Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

As gimdziau abu savo vaikucius II-oi ligoninej ir pas ta pacia gyd.G.Kardeliene,atsiliepimai patys geriausi.Pati ir pats personalas ir labai maloni gydytoja,tiesiog super.Aisku uzknisdavo visos valytojos ir pan.,zujancios nuo 7h ryto biggrin.gif .bat siaip viskas liuks,viena palatoje,palata rakinama-gali ir vyras pasilikt paknarkt salia biggrin.gif .Maistas tai normalus,kaip ligoninej,tiesa-pietus man atnesdavo mama.O ka duodavo pusryciams ir vakarienei buvo gana normalu.Rode ir filmuka apie maitinima ir buvo atejusios sesutes pasakoja apie tai ka reik daryt,jei nelaiko slapimas,kaip sustiprint pilvom raumenis.As likau viskuom patenkinta,jei dar sumastytume kada nors turet trecia lotuliukas.gif lotuliukas.gif gimdyciau nedvejodama ten pat biggrin.gif
Atsakyti
Gyd. Kardeliene taip pat likau labai patenkinta. Nors nestumo metu lankiausi pas Lauzikiene, taciau pas ja gimdyti negalvojau. Atvykau nesusitarusi, bet gavo pinigeliu, liko patenkinta ir labai gerai atliko savo darba. thumbup.gif Apskritai, manyciau, didziausia darba vis tiek atlieka akusere. dabar dar galvoju, ar su antru irgi pasirinkti II ligonine. Siek tiek baisu po viso to, kas ten nutiko- turiu omeny gimdyvės mirti nuo kraujo uzkretimo. Gal kas zinote, kokia gydytoja tuomet atliko cezari?
Atsakyti
Deja ne gydytojų kaltė dėl tos mirties ir visai ne nuo cezario. Ta moteris su temperatūra visą savaitę nesikreipė į gydytojus, o paskui jau buvo per vėlu.
Atsakyti
QUOTE(Amneza @ 2007 09 04, 17:33)
Deja ne gydytojų kaltė dėl tos mirties ir visai ne nuo cezario. Ta moteris su temperatūra visą savaitę nesikreipė į gydytojus, o paskui jau buvo per vėlu.

kartais tie gyd.visai nekalti,bet vos ką išgirdusi liaudis skuba diskutuot-va kokie ten dirba,padarė tą ir tą...
o bijoti po tokių įvykių papult į tą ligoninę,manau,nereikia.Net galvot nereikia,kad man kažkas bus panašaus.
Atsakyti
Čia spauda nesąmonių prirašė. Ne tie laikai, kad gydytojai kraujo užkrėtimus padarytų. Ir nereikia čia šmeižti ant tos ligoninės. Ten gulėjau, gimdžiau ir tikrai labai patenkinta gydytojų personalu.
Atsakyti
QUOTE(Amneza @ 2007 09 04, 19:54)
Čia spauda nesąmonių prirašė. Ne tie laikai, kad gydytojai kraujo užkrėtimus padarytų. Ir nereikia čia šmeižti ant tos ligoninės. Ten gulėjau, gimdžiau ir tikrai labai patenkinta gydytojų personalu.

parašyk,kiek kainavo vaikutis mirksiukas.gif ir tavo sveikata...
gali AŽ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiškutė: 04 rugsėjo 2007 - 19:45
QUOTE(Amneza @ 2007 09 04, 19:54)

Respublikos laikraštyje buvo antras straipsni del tos nelaimes, na šmeižto tikrai ten nebuvo ir mediku niekas nekaltino, kaip tik buvo parašyta kad tas užkretimas ivyko jau namuose o ne ligoninej ir ne nuo ligonines aplinkos. Gaila kad neturiu jau to laikrašcio o tikrai pacituotau jums

QUOTE(kiškutė @ 2007 09 04, 20:44)
parašyk,kiek kainavo vaikutis mirksiukas.gif ir tavo sveikata...
gali AŽ ax.gif

sveikute, kaip laikais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 09 04, 21:49)

sveikute, kaip laikais mirksiukas.gif

thumbup.gif kaip niekad gerai smile.gif tfu tfu tfu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano atsiminimai apie II ligoninę jau senoki, bet kraupūs. Pagimdžiau sausio 2 d. , o į ligoninę atvežė sausio 1 . Kai atvežė gydytojas pasakė, kad šianakt tikrai negimdysiu, todėl vyras išvažiavo namo. po trijų valandų atpžiūrėjęs nusprendė, kad visdėlto gimdysiu ir nuleido vandenis. Gydytojas buvo nemažai išgėręs, ačiū dievui buvo nuostabi akušerė. Visą gimdymą atsimenu, kaip košmarą.Ant gimdymo stalo kankinausi beveik dvi valandas, visą laiką šalia buvo tik akušerė, gydytojas pasirodė tik prieš pat vaiko gimimą ir dar sugebėjo mane apšaukti.Nors sūnelis gimė labai mažas, bet sveikas, o aš turėjau visokių problemų. Neatsiskyrė placenta, reikėjo daryti valymą, to valymo pasėkmes gydžiausi dar kelis metus. Gydytojo pavardės neatsimenu. Dabar laukiuosi antro vaikelio, teko darytis II ligoninėj keletą tyrimų, gero įspūdžio tikrai nepaliko ir savo antro vaiko tikrai čia negimdysiu.
Atsakyti
nu trūksta žodžiu schmoll.gif , žiauru kaip taip yra žiūrima i darbą ir nejaučiama jokios atsakomybes, nei už save nei už kitą žmogų. Tikekimes kad tas daktaras jau senei nebedirba cool.gif
Atsakyti
As taip pat gimdziau II ligonineje, t.y. cezario pjuvi dare. Mano prisiminimai puikus, sulaukiau labai daug prieziuros. Daznai eidavo daktares, akuseres ir klausinedavo kaip jauciames. Tik nepatiko viena naujagimiu sesele, labai jau bjauri verysad.gif . Bet nieko, tiesiog ignoravom lotuliukas.gif
O siaip, tai tikrai buvau viskuom patenkinta. Po gimdymo buvau kvieciama ir filmuku ziureti, ir dovanu gavome. Be to, ateidavo jauna panele, net nezinau kas ji tokia buvo, bet pasakodavo kaip atsigauti po gimdymo, po operacijos, kokius pratimus daryti.. thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau sioje ligonineje,apie personala negaliu pasakyti nieko blogo,aisku nervuodavo valytojos zujancios nuo 7 val. ryto,bet ju darbas toks,tai nemanau,kad tai yra blogai. smile.gif
Kas apie pacia ligonine,tai aisku,kad noretusi,kad butu siek tiek konforto,na bent jau kazkokio jaukumo paciose palatose,kas labiausiai erzino,kad sviesa uzsidegdavo tik is koridoriaus puses,tai visa nakti miegodavau su ijunkta sviesa.Labai gerai,kad palatos yra vienvietes,gali likti ir vyras nakvoti,man,tai buvo labai i nauda thumbup.gif .Toletas pasitaike laaabai toli,neramu mazyle palikti ilgam laikui,o vaikscioti buvo sunku,bet stengiausi kuo greiciau nuslubuoti,kad tik mazoji prabudusi nepasijustu esanti viena ir neuzsiverktu.Dusas buvo netoli,bet ir ten begdavau paskubomis biggrin.gif Galetu tu tuoletu ir prausyklu buti bent keli per visa koridoriu blush2.gif Na,kaip ten tos gimdyklos atrodo,tai man tai nebuvo svarbu,nes istikruju man jau neberupejo,gal tik gimdymo stalas pasirode nepatogus,tie laiptikai,kur baisu,kad nenusiverstum biggrin.gif
Jei kalbeti apie maista,tai neesu labai isranki,tiko viskas,ka duodavo,na ir nebuvo,taip labai neskanu,normaliai,o balandeliu man dave,tik kuria diena neatsimenu,o pragulejau 5paras. smile.gif
Tai vat tokie tie atsiminimai apie sia istaiga smile.gif
Atsakyti