Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Mums irgi priekaištų buvo dėl žinduko. Ir apskritai, jei kas dėl maitinimo tai baisus įvykis jei paprašai mišinio, atrodo tas vaikas nusinuodis. Ką daryt, jei to pieno nebuvo. Ir jų tais įsitikinimais aš gyvenau visą mėn. su verkiančiu vaiku ir gulėjimu prie papo kiaurą parą. Tik paskui man patarė duot mišinio, po kurio vaikelis miegojo beveik visą parą, tiek buvo išalkęs ir išvargęs. Ne visom ta laimė duota maitint krūtimi. Su antru vaiku jau būsiu protingesnė.
Atsakyti
Sveikos, gal kas gimdet Kauno II ligonineje pas akusere Zebrauskiene? Gal galit ka pakomentuot, patart.
Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(lilaila @ 2007 11 01, 17:49)
Sveikos, gal kas gimdet Kauno II ligonineje pas akusere Zebrauskiene? Gal galit ka pakomentuot, patart.
Buciau dekinga

Žebrauskienė yra gydytoja(jei ta pati) tai atsiliepimus gali pasiskaityt va čia:
http://www.supermama...showtopic=95487
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norita: 01 lapkričio 2007 - 17:00
Visuose gimdymo ligoninėse kurios yra pripažintos kaip Palankios naujagymiams žindukai griežtai nerekomenduojami, net kolodoriuje yra plakatas ir jame nurodytas vienas iš punktų kad žindukų nerekomenduoja ar kažkas panašaus. Nors nei viena akušerė ar vaikų seselė neliepė žinduko ištraukt, kelios bandė sakyt kad va geriau krutis negi nebijot kad pieno nebus, o aš joms ir sakydavau kad tik dėl to kad noriu kuo ilgiau ir ramiau pati maitint duodu žinduką, kad žaistų ir kramtytų ne mane o tą gumos gabaliuką, tada visos pridurdavo kad ir jos pačios savo vaikus su žindukais augino, bet va jei netyčia kokia revizija iš pašalies tai geriau žinduko nerodyt, bet turėjo omeny ne tos ligoninės personalą, nes kaip supratau kaskiek laiko juos patikrina kaip jie laikosi to palankumo naujagymiams. Taip yra ir visose kitose naujagymiams palankiose ligoninėse.
Atsakyti
Mane irgi buvo perspėję dėl žinduko,kad nei namuose,nei ligoninėje nenaudoti.Bet aš buvau atsargai įsimetus ax.gif Nors taip tikėjau,kad neprireiks ir visos tos teorijos mums galios...bet... rolleyes.gif po dviejų parų,kurias išbuvom su maže neatskiriamos,netekau jėgų ir kantrybės kentėt-daviau žinduką tongue.gif ir patiko abiems-tiek mažei,aišku,ir man biggrin.gif .Bet nuo personalo tai slėpiau,kažkaip nepapuolė,kad užtiktų mus su soske,norėjau išvengt tų teorijų aiškinimo.
Bet dabar imu pergyvent,kad kuo toliau,tuo labiau jo reikia blink.gif iki šiol tik miegot eidavom su juo,o dabar ir žaidimui tinka ir taip pasidžiaugt.Ko gero ilgai teks draugaut su juo,nes jei šito neduosiu-atims iš sesės ar brolio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **kiškutė**: 04 lapkričio 2007 - 15:27
Praktiškai visi mes užaugom su žindukais ir nematau juose nieko blogo. O pati vaikui žinduką daviau jau pirmos paros gale, nes pastebėjau kad pradeda trukinėt speneliai nuo pastovaus žindymo leliukas visą laiką buvo prie krūties miegodavo ją įsikandęs. kai ruošiau tašes į ligoninę pirmas daiktas kurį įsidėjau buvo žindukas, pirmą kai gimdžiau jo neturėjau tai vos nenukando man visko tas vaikas, sesutės pačios atnešė valdišką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 09 16, 11:32)
buvau skaicius, gimdymo istorijose kad mamos veždavosi i gimdyklas gumytes ir jomis prisirišdavo tas palutes  g.gif

Nereikejo jokiu gumyciu,nusipirkau kelnaites po gimdymo ir jas uzsimaudavau,jos ir prilaike,o kai jau pradejo erzinti tos palos dejausi paketus skirtus po gimdymo ir niekas to nedraude. smile.gif
Atsakyti
Zinduko ir as savo mazajai nedaviau Tiesiog bijojau nes visur iskabineti plakatai,kad tai nieko gero, g.gif o dabar gailiuosi,nes kai mazoji uzsimano papo,pvz.parduotuveje,tai nera ka pakisti,nes zinduko nepripazysta,su juo tik zaidzia smile.gif
Todel kai jau turesiu antra vaikeli nuo pat pirmos dienos duosiu zinduka ir nesvarbu,kas ka propoguoja,vaika ne parsonalui reikia auginti,todel jie tegu ziuri savo reikalu,o mes ziurekime,kas yra mum patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2007 11 05, 20:11)
Nereikejo jokiu gumyciu,nusipirkau kelnaites po gimdymo ir jas uzsimaudavau,jos ir prilaike,o kai jau pradejo erzinti tos palos dejausi paketus skirtus po gimdymo ir niekas to nedraude. smile.gif

cia buvo esme tame, kad palas duoda per pacius saremius, kai reikia judeti vaikscioti it tt. Na o po gimdymo aišku yra kelnaites ir visa kita
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2007 11 04, 17:21)
Mane irgi buvo perspėję dėl žinduko,kad nei namuose,nei ligoninėje nenaudoti.Bet aš buvau atsargai įsimetus ax.gif Nors taip tikėjau,kad neprireiks ir visos tos teorijos mums galios...bet... rolleyes.gif po dviejų  parų,kurias išbuvom su maže neatskiriamos,netekau jėgų ir kantrybės kentėt-daviau žinduką  tongue.gif  ir patiko abiems-tiek mažei,aišku,ir man  biggrin.gif .Bet nuo personalo tai slėpiau,kažkaip nepapuolė,kad užtiktų mus su soske,norėjau išvengt tų teorijų aiškinimo.
Bet dabar imu pergyvent,kad kuo toliau,tuo labiau jo reikia blink.gif iki šiol tik miegot eidavom su juo,o dabar ir žaidimui tinka ir taip pasidžiaugt.Ko gero ilgai teks draugaut su juo,nes jei šito neduosiu-atims iš sesės ar brolio doh.gif

Pas mus panasiai. Is pradziu negalvojom, kad ka nors sakys, bet pamaciusi sesele patare slepti. Tai nuo to laiko slepdami daveme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 11 05, 22:01)
cia buvo esme tame, kad palas duoda per pacius saremius, kai reikia judeti vaikscioti it tt. Na o po gimdymo aišku yra kelnaites ir visa kita

doh.gif oi neisigilinau i esme biggrin.gif
Man per gimdyma ju nedejo,puse saremiu prakentejau duse,o kita puse ant kamuolio ir jokiu palu man nedejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2007 11 06, 01:28)
Pas mus panasiai. Is pradziu negalvojom, kad ka nors sakys, bet pamaciusi sesele patare slepti. Tai nuo to laiko slepdami daveme  mirksiukas.gif

nu nesuprantu g.gif mano vaikas- noriu duodu noriu ne, ko cia bijoti? Dabar kur nori ten gimdai, tegul dziaugiasi jie kad dar kazkas pas juos gimdo, kiek zinau ten palatos pustustes. Neisivaizduoju kaip gali soskiuko neleisti, jei juos gamina, reikiasi nenuodingi, ir mes su jais uzaugom. As asmeniskai nieko nebijociau ir daryciau taip kaip reikia.
Atsakyti