Įkraunama...
Įkraunama...

Paakiai, jų priežiūra

QUOTE(Dusele @ 2009 03 21, 14:51)
visa laika patine ar tik kartais rytais?

Rytais labiausiai, paskui truputį pamažėja g.gif Jau pastebėjau,kad nuovargis, stresai turi įtakos. Tai ir galvoju, kad gera priemonė būtų ne pro šalį.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 21, 18:18)
1. nespresk apie priemone pagal viena karta mirksiukas.gif  - juk tai kauke, ne kremas, o kaukes juk nebutinai turi sutekti labai malonu jausma, svarbu, kad rezultatas butu tinkamas.
2. kiek tau metu? nesu tikra del sios konkrecios primones, bet jei esi jauna, paakiu oda plona ir nepratus prie intensyviu pr. - ji tau gali but tiesiog per stipri ir ner sunki. Labaiu tinka brandesnei odai su didesnem bedom, o ne vos pastebejus pirmus pozymius..
3. kiek zinau Kristianoj tam tikros konsultantes atsakingos uz tam tikras firmas, gauna priedus nuo ju pardavimo, tai nesistebek, kad issiule mirksiukas.gif  (atsiprasau, jei klystu, bet anksciau taip buvo)
Papildyta:
atsakiau i az  rolleyes.gif

na, nezinau kaip galiu nespresti, jei mano visa oda paraudo kaip indeno, pradejo persteti ir tt unsure.gif tikrai nesidesiu sios kaukes dar karta, tik todel, kad isitikinciau dar karta ar ji man tinka ar ne smile.gif Be to, as gi ri nesakau, kad ji bloga, ji gera, tik man netinka tiesiog... ech...
Atsakyti
QUOTE(skugnis @ 2009 03 22, 17:19)
na, nezinau kaip galiu nespresti, jei mano visa oda paraudo kaip indeno, pradejo persteti ir tt  unsure.gif tikrai nesidesiu sios kaukes dar karta, tik todel, kad isitikinciau dar karta ar ji man tinka ar ne smile.gif Be to, as gi ri nesakau, kad ji bloga, ji gera, tik man netinka tiesiog... ech...

na, as tiesiog pakomentavau mirksiukas.gif . Aisku nedek, jei tokia reakcija schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(*dela* @ 2009 03 22, 10:48)
Rytais labiausiai, paskui truputį pamažėja g.gif  Jau pastebėjau,kad nuovargis, stresai turi įtakos. Tai ir galvoju, kad gera priemonė būtų ne pro šalį.

na, nusipirk gera drekinamaji krema paakiams. Ir siulyciau atkreipt demesi ar ne per daug skysciu geri pries nakti, ar gerai issimiegi, ar pakankami buni grynam ore, ar netrukta vitaminu. Kartais tereikia sustyguoti gyvenimo ritma ir ismokti gerai pailseti mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dusele gal galetumete ir man patarti ax.gif
Nezinau koki isrinkti krema paakiams, man dabar 26 m, ir jau atsirado rauksles aplink akis verysad.gif Pries tai labai daug kremo nenaidojau, kartais uzsitepdavau paakiams Garnier kremuka... Dabar noreciau, ko nors geresnio ir nuo rauksliu 4u.gif
Mano oda nera sausa, tik akis labai jautrios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beatek: 24 kovo 2009 - 12:40
Ash Vichy nusipirkau, tai patinka kol kas labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 24, 14:48)
Ash Vichy nusipirkau, tai patinka kol kas labai wub.gif

Koki is Vichy pirkai ir kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2009 03 24, 12:25)
Sveikos  4u.gif

Dusele gal galetumete ir man patarti  ax.gif
Nezinau koki isrinkti krema paakiams, man dabar 26 m, ir jau atsirado rauksles aplink akis  verysad.gif  Pries tai labai daug kremo nenaidojau, kartais uzsitepdavau paakiams Garnier kremuka... Dabar noreciau, ko nors geresnio ir nuo rauksliu  4u.gif
Mano oda nera sausa, tik akis labai jautrios  4u.gif

jei nori pati rinktis, tai siulyciau tik vaistiniu asortimenta. Deja, ten geri paakiu kremukai nera pigus. Rinkis variantus su prierasais "hypoalergic", "sensitive", "light" (o firmu g.b. ivairiu, Vishy, Iwostin, Avene, Eucerin, Roc ir tt..). Tik nepirk "anti-age", su retinoliu, "lifting" ir pan. - dar tikrai ne laikas. Jei noretum kazko is profesionalios kosmetikos tai galiu patart tik i AZ.
Malonu butu veliau sulaukt atsakymo, ka nusipirkai ir kaip tiko/rezultatas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 24, 15:59)
jei nori pati rinktis, tai siulyciau tik vaistiniu asortimenta. Deja, ten geri paakiu kremukai nera pigus. Rinkis variantus su prierasais "hypoalergic", "sensitive", "light" (o firmu g.b. ivairiu, Vishy, Iwostin, Avene, Eucerin, Roc ir tt..). Tik nepirk "anti-age", su retinoliu, "lifting" ir pan. - dar tikrai ne laikas.  Jei noretum kazko is profesionalios kosmetikos tai galiu patart tik i AZ.
Malonu butu veliau sulaukt atsakymo, ka nusipirkai ir kaip tiko/rezultatas mirksiukas.gif .

Aciu labai uz patarimus, gal galetum brukstelti ir i AZ del profesionalios kosmetikos 4u.gif Nes noreciau issirinkti tikrai gera kremuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beatek: 24 kovo 2009 - 14:22
na va pirma kart atknisau mamytes kremuka paakiams kurio pasitepus lyg patempta oda buna,bent jau man toks pojutis geras jauciamas.jis greiciausiai nera is brangiuju bet visgi ,,eveline cosmetics" su Q10 ir alyvuogiu ekstraktu, UV filtru ,beto panasu kad jis rusiskas.Meginus anksciau tuos brangiuosius tai nepalike ispudzio o sis maloniai kvepia ir poveikis sioks toks. ax.gif ziurejau kazkada laida apie paakiu kremukus spec,dare tyrima,nuo brangiausiu iki pigiausiu ,tai beveik ne po vieno kremuko moterys nepajuto ryskaus pagerejimo schmoll.gif blink.gif nuteikia ne itin smagiai unsure.gif

http://www.eveline.c...iel_oliw_maska/

is tokios serijos tik kad tubele labiau pastos formos biggrin.gif o ne kremo mirksiukas.gif
[img=http://img207.imageshack.us/img207/4734/eveline.th.jpg]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frea: 25 kovo 2009 - 13:55
o aš kaip tik šiandien baigiau paakių kremą, naudojau Guinot, bet rezultato nepamačiau schmoll.gif . Dabar reikia pradėti dairytis kažko naujo, gal kas galėtų patarti ar pasiūlyti iš profesionalios kosmetikos. Man 35 m.
Atsakyti
QUOTE(frea @ 2009 03 25, 13:46)
ziurejau kazkada laida apie paakiu kremukus spec,dare tyrima,nuo brangiausiu iki pigiausiu ,tai beveik ne po vieno kremuko moterys nepajuto ryskaus pagerejimo schmoll.gif  blink.gif  nuteikia ne itin  smagiai unsure.gif 

manau nelabai tiksliai suprantate kosmetikos priemoniu naudojimo esme: jas naudojant nepasiekiame kazkokiu stebuklingu rezultatu, jei kazkokia problema jau yra. Ju paskirtis PRISTABDYTI senejimo procesa (drekinant, maitinant, vitaminais, iv. aktyviosiom medziagom,..), tarsi "sulaikyti laika", kad paakiu ar veido oda per anksti nesusentu, neatsirastu problemos pirma laiko.. Anksciau ar veliau zmogu veikia senejimo procesai neisvengiamai, juk senstame visi, nebesigamina tt. medziagos is vidaus, todel butinas isorinis "palaikymas"... Tik vieni renkasi SAUGOTI oda, renkasi elastinguma, tonusa, dregme islaikancias priemones, o kiti - nedaro nieko... (jei geri genai - pasiseke, jei nekokie - 25-eriu galim atrodyt kaip 35-eriu). Va ir visa paslaptis 4u.gif
Kaip pavyzdi, nenoredama nieko izeist galiu pasakyt: palyginkit 30m moteri vienisam kaime, kuri nenaudoja nieko, nes neturi nei salygu nei supratimo ko reikia ir moteri mieste, kuriai viskas prieinama - tiek priemones, tiek info, kuri rupinasi savo oda. Nematot skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2009 03 24, 14:02)
Aciu labai uz patarimus, gal galetum brukstelti ir i AZ del profesionalios kosmetikos  4u.gif  Nes noreciau issirinkti tikrai gera kremuka  mirksiukas.gif

ats AZ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Was @ 2009 03 25, 16:27)
o aš kaip tik šiandien baigiau paakių kremą, naudojau Guinot, bet rezultato nepamačiau schmoll.gif . Dabar reikia pradėti dairytis kažko naujo, gal kas galėtų patarti ar pasiūlyti iš profesionalios kosmetikos. Man 35 m.

ata AZ 4u.gif
Atsakyti