Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(Dulkelė @ 2008 04 07, 20:47)
Sakykit, mamytės, kada šioj ligoninėj atneša vaikutį, jeigu atliekama Cezario pjūvio operacija? Labai nenorėčiau patikėti jo personalui..

Tik baige mane susiuti, perveze i palata ir is karto atnese stebukliuka thumbup.gif As dar pati buvau apspangus nuo vaistu, bet jau atnese, kad bandyciau maitinti wub.gif Be to vyras salia buvo, tai musu mazyle ir pasiliko visam, nedavem personalui rolleyes.gif
Atsakyti
na sveikos mamytes, as gimdziau 2 klinikinej ligoninej, likau patenkinta visi mumis rupinosi, ypac akusere Linute ir Gydytoja Silkitiene thumbup.gif , seseles labai mielos net ir nakti ateidavo pagelbet, o del maisto tai ten biski toks nesusipratimas, mat duoda valgyt visai ligoninej vienodai, bet kiek zinau yra kovoja del atskiro maisto pagimdziusioms, na paziuresim kaip ten bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 04 07, 20:46)
Tik baige mane susiuti, perveze i palata ir is karto atnese stebukliuka  thumbup.gif  As dar pati buvau apspangus nuo vaistu, bet jau atnese, kad bandyciau maitinti  wub.gif Be to vyras salia buvo, tai musu mazyle ir pasiliko visam, nedavem personalui  rolleyes.gif

O tave vežė iš karto į tą palatą, kurioje praleidai likusias dienas, ar prieš tai papuolei į pooperacinę?
Šiaip labai smagu girdėti, kad net ir po operacijos iš karto atiduoda vaikutį bigsmile.gif Labai jau nenorėčiau patikėti jo personalui... Juk vyras man padėtų juo pasirūpinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulkelė @ 2008 04 08, 20:43)
O tave vežė iš karto į tą palatą, kurioje praleidai likusias dienas, ar prieš tai papuolei į pooperacinę?
Šiaip labai smagu girdėti, kad net ir po operacijos iš karto atiduoda vaikutį  bigsmile.gif Labai jau nenorėčiau patikėti jo personalui... Juk vyras man padėtų juo pasirūpinti  ax.gif

Tik susiuvus, mane nuveze i gimdykla blush2.gif , nes nebuvo laisvos pooperacines palatos, teko palaukti kol ja isplaus, nes kaip tik islydejo is ten gyvenusius tongue.gif
Tai kazkur gal apie valanda,na gal pora, prabuvom laisvoje gimdykloje. Tai jau ten buvo ir mazoji su mumis wub.gif . As gulejau ant lovos su ratukais, tai po to taip mane ir nuveze i pooperacine palata. Ten ir pragyvenom 7 paras, su mumis gyveno ir tetis thumbup.gif . Labai liuks buvo, WC tik musu, palata tik musu ir visa seimyna kartu thumbup.gif
Bet tuomet buvo labai daug gimdyviu, tai ir truko vietos. Buvo toks metas tongue.gif Dabar kiek girdejau - daug laisviau. Tai manau tave ten nuves tiesiai, o teciui gali buti, kad ir lieps laukti toje pooperacineje palatoje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuxxx: 08 balandžio 2008 - 21:33
sveikutes, galvoju gimdyti sioje ligonineje, ar yra ten vienvieciu palatu, ar reikia is karto tartis ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2008 04 11, 11:58)
sveikutes, galvoju gimdyti sioje ligonineje, ar yra ten vienvieciu palatu, ar reikia is karto tartis ir pan.  g.gif

ten visos palatos vienvietes.t.y. dvi lovos tik tau ir tavo seimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2008 04 11, 13:31)
ten visos palatos vienvietes.t.y. dvi lovos tik tau ir tavo seimai ax.gif

As irgi gimdziau 2oi ligoninei,tai ten kaip suprantu visos palatos po viena guleti,tik atremontuoti jas jau galetu,nes pries 10metu mano sesuo ten gimde tai nuo tada ten niekas nepasike (kaip tarybiniais laikais lotuliukas.gif )
Atsakyti
O sakykit, ten vaikuciui gimus duoda rubelius ar savo reikia tureti, kol isleidzia i namus, nes zinau, kad kai kuriose ligoninese grieztai neleidzia savo duoti, nes ju ten dezinfekuoti rubeliais ir pan. g.gif na, tikiuosi mano klausimas nekvailai nuskambejo blush2.gif
Atsakyti
Mūsų tai naujagimių sesutė paklausė,ar neturim savo drabužėlių, kad tvarkingiau vaikutis atrodytų, nes tie jų tai labai nepatogūs, vaikutis išsidraiko, sunku net paimt paskui visą išsivyniojusį. Bet jei neduosi, tai aprengs su ligonines. Nera jokiu draudimu,tik vaikutis dar nešvarus būna, tai drabužėliai išsitepa. Bet tai juk ne problema... ax.gif mirksiukas.gif
O tau sėkmės
Atsakyti
na aisku, tai galima ir taip ir taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2008 04 11, 18:33)
na aisku, tai galima ir taip ir taip  g.gif

mus gimdykloj seselė aprengė ligoninės rūbais,na tiksliau tariant suvystė,o kai grįžom į palatą,pasipuošėm savais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2008 04 11, 19:47)
mus gimdykloj seselė aprengė ligoninės rūbais,na tiksliau tariant suvystė,o kai grįžom į palatą,pasipuošėm savais... blush2.gif

o ka prisidejai vaikuciui, tai yra, kokiu rubeliu? tai siaustinuku, bodziuku, sliauztu? g.gif nu man cia kaip tundrai reikia viska smulkiai blush2.gif
Atsakyti