Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

Pati negimdziau 2-oje ligonineje bet sesuo gimde ir ka atsiliepimai tikrai thumbup.gif ir ji sako jei gimdysiu 3vaikuti tik 2-oje ligonineje.
Atsakyti
Gydytojai tai tikrai ten eina sniurais biggrin.gif Kartais net pavargsti nuo ju demesio bigsmile.gif Ir visai nereikia duoti pinigu, akuseres ir taip sokineja apie tavekaip apie torta tongue.gif
Atsakyti
gimdziau as savo leliu 2-oje ligonineje, pries pusantru metu, nelabai man viskas patiko g.gif , ypac higienos klausimais. labai mazai dusu ir ta bide ju vadinama kaip ant juoko. minejot maista, valgyt galima ir uztenka, tik pusryciai ''sunkus" budavo, nes labai nemegstu balto surio doh.gif , o jis budavo nuolatos. kazkas minejo, kad girdedavos leliu verksmai, na jie miegoti tikrai netrukde smile.gif
gimdziau greitai ir sunkiai, pavelavo suleisti nuskausminamuju, nors prasiau. gydytoja isbuvo tik pusvalandi per visa saremiu ir gimdymo laika, taip pat gavau pastabu, kad labai garsiai rekiu ir stumiu, parode, kur per saremius turetu skaudeti, tai iki siol nesuprantu, kodel man kitur skaudejo... blink.gif labiausiai patiko akusere, gaila pavardes neprisimenu, tikrai nuosirdus ir paslaugus zmogus, savo darba myli biggrin.gif
na, antra vaika 2-oje ligonineje nebe gimdyciau, rinksiuosi kitur, pvz Mazyli, daug draugiu apie juos gerai atsiliepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritmetelis @ 2007 10 11, 00:27)
antra vaika  2-oje ligonineje nebe gimdyciau, rinksiuosi kitur, pvz Mazyli, daug draugiu apie juos gerai atsiliepia ax.gif

Mano dvi drauges gimde 'Mažylyje' .Ir abi nepatenkintos.Tiesa,vienai buvo sunkus gimdymas.Mano manymu perdejo truputuka pasakodama. O kitai tai po gimdymo kraujas issiliejo blink.gif ,dare valyma ir uzsiuvo belekaip.Kankinosi su tuo 'siuviniu' ilgokai.Bet manau,kad kaip kur ir pas ka papulsi g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 11 spalio 2007 - 11:40
is pažystamu esu girdejus tiek geru atsiliepimu ir apie II ligonine ir apie Mažyly, na o komplikaciju visur pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 10 11, 12:43)
na o komplikaciju visur pasitaiko  mirksiukas.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai atrodo kad ne nuo ligonines priklauso o nuo gydytojos ir akuseres kur geriau gimdyt. Pati gimdziau IIligoninej ir esu super patenkinta, o pusesere gimde panasiu metu mazylyje tai pusantro menesio nei sedet nei gulet normaliai negalejo - suplyso skersai isilgai.
Aisku ir ligonines aplinka turi itakos bet tik minimaliai, didziausias indelis yra gydytoju. Cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2007 10 11, 14:10)
man tai atrodo kad ne nuo ligonines priklauso o nuo gydytojos ir akuseres kur geriau gimdyt. Pati gimdziau IIligoninej ir esu super patenkinta, o pusesere gimde panasiu metu mazylyje tai pusantro menesio nei sedet nei gulet normaliai negalejo - suplyso skersai isilgai.
Aisku ir ligonines aplinka turi itakos bet tik minimaliai, didziausias indelis yra gydytoju. Cia mano nuomone ax.gif

drinks_cheers.gif butent viskas priklauso nuo daktares ir akuseres, na o patogumas ir aplinka nera pagrindinis dalykas bet tikrai ne paskutinis.
Atsakyti
As gimdziau 2 ligoninej balandzio men. Nuostabus ivykis ivyko nuostabioj aplinkoj su paciu geriausiu personalu t.y. gydytoja Asta Valyte ir akusere Lina. Nuostabios moterys! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labiausiai nepatiko naujagimiu skyriaus merginos ir moterys: zodziu visos skirtingai (kol as buvau mane aplanke keturios), skirtingai mokino maitinti, skirtingai aiskino kas geriausiai kudikiui, o kai leliukas puse nakties reke nes niekaip neistrauke MP tai sake, kad misinuko neduos bandyk toliau verysad.gif
Zodziu bukit atkaklios su naujagimiu skyriaus personalu!
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 10 11, 16:23)
drinks_cheers.gif butent viskas priklauso nuo daktares ir akuseres, na o patogumas ir aplinka nera pagrindinis dalykas bet tikrai ne paskutinis.

Sutinku, kad profesionalumas labai daug reiskia, bet ir pacios pacios geriausios akuseres ar gydytojos nevisagales. Juk musu visu organizmai skirtingi!
Atsakyti
QUOTE(EvelinaC @ 2007 10 11, 17:26)
Labiausiai nepatiko naujagimiu skyriaus merginos ir moterys: zodziu visos skirtingai (kol as buvau mane aplanke keturios), skirtingai mokino maitinti, skirtingai aiskino kas geriausiai kudikiui, o kai leliukas puse nakties reke nes niekaip neistrauke MP tai sake, kad misinuko neduos bandyk toliau verysad.gif
Zodziu bukit atkaklios su naujagimiu skyriaus personalu!

Keista... g.gif
Maniskis visa trecia diena irgi prareke, tai man misinio pasiule iskarto kai paklausiau ka daryti. Aisku siule dar bandyti duoti kruti, dar pabandziau ir galiausiai atnese. Be problemu. Valgem ligonines misini 3 paras, nes man normaliai pieno atsirado tik 7 para. Nei viena pamaina negailejo. ax.gif
Atsakyti
manau tokiu atveju reikia ne prašyti o REIKALAUTI mišinelio , juk tai tavo vaikelis ax.gif
Atsakyti