Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

Suantru prasidėjo po 5 mėn - nors maitinau tik MP berniuką ax.gif
Atsakyti
Po pirmo kraujavau tik apie savaite,o menesines prasidejo po menesio.Po sio gymdymo kraujavau net 3 savaites,o menesines po pusantro menesio prasidejo,taciau noriu paklaust ar kuriai buvo taip kad niekada nebuvo skausmingos menesines,o pirmos po gymdymo net labai skausmingos. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mano pirmos memes prasidejo po menesio kai pagimdziau, buvo lb gausios, laimei neskausmingos 4u.gif ir maitinu MP iki siol ir kas menesiuka, kaip laikrodis ateina mmm ax.gif
buna ir taip 4u.gif
Atsakyti
mano pirmos menesines tetruko 2 dienas, bet taip staigiai nustojau kraujuot ir viskas g.gif ar tai normalu ? o atsirado praejus 2 menesiams o gimdymo
Atsakyti
Po gimdymo praejus 5,5men dvi dienas patepliojo, savo zuiki maitinu pati. Kas tai buvo? Tipo menesines unsure.gif
Atsakyti
raudonoji armija atkelliavo po 4menesiu ir visu pajegumu ir su vel tuo paciu zverisku skausmu, tik skirtumas tas, kad negali gerti nuskausminamuju, ir turi pasirupinti savo aukseliu ir laikytis, kad nenualpti, o maitinu pati.
Atsakyti
pagimdziau liepos 11, o rugsejo 7 sulaukiau mmm, tai beveik 2 men po gimdymo smile.gif ir kolkas yra reguliarios kaip laikrodukas biggrin.gif kadangi turiu bedu su nugara, tai per mm, tik ja ir skauda, o pilvuko ne.
Atsakyti
QUOTE(Linavaido @ 2010 11 20, 17:59)
raudonoji armija atkelliavo po 4menesiu ir visu pajegumu ir su vel tuo paciu zverisku skausmu, tik skirtumas tas, kad negali gerti nuskausminamuju, ir turi pasirupinti savo aukseliu ir laikytis, kad nenualpti, o maitinu pati.

uzjauciu mamyte, zinau ka tai reiskia. tik man geriau, kad as jau nemaitinu ir galiu geri nuskausminamuosius. visi sake, kad kai pagimdydi, menesines nebebus tokios skausmingos, bet ne velnio. blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš labai ilgai kraujavau ir tepliojau po gimdymo- apie 6 savaites. O po to po dar kokio mėnesio susirgau.
Atsakyti
Susirgau 2men. po gimdymo, vaika maitinau beveik iki metu
Atsakyti
panašiai po dviejų mėnesių
Atsakyti
QUOTE(Linavaido @ 2010 11 20, 17:59)

nezinau, ar paracetamolis padeda nuo menesiniu skausmu, bet zinau, kad ji galima gerti maitinancioms. man gydytojai duodavo isgerti paracetamolio gimdymo namuose pries maitinant kudiki, nes labai skaudejo krutine.
Atsakyti