Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Liusii @ 2007 11 06, 23:53)
nu nesuprantu g.gif mano vaikas- noriu duodu noriu ne, ko cia bijoti? Dabar kur nori ten gimdai, tegul dziaugiasi jie kad dar kazkas pas juos gimdo, kiek zinau ten palatos pustustes. Neisivaizduoju kaip gali soskiuko neleisti, jei juos gamina, reikiasi nenuodingi, ir mes su jais uzaugom. As asmeniskai nieko nebijociau ir daryciau taip kaip reikia.

Niekas ir nedraudzia. Bet si ligonine butent tai aktyviai reklamuoja, vykdo.. Tad, pasirinkdama sia ligonine, ir nenoredama klausyti "lituaniju", tiesiog nerodeme ax.gif
Teisingai, kur nori - ten gimdai, bet kiekvienoje ligonineje skirtingos ir vidaus taisykles, negalime ant ju "spjauti", ir viska kaip norime. Reikia kartais atsizvelgti i tai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuxxx: 06 lapkričio 2007 - 22:32
Tarp kitko. Čiulptuko atmintinėje rašoma, kad rekomenduojama vaikams iki trijų mėnesių čiulptuko neduoti. O jei ligoninė vykdo tokią politiką, tai gal negalima visiškai ant jos nusispjaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrutis @ 2007 11 07, 12:03)
Tarp kitko. Čiulptuko atmintinėje rašoma, kad rekomenduojama vaikams iki trijų mėnesių čiulptuko neduoti. O jei ligoninė vykdo tokią politiką, tai gal negalima visiškai ant jos nusispjaut g.gif

drinks_cheers.gif
o as tai net nepagalvojau, kad ciulptuko ligonineje negalima, turejau ji, bet nelabai mansikiui jo reikejo ax.gif , tai kartais tik idedavau...o ir siaip jam pradejo jo reiketi kai dantys pradejo dygti, tai dabar nusiraminimo vienas is priemoniu...ir taip jau nuo 4.5 men, nuo tada kai dantis pirmas isdygo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 10 24, 21:49)
Sekmes ir tau  mirksiukas.gif lauksim tavo patarimu po patirties su šia ligonine. O pas ka žadi gimdyt?

Su gudytoja Zebrauskiene taremes, tai jei spesim nuo Vilniaus atlekti, turetume plana igyvendinti smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas nors gali ka nors parasyti apie gydytoja Dauksa II ligonineje? Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pisces77 @ 2007 11 09, 19:51)
Su gudytoja Zebrauskiene taremes, tai jei spesim nuo Vilniaus atlekti, turetume plana igyvendinti smile.gif

drinks_cheers.gif manau tikrai suspesit mirksiukas.gif sekmes 4u.gif

QUOTE(Evel @ 2007 11 10, 21:51)
Laba diena,

Gal kas nors gali ka nors parasyti apie gydytoja Dauksa II ligonineje? Aciu. smile.gif

schmoll.gif nieko neižinau, gal kas nors atsilieps
Atsakyti
manau kad kiekvienos mamos reikalas duoti soskiuka ar ne....ir neverta gincytis mirksiukas.gif
as merginai geriau dazniau kruti duodavau...ir visai mums nereikejo. pliusas tas kad nereikejo atpratinti nuo jo.... thumbup.gif
Atsakyti
hmmm keista,turėjom mes žinduką ir visai neslėpėm ir nei akušerės nei gydytojos nieko nepasakė per tris paras,gal kad antrą gimdžiau tai mums i akis per daug nelindo,tik abi pažiūrėdavo,paklausdavo ar viskas tvarkoj ir geros dienos palinkėdavo.visada visos buvo malonios,nei apšaukdavo nei ka,kaip čia kažkur skaičiau. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif o dėl to krūties čiulpimo,tai man vyr.akušerė nepamenu dabar pavardes paaiskino taip;vaikiukas turi valgyti iš kiekvienos krūties po 10-15min. jokiu budu ne ilgiau,nes to užtenka kad pasisotintų,o vėliau tik žaidžia.o dėl pastovaus čiunkavimo pieno gaminasi per daug ir jis užsistovi,veržia krūtis,nesusireguliuoja jo gamyba,kas ypač svarbu pima mėn, o to pasekoje kyla daug problemų su krūtim-guzavimasis,mastitas ir t.t.o ir vaikutis taip pripranta prie rėžimo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaila kad to nieks nepaaiskino pirma kart po gimdymo(krikščioniškieji gm),būčiau išvengus daug problemų ir bereikalingo skausmo wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
laukiam laukiam nauju mamyciu atsiliepimu apie ligonine ir personala ax.gif gal ledai jau pajudejo ir kokiu pokyciu yra??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2007 11 19, 00:42)
laukiam laukiam nauju mamyciu atsiliepimu apie ligonine ir personala  ax.gif  gal ledai jau pajudejo ir kokiu pokyciu yra??? rolleyes.gif

kovo mėnesį parašysim biggrin.gif bus palyginimas,kas pasikeitė po metų....
Atsakyti
as balandy sioj ligoninej gimdziau. ir zinot likau patenkinta. per visa gimdyma spoksojau y akuseres kortele, nes labai svelni ir supratinga buvo, labai norejau prisimint varda ir pavarde, bet vistiek pamirsau. seselem ir nesiskundziau, mano manymu jos savo darba atliko nepriekaistingai.
bet va, mano draugei nepasiseke, jai dare cezary 2 ligoninej, ir vos per daktaru neapdairuma neprarado sunaus. jie delse daryt cezary, galvojo kad ji isgimdys. truko vos keliu minuciu.
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2007 11 19, 14:40)
kovo mėnesį parašysim  biggrin.gif  bus palyginimas,kas pasikeitė po metų....

thumbup.gif tai reiškias jau apsisprendei ax.gif pas ka gimdysi, kaip jautiesi? Vis apie tave pagalvoju kaip tau antras nestuke.gif blush2.gif

QUOTE(mantuke @ 2007 11 19, 16:00)
as balandy sioj ligoninej gimdziau. ir zinot likau patenkinta. per visa gimdyma spoksojau y akuseres kortele, nes labai svelni ir supratinga buvo, labai norejau prisimint varda ir pavarde, bet vistiek pamirsau. seselem ir nesiskundziau, mano manymu jos savo darba atliko nepriekaistingai.
bet va, mano draugei nepasiseke, jai dare cezary 2 ligoninej, ir vos per daktaru neapdairuma neprarado sunaus. jie delse daryt cezary, galvojo kad ji isgimdys. truko vos keliu minuciu.

smile.gif šaunu kad viskas baigesi gerai, aš ir labai domejausi akušeriu vardais, deja tik kelias pamenu.
Jei mergaites padetu tai butu galima koki sarasiuka padaryti, gal kuriai sm mamytei paskui butu lengviau apsispresti
Atsakyti