Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

norejau paklausti, ar duoda dar palas gimdyklose? Ten su tom palom tai ne fontanai: riboja judejima, krenta, nepatogu ir tt g.gif Kažin kaip kituose gimdymo namuose?
Gal kuri pasidalins savo patirtim kaip susitvarke su jom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 09 15, 22:45)
norejau paklausti, ar duoda dar palas gimdyklose? Ten su tom palom tai ne fontanai: riboja judejima, krenta, nepatogu ir tt  g.gif Kažin kaip kituose gimdymo namuose?

duoda duoda tas palas, bet kadangi as po epiduro vaikscioti negalejau, o ir skatino laseline mane tai nepaogumo su tomis palomis net nepajutau...gulejau ir viskas.....kai reikejo pasikeisdavau ir tiek to nepatogumo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 09 15, 21:45)
norejau paklausti, ar duoda dar palas gimdyklose? Ten su tom palom tai ne fontanai: riboja judejima, krenta, nepatogu ir tt  g.gif Kažin kaip kituose gimdymo namuose?

Tik reikia paprasyti jei kartais pamirstu mirksiukas.gif
Atsakyti
buvau skaicius, gimdymo istorijose kad mamos veždavosi i gimdyklas gumytes ir jomis prisirišdavo tas palutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 09 15, 22:45)

duoda duoda, ale su jom taaaaip nepatogu. laimė, mažai laiko man jų reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Duoda, pabandykit tinklinem kelnaitem prilaikyt tas palas. mirksiukas.gif
Atsakyti
labai labai patiko,buvau susitarus su gydytoja Lesciova tai tikrai labai atidi ir rupestinga buvo per gimdyma....tik gaila kad ne nuo pat pradziu buvo kartu verysad.gif
Atsakyti
kur jusu nuomones ax.gif
Atsakyti
Pries menesi teko gimdyti II - oje ligonineje ir visai esu patenkinta gydytoju ir ypac akuseriu darbu. Nesitikejau tokios prieziuros valstybineje ligonineje ir nemokant kiekvienam ant kampo... Ligonineje teko praguleti su cezariu visa savaite, akuseres budedavo paromis, negaliu skustis nei vienos darbu, vis eidavo ir klausdavo ar viskas gerai, ar nereikia ko. Gydytoja pasirodydavo reciau, bet jos as labai ir nepasigesdavau - uztekdavo ir akuseriu konsutacijos.
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2007 09 30, 17:05)
Pries menesi teko gimdyti II - oje ligonineje ir visai esu patenkinta gydytoju ir ypac akuseriu darbu. Nesitikejau tokios prieziuros valstybineje ligonineje ir nemokant kiekvienam ant kampo...  Ligonineje teko praguleti su cezariu visa savaite, akuseres budedavo paromis, negaliu skustis nei vienos darbu, vis eidavo ir klausdavo ar viskas gerai, ar nereikia ko. Gydytoja pasirodydavo reciau, bet jos as labai ir nepasigesdavau - uztekdavo ir akuseriu konsutacijos.

Atsakyti
QUOTE(rritukas @ 2007 10 02, 14:34)

As antra savo dziaugsma ir beveik pries metus gimdziau antrojoj.. ir nesitarus. tiesiog atvaziavau ir,keista maloniai prieme. paklause pas ka, pasakiau,kad nesu susitarus. kaip i ufonaute neziurejo. nestumo metu lankiausi pas gyd.Toleikiene. kazkaip daugiau blogo apie ja ir Krikscioniskus buvau girdejus. nesiryzau gimdyt pas ja. ir neatsimenu dabar tos nuostabios gydytojos pavardes,kuri padejo mano dukrai ateiti i pasauli,bet likau labai patenkinta. thumbup.gif O gymdyme dalyvavo akusere Vilma,tai ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . ir po gimdymo prieziura buvo liuks!!! zodziu,tikrai nei vieno blogo zodzio.
Atsakyti
QUOTE(zaka @ 2007 09 30, 16:05)
Pries menesi teko gimdyti II - oje ligonineje ir visai esu patenkinta gydytoju ir ypac akuseriu darbu. Nesitikejau tokios prieziuros valstybineje ligonineje ir nemokant kiekvienam ant kampo...  Ligonineje teko praguleti su cezariu visa savaite, akuseres budedavo paromis, negaliu skustis nei vienos darbu, vis eidavo ir klausdavo ar viskas gerai, ar nereikia ko. Gydytoja pasirodydavo reciau, bet jos as labai ir nepasigesdavau - uztekdavo ir akuseriu konsutacijos.

drinks_cheers.gif aš ir gimdžiau II. Nuoširdžiai nustebau priežiūra.Lakstė ištisai tai akušerės tai gydytoja.Per dieną net pavargdavau nuo ju lotuliukas.gif .Pirmomis naktimis įkišdavo nosį-ar viskas gerai.Nepatiko tik tai,kad per patį gimdyma liepė nerėkt,atseit,kai kas ir pamiegot bando blink.gif .Bet per daug demesio nekreipiu dėl tų pasakymų.Visi gi esam žmonės,ne visada ta nuotaika superinė,ypač kai naktimis reik budėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 06 spalio 2007 - 15:24