Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

Bandysiu eiti i Kuncu klinika.
O kas galetu rekomenduoti geras "valstybines"gydytojas? ax.gif .maciau gerus atsiliepimus apie Drulyte ir neilgai laukti reikia. Bet gal ji dabar tik VK dirba?
Atsakyti
Grušienė dirba Jurininku poliklinikoj -labai gera, atidi ir atsargi
Gražienė dirba Jurininkų ligoninei -super ....
bet be siuntimo bet kokioj poliklinikoj ar ligoninei kur neprisirase -reiks moket

O Kuncu nebloga- Konciute
BET is kart perspeju: jeigu nepasakysit ko atejot, padarys visas imanomas proceduras - kolposkopija,echoskopija, t.t. ir galu gale sumokesit virs 200 lt

Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2007 10 11, 15:18)
Aš jau galvojau, kad gal nueiti ten, kur nereikia pinigų mokėti...
Bet suprantu visgi kur pinigai ten ir kokybiškos paslaugos...  rolleyes.gif

labai gaila, bet pas mus butent taip kaip tu pasakei - kur pinigai - ten ir kokybe (tikiuosi rolleyes.gif )

praeita savaite nuejau i III poliklinika, reikejo recepto kontraceptikams, nusprendziau kad vien del recepto moket 60Lt neverta... eilini karta pasibaisejau nuo to "lektuvo", aptarnavimo ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors, ka nors girdejote apie Butkute is Jurininku ligonines? Prisiregistravau,bet nezinau,ar verta eiti.
Atsakyti
merginos, siandien buvau pas gyd. Mačiulionytę 4u.gif
pries mėnesį laiko, gyd. Maskolaitienė man 15mm Cistą nustatė, ir pasiulė operuotis pas jos kolegę, aš pakentejau menesį laiko, pas Mačiulionytę nužingsnivau, o ji man sako, ta kiaušidė švari švariausia ir ten Nieko nėra, o kitoj pusėje sako yra panašaus dydžio folikulas, kuris yra normalus reiškinys, kiekvienai sveikai moteriai, kuris atsiranda kiekvieną ciklą vis kitoj pusėj. Juolab kad cista vadinti galima folikulą kuris yra nors bentjau 4-5cm ir neišnyksta per 3 ciklus.
Sako man gydytoja, esi sveika ir džiaukis.
Vos neapsiverkiau biggrin.gif aš 3 metus pas Maskolaitienę vaikščiojau ir nė karto iš jos neišėjau Sveika.
nebežinau ką ir galvoti...
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 10 25, 10:29)
merginos, siandien buvau pas gyd. Mačiulionytę  4u.gif
pries mėnesį laiko, gyd. Maskolaitienė man 15mm Cistą nustatė, ir pasiulė operuotis pas jos kolegę, aš pakentejau menesį laiko, pas Mačiulionytę nužingsnivau, o ji man sako, ta kiaušidė švari švariausia ir ten Nieko nėra, o kitoj pusėje sako yra panašaus dydžio folikulas, kuris yra normalus reiškinys, kiekvienai sveikai moteriai, kuris atsiranda kiekvieną ciklą vis kitoj pusėj. Juolab kad cista vadinti galima folikulą kuris yra nors bentjau 4-5cm ir neišnyksta per 3 ciklus.
Sako man gydytoja, esi sveika ir džiaukis.
Vos neapsiverkiau biggrin.gif aš 3 metus pas Maskolaitienę vaikščiojau ir nė karto iš jos neišėjau Sveika.
nebežinau ką ir galvoti...

Džiaugiamės už tave 4u.gif
Ar tai neįrodymas, kad vienu gydytoju pasitikėti neverta?
Tai liečia ir mane... blush2.gif pradėjau gydymą jau apie rugsėjo vidurį ir dar net nežinau ko tikėtis iš tokio gydymo... doh.gif
Atsakyti
dabar jau ir aš žinosiu kad vienu gydytoju pasitiketi neverta blush2.gif
aciu Kristina 25 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 28, 15:17)
Nu Jūs panos duodat, onkocitologinis daromas valdiškose įstaigose nemokamai, bent man tai nieko nekainavo, o gydytoja pati pasiūlė, nes patenku į rizikos grupę. Kol nepadarytas onkocitologinis, tol tyrimo dėl žmogaus popilomos viruso iš vis neverta daryti, nes šis virusas negydomas, jis tiesiog arba yra arba ne. Galima jį pasigauti vaikštant į kairę, bet galima ir gimti su juo.

Na ir bereikalo taip galvoji,jau išrasta apsauga nuo papilomos viruso ir gimdos kaklelio vėžio,tai skiepai kurie apsaugoja nuo šitų ligų,daugiau informacijos www.hpv.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikte: 25 spalio 2007 - 12:52
QUOTE(vikte @ 2007 10 25, 13:47)
Na ir bereikalo taip galvoji,jau išrasta apsauga nuo papilomos viruso ir gimdos kaklelio vėžio,tai skiepai kurie apsaugoja nuo šitų ligų,daugiau informacijos www.hpv.lt

skiepau nuo ZPV kaina apie pusantro tukstancio litu
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 10 25, 19:40)
skiepau nuo ZPV kaina apie pusantro tukstancio litu

Taip,brangokai bet sveikata kainuoja dar brangiau...
Atsakyti
aisku, be abejones, bet visu pirma nekiekviena siuolaikines Lietuvos moteris gali sau leisti sita malonuma, ir jeigu nepatenki i rizikos grupe gal nera taip butina skubeti. na man taip atrodo, bent jau as save guodziu tuo kad nera kur skubeti, nes pasiskiepyti nuo sios ligos uz tokia suma galesiu dar negreitai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 10 26, 10:51)
aisku, be abejones, bet visu pirma nekiekviena siuolaikines Lietuvos moteris gali sau leisti sita malonuma, ir jeigu nepatenki i rizikos grupe gal nera taip butina skubeti. na man taip atrodo, bent jau as save guodziu tuo kad nera kur skubeti, nes pasiskiepyti nuo sios ligos uz tokia suma galesiu dar negreitai  blush2.gif

UAB Endemik pasirašė su Snoro lizingu sutarti dėl išperkamosios nuomos "Silgard" vakcinos ją galima išsimokėti per 36 mėn. čia jau šiokia tokia pagalba norinčioms pasiskiepiti,labai gaila kad mūsų ligonių kasos nesugeba šio skiepo kompensuoti jo kaina ištiesu didele, veinas skiepas kainuoja 449 lt. o jų reikia pasidaryti 3. doh.gif
Atsakyti