tu rauksliu neisnaikins.. ax.gif

Aš irgi pritariu, kad nieko nėra veiksmingo paakiams ... net plastikos chirurgai jų purtosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(verdi @ 2009 03 03, 14:20)
As tiesiog nemanau, kad kokia priemone isvis butu veiksminga paakiams. Apgaule,ir tiek...Niekas tu rauksliu neisnaikins.. ax.gif

kvaila tiketis, kad isnaikins. Aisku, kad neisnaikins, bet pristabdys susidaryma, paakiu issausejima, suglebima, kt problemas.. Kosmetika ir yra skirta profilaktikai, sveikos odos bukles kuo ilgesniam islaikymui, elastingumui palaikyti, o ne suteikti garantijas, kad visa gyvenima atrodysim kaip 20-ties 4u.gif
Atsakyti
Dusele o nuo keleriu metu reiketu pradeti naudoti profilaktiskai priemones paakiams ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 03, 17:27)
Dusele o nuo keleriu metu reiketu pradeti naudoti profilaktiskai priemones paakiams ?  4u.gif

tai individualu. Anksciau buvo manoma, kad vidutiniskai nuo 25-26 metu jau reikia pradeti rupintis paakiais, taciau dabar jau sunku pasakyt, nes meginos labai anksti ima dazytis, nesaugo paakiu, alergizuoja, sausina, istampo paakiu oda, +mityba, nesvarus oras, naktinis gyvenimas, alkoholis ir kt.. - todel manau jau nuo 20-ties profilaktiskai tepant veida kremu, reiktu palepinti ir paakius. Tiesiog rinktis neturincias per daug aktyviu meziagu, o tiesiog gelinio tipo drekinancias priemones.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 04, 02:51)
tai individualu. Anksciau buvo manoma, kad vidutiniskai nuo 25-26 metu jau reikia pradeti rupintis paakiais, taciau dabar jau sunku pasakyt, nes meginos labai anksti ima dazytis, nesaugo paakiu, alergizuoja, sausina, istampo paakiu oda, +mityba, nesvarus oras, naktinis gyvenimas, alkoholis ir kt.. -  todel manau jau nuo 20-ties profilaktiskai tepant veida kremu, reiktu palepinti ir paakius. Tiesiog rinktis neturincias per daug aktyviu meziagu, o tiesiog gelinio tipo drekinancias priemones.

aciu smile.gif bandysiu ziureti ka nors lengvo, gal dar galetumete pasakyti pora pvz kremuku ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florisima @ 2009 03 02, 09:25)
sveikutes...galu gale radau kas dar bande esencija...norejau jau bandyti klausinet ar kas girdejote kokiu atsiliepimu ir pan.  smile.gif
as tai pat pabandziau sios firmos priemones...na man jos patiko...o juo labiau kad tas pacia apie akis galima naudoti...taip kad apskritai ir visa oda pagrazejo ir sritis apie akis paviesejo...paskaistesjo...o kas del rauksliu,,,reikia draugiu klaust,,,ar pastebi ka nors ar nea... biggrin.gif  bet tik geru draugiu, kurios nepameluotu, o ne tik siaip pasakytu kad "oij tikrai nebera rauksliu" g.gif  blush2.gif

QUOTE(Le soleil @ 2009 03 02, 09:59)
O kur ta esensija galima nusipirkti vilniuje?

QUOTE(AZURA @ 2009 03 02, 11:34)

nu nezinau, as turejau Beoti vit C esencija doh.gif oda pradejo serpetuoti, teigiamu rezultatu nepamaciau unsure.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti ar kuri nors naudojate pastoviai Uriage Isolift paakiu krema? 4u.gif
Atsakyti
Esu nusipirkusi šį kremą ir jau pradėjau naudoti. Esu bandžiusi įvairių, kol galiausiai apsistojau ties šiuo.
Atsakyti
O kuo jis tave papirko? ax.gif
Atsakyti

Esu bandžiusi prieš tai Estee Lauder kremuka paakiams, jis man netiko- mano jautriai odai pasirodo per stiprus, nuo Galenic- pabrinkdavo odelė, nutariau Uriage, nes jau anksčiau esu naudojusi kremus iš šios serijos, o dar gera kaina buvo euro v. , tai ir įsigijau. Kolkas nesigailiu- man jis tinka.
Atsakyti
Isbandziau Shiseido ir Dior, ir pigesnius pries tai naudojus esu - Loreal, Nivea, Garnier paakiu kremus... man asmeniskai po visu ju pastebima situacija tokia pat, drekina, sausos odos problemos aplink akis ner, o kaina priemoniu skiriasi stipriai. biggrin.gif
Is smalsumo noriu pabandyt panaudot kosmetini migdolu ar kokosu alieju. Mergytes, kurios naudojat... ar jo buna pirkti kosmetikos parduotuvese, ar vaistinese? g.gif 4u.gif
Atsakyti

Tai Shiseido kaip supratau niekuo tavęs nenustebino? O kaina jo tai ojojooo..
Atsakyti