Įkraunama...
Įkraunama...

Labai gausios mėnesinės po gimdymo

QUOTE(Linavaido @ 2010 11 20, 17:59)
raudonoji armija atkelliavo po 4menesiu ir visu pajegumu ir su vel tuo paciu zverisku skausmu, tik skirtumas tas, kad negali gerti nuskausminamuju, ir turi pasirupinti savo aukseliu ir laikytis, kad nenualpti, o maitinu pati.

na va ,o net gydytojai sako ,jei skaumingos menesines ,tai gimdyk ir viskas susitvarkys . o maitinanciai nuo skausmo galima paracitamolio pagerti ,zinoma nepadauginti .bet gal nors ir viena tablete apmazins ta skausma g.gif na dar galima ir aspirino ,bet su juo atsargiai ,nes jis "skystina"krauja.aspirino ekstra atveju duodavo ir ligonine po gimdymo ,kai buna nezmoniskas skausma maitinimo metu(maitinant traukdavosi gimda ,o jei ne pirmas ,tai tas skausmas dar stipresnis ,o jei vaikiukas didelis buvo ,tai dar...)kadangi tau gausios mmm ,tai aspirinai nelabai gerai schmoll.gif
o man mmm prasidejo 3,5 men. po gimdymo .gal is karto bus reguliarios ?pamatysim si menesi .nors buna taip kad pasirodo ,o paskui vel porai men . dingsta ,ypac jei dar maitini.
Atsakyti
QUOTE(Linavaido @ 2010 11 20, 17:59)
raudonoji armija atkelliavo po 4menesiu ir visu pajegumu ir su vel tuo paciu zverisku skausmu, tik skirtumas tas, kad negali gerti nuskausminamuju, ir turi pasirupinti savo aukseliu ir laikytis, kad nenualpti, o maitinu pati.

Vajezau vajezau. Jau praejo 2men.o dar nesergu. Jai jau bus kaip pries gimdyma doh.gif siaubas,buvo labai skausmingos,tada as ju visai nelaukiu blink.gif
Atsakyti
Po gimdymo praejo jau beveik septyni menesiai, o as dar vis nesergu unsure.gif Mazyle maitinu MP, tai gal del to? blink.gif Nors dabar jau kelinta diena jauciu toki maudima pilvo apacioje, kaip buna pries menesines. Tai gal jau prasides. Tik bijau, kad po tokio ilgo laiko, kai drioksteles, tai nezinosiu kur detis doh.gif
Atsakyti
Sveiki, gal mane kas nuramins, o tai jau pradejau pergyventi, kad kas negerai.Praejus po cezario pjuvio dviems su ouse menesio prasidejo manau, kad menesines, bet jau tokios gausios, kad atrodo nukraujuosiu ir nezinau ar tai gerai. Nemaitinu jau pusantro menesio.Ar kam taip buvo?
Atsakyti
jau 5 men maitinu, dar nesergu. kai buvo 4 men maude pilva, galvojau ateina, bet ne, toliau nera. jei netiketai prasides tai turbut netiketa bus atejus i parduotuve pamatyti pabrangusius iklotus biggrin.gif gaunas, kad jau virs metu nesergu, nuo nestumo pradzios
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2010 12 09, 16:39)
Po gimdymo praejo jau beveik septyni menesiai, o as dar vis nesergu  unsure.gif  Mazyle maitinu MP, tai gal del to? blink.gif  Nors dabar jau kelinta diena jauciu toki maudima pilvo apacioje, kaip buna pries menesines. Tai gal jau prasides. Tik bijau, kad po tokio ilgo laiko, kai drioksteles, tai nezinosiu kur detis doh.gif

Man gine sake, kad jai maitini MP tai iki metu laiko gali nesusirgti. Bet aisku juk kievienai skitingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaiką maitinau 2,5 mėn,tai po kokių poros savaičių baigus maitinti pasirodė ir menesinės ax.gif
Atsakyti
mazdaug 3,5 menesio, neskausmingos. Siaip pora dienu nebemaitinau ir prasidejo, o dar taip nesinorejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 12 11, 00:36)
Man gine sake, kad jai maitini MP tai iki metu laiko gali nesusirgti. Bet aisku juk kievienai skitingai mirksiukas.gif

Tikra tiesa - maitinau iki 13 mėn, vos nustojau, iškart ir prasidėjo...
Atsakyti
norit tikekit norit ne, bet man tai jos prasidejo antra savaite po gimdymo. Pacia pirma savaite tepliojo nes gimda vis dar valesi ir jau bebaigiant vel antra savaite pradejau smarkiai kraujuoti-isigandau, bet po menesio reguleriai vel susirgau, ir dabar vel sergu mmm. Skausmu nebera kokius tekdavo iskesti pries gimgyma. Maitinu 2,5men.
Atsakyti
Kraujavau ir tepliojau apie 4sav, dabar vėl pasirodė kraujas. Truputį pamaudžia pilvą, kaip per mėnesines, bet kraujo labai nedaug. Kaip žinot, ar čia mėnesinės? Po pirmo CP man jos sugrįžo po trijų mėnesių. Maitinau tada ir dabar maitinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GiedrėM: 17 gruodžio 2010 - 15:23
GiedreM pasizimek kada vel smarkiai pradejai kraujuoti gal tai tesis savaite ar ciut daugiau tai zinok kad tai menesines ir ju lauk kita menesi panasiau tuo paciu metu. ne sman ta pati situacija buvo savaite po gimdymo as susirgau, nors pati tuo netikejau kiek prisiskaiciusi is forumo nuomoniu.
sekmes tau.
Atsakyti