Gimdziau sioje ligonineje,apie personala negaliu pasakyti nieko blogo,aisku nervuodavo valytojos zujancios nuo 7 val. ryto,bet ju darbas toks,tai nemanau,kad tai yra blogai.
Kas apie pacia ligonine,tai aisku,kad noretusi,kad butu siek tiek konforto,na bent jau kazkokio jaukumo paciose palatose,kas labiausiai erzino,kad sviesa uzsidegdavo tik is koridoriaus puses,tai visa nakti miegodavau su ijunkta sviesa.Labai gerai,kad palatos yra vienvietes,gali likti ir vyras nakvoti,man,tai buvo labai i nauda

.Toletas pasitaike laaabai toli,neramu mazyle palikti ilgam laikui,o vaikscioti buvo sunku,bet stengiausi kuo greiciau nuslubuoti,kad tik mazoji prabudusi nepasijustu esanti viena ir neuzsiverktu.Dusas buvo netoli,bet ir ten begdavau paskubomis

Galetu tu tuoletu ir prausyklu buti bent keli per visa koridoriu

Na,kaip ten tos gimdyklos atrodo,tai man tai nebuvo svarbu,nes istikruju man jau neberupejo,gal tik gimdymo stalas pasirode nepatogus,tie laiptikai,kur baisu,kad nenusiverstum
Jei kalbeti apie maista,tai neesu labai isranki,tiko viskas,ka duodavo,na ir nebuvo,taip labai neskanu,normaliai,o balandeliu man dave,tik kuria diena neatsimenu,o pragulejau 5paras.
Tai vat tokie tie atsiminimai apie sia istaiga