Suantru prasidėjo po 5 mėn - nors maitinau tik MP berniuką

Po pirmo kraujavau tik apie savaite,o menesines prasidejo po menesio.Po sio gymdymo kraujavau net 3 savaites,o menesines po pusantro menesio prasidejo,taciau noriu paklaust ar kuriai buvo taip kad niekada nebuvo skausmingos menesines,o pirmos po gymdymo net labai skausmingos.

mano pirmos menesines tetruko 2 dienas, bet taip staigiai nustojau kraujuot ir viskas
ar tai normalu ? o atsirado praejus 2 menesiams o gimdymo

Po gimdymo praejus 5,5men dvi dienas patepliojo, savo zuiki maitinu pati. Kas tai buvo? Tipo menesines

raudonoji armija atkelliavo po 4menesiu ir visu pajegumu ir su vel tuo paciu zverisku skausmu, tik skirtumas tas, kad negali gerti nuskausminamuju, ir turi pasirupinti savo aukseliu ir laikytis, kad nenualpti, o maitinu pati.
pagimdziau liepos 11, o rugsejo 7 sulaukiau mmm, tai beveik 2 men po gimdymo
ir kolkas yra reguliarios kaip laikrodukas
kadangi turiu bedu su nugara, tai per mm, tik ja ir skauda, o pilvuko ne.

QUOTE(Linavaido @ 2010 11 20, 17:59)
raudonoji armija atkelliavo po 4menesiu ir visu pajegumu ir su vel tuo paciu zverisku skausmu, tik skirtumas tas, kad negali gerti nuskausminamuju, ir turi pasirupinti savo aukseliu ir laikytis, kad nenualpti, o maitinu pati.
uzjauciu mamyte, zinau ka tai reiskia. tik man geriau, kad as jau nemaitinu ir galiu geri nuskausminamuosius. visi sake, kad kai pagimdydi, menesines nebebus tokios skausmingos, bet ne velnio.

Aš labai ilgai kraujavau ir tepliojau po gimdymo- apie 6 savaites. O po to po dar kokio mėnesio susirgau.
panašiai po dviejų mėnesių
QUOTE(Linavaido @ 2010 11 20, 17:59)
nezinau, ar paracetamolis padeda nuo menesiniu skausmu, bet zinau, kad ji galima gerti maitinancioms. man gydytojai duodavo isgerti paracetamolio gimdymo namuose pries maitinant kudiki, nes labai skaudejo krutine.