Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

aisku naudok, jei yra poreikis smile.gif o kada naudot reiks kremus kai visai susuraukslesim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 09, 21:36)
reikes man eiti i vaistine ir prasyti kazkokio paakiu kremo, lengva tekstura , nes diskomforta labai jauciu, paakiai pajuode,pabrinke sad.gif o man tik 21 sad.gif  ja jus naudojate, naudojote tokio amziaus ?

Man 23, bet jau irgi naudoju, tik dar ne nuo rauksliu, bet kad mikstintu ir drekintu paakiu oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 09, 21:42)
Man 23, bet jau irgi naudoju, tik dar ne nuo rauksliu, bet kad mikstintu ir drekintu paakiu oda ax.gif

o koki naudoji ? 4u.gif ar matosi poveikis ? ar akytes geriau atrodo ? nes as kaip zombis jau vaikstau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 09, 21:46)
o koki naudoji ?  4u.gif  ar matosi poveikis ? ar akytes geriau atrodo ? nes as kaip zombis jau vaikstau sad.gif

As naudoju Simple, bet LT nera jo, nes cia UK vietines gamybos. Nera jis is tu brangiuju, bet esme kad sudetyje yra jojobos aliejus, tai jis minkstina oda. Lietuvoj naudodavau Garnier toki geltona paakiam, jis jaunai odai, man visai patiko ir dar greit isigerdavo rolleyes.gif gal tu daug skysciu geri vakare ar dietiniesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 09, 22:20)
As naudoju Simple, bet LT nera jo, nes cia UK vietines gamybos. Nera jis is tu brangiuju, bet esme kad sudetyje yra jojobos aliejus, tai jis minkstina oda. Lietuvoj naudodavau Garnier toki geltona paakiam, jis jaunai odai, man visai patiko ir dar greit isigerdavo rolleyes.gif gal tu daug skysciu geri vakare ar dietiniesi? g.gif

geriu daug arbatos, bet bendrai i diena iseina iki 1,5 l. skysciu ir tai koks litras. Nesidietinu, o kai dietinuosi tai labiau maista derinu o ne badauju, galvojau cia nuo nedamniegojimo, nes daznai miegot einu apie 2... siandien pasizadejau 11 jau miegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 09, 22:33)
galvojau cia nuo nedamniegojimo, nes daznai miegot einu apie 2... siandien pasizadejau 11  jau miegot smile.gif

Cia ir gali but priezastis, as kai velai eidavau miegot, ir nors velai keldavausi, vistiek kaip panda atrodydavau su juodais paakiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 09, 22:20)
rolleyes.gif gal tu daug skysciu geri vakare ar dietiniesi? g.gif

Mhm, nuo arbatos pries miega gerokai patinsta paakiai..bet sunku jos negert, ypac kai mokytis reikia..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 09, 23:38)
Mhm, nuo arbatos pries miega gerokai patinsta paakiai..bet sunku jos negert, ypac kai mokytis reikia..

Pamenu ir as tuos studentavimo metus rolleyes.gif tik rytais paakiai ir nuo kitokiu skysciu patine kartais budavo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 09, 20:36)
reikes man eiti i vaistine ir prasyti kazkokio paakiu kremo, lengva tekstura , nes diskomforta labai jauciu, paakiai pajuode,pabrinke sad.gif o man tik 21 sad.gif  ja jus naudojate, naudojote tokio amziaus ?

Cherry, o kaip mamos paakiai? Irgi pajuode? Nes tai gali but genetiskai paveldima, tada normalu. Taciau kitu atveju stipriai pajuode paakiai signalizuoja apie deguonies trukuma, kraujotakos bei sirdies sutrikimus.Ar viskas gerai su sveikata? Gal nuolat sala galunes, mazas kraujospudis?
Paburke paakiai gali buti inkstu veiklos sutrikimu priezastis.

Taciau tik ispeju - tikrai neteigiu, kad turetum begti ir tirtis, galbut tiesiog neissimiegi, patiri daug streso, prastai maitiniesi, vakarais geri per daug skysciu... Tuomet tiesiog susitvarkyk rezima ir problemos neliks.
O paakius gali retkarciais palepinti kompresiukais, kaukytem, bet kazko ekstremalaus (jei tai tikrai ne ligos pozymis) nesiulau. Gali jau ir paakiu priemone lengva nusipirkt, jei jauti, kad reiktu. Nuo pajuodimo nepades, bet kad nepakenks tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 10, 01:08)
Cherry, o kaip mamos paakiai? Irgi pajuode? Nes tai gali but genetiskai paveldima, tada normalu. Taciau kitu atveju stipriai pajuode paakiai signalizuoja apie deguonies trukuma, kraujotakos bei sirdies sutrikimus.Ar viskas gerai su sveikata? Gal nuolat sala galunes, mazas kraujospudis?
Paburke paakiai gali buti inkstu veiklos sutrikimu priezastis.
Taciau tik ispeju - tikrai neteigiu, kad turetum begti ir tirtis, galbut tiesiog neissimiegi, patiri daug streso, prastai maitiniesi, vakarais geri per daug skysciu... Tuomet tiesiog susitvarkyk rezima ir problemos neliks.
O paakius gali retkarciais palepinti kompresiukais, kaukytem, bet kazko ekstremalaus (jei tai tikrai ne ligos pozymis) nesiulau. Gali jau ir paakiu priemone lengva nusipirkt, jei jauti, kad reiktu. Nuo pajuodimo nepades, bet kad nepakenks tai tikrai 4u.gif

nera jie labai juodi, bet tamsus, labiausiai gasdina tas pabrinkimas sad.gif rezima pakeisti reikia anksciau gultis, ir pries miega skysciu negerti es buna pasidarau koki 0,5 arbatos prie sm smile.gif
Atsakyti
As naudoju Germaine de Capuccini paakiu zele, tai labai patenkinta esu, geriausia is turetu.
Atsakyti
o kur ja galima pirkt,gal foto galetumete ar bent aprasyma?
Atsakyti