Mes irgi turim kėdutę-nešioklę. Labai džiaugiuosi šiuo daiktu, nes vaiką joje galiu nusinešti visur, ir į parduotuvę ir į svečius, net į virtuvę. Ji joje saugiai sėti ir supasi bei žiūri kaip aš gaminu maistą. Kol vaikas mažas vs dėlto aš irgi siūlau įsigyti kėdutę nuo 0 kg, nes didesnėje vaikas subliūkš, manau negerai stuburiukui.
Musu kedute-nesiokle BebeConfort - atsipirko su kaupu, nes joje ne tik keliavom, bet ir namie sedejom. Dabar su kombinezonu jau nebetelpam, ai tik namie dar sedim.
Ir jau turim pasiruose rimta autokedute - Maxi Cosi. Kokybes nezinau, nes dar ciut ciut ankstoka i ja sestis (nera ne 6 men.).
Tai va taip nesaugiai ir vazinejames kolei kas
Ir jau turim pasiruose rimta autokedute - Maxi Cosi. Kokybes nezinau, nes dar ciut ciut ankstoka i ja sestis (nera ne 6 men.).
Tai va taip nesaugiai ir vazinejames kolei kas

Mes su savo mažąja pirmą kartą keliavom 1mėn. (nelabai toli), tai pramiegojo visą kelią ir nieko nepajuto.

Mes naudojom Maxi cosi nešioklę, tai pasiteisino visu 120%! Kėdutė tikrai verta dėmesio

QUOTE(nestuke_ieva @ 2006 03 09, 16:22)
Mielos mamytes, patarkit... susipainiojau visai
tai nuo kiek laiko kudykeli galima guldyti i sita kedute? ar yra pritaikytu naujagimiams? ar visgi pirma reikia isigyti lopsi, o po to nuo kokiu 3-4 men
kedute?

tai nuo kiek laiko kudykeli galima guldyti i sita kedute? ar yra pritaikytu naujagimiams? ar visgi pirma reikia isigyti lopsi, o po to nuo kokiu 3-4 men
kedute?
ant kėdutes pas mus rašo nuo 0 iki 11kg, bet mes pradėjom dėti tik kokių 2mėn ir tai retai, nes lopšį buvo patogiau (vaikas daug daugiau miegodavo). Dabar lopšį išaugom, mažiau miegam, tai autokėdutę naudojam. Kažkaip ją naudoti nuo pat gimimo man buvo nedrąsu, nors kai pakalbėjau su įvairiais žmonėm, tai sakė nėr ko bijoti. Užsieny iškart į tas kėdutes deda

Mesturim kėdutę nuo 0-18 kg
prancūziška Boulgom firmos tai
3 padėtys, diržai reguliuojasi, galvytei atlošas yra ir audini nuėmus skalbti galima.

QUOTE(jole @ 2006 03 12, 10:38)
Mesturim kėdutę nuo 0-18 kg
prancūziška Boulgom firmos tai
3 padėtys, diržai reguliuojasi, galvytei atlošas yra ir audini nuėmus skalbti galima.

mes kaip tik ieskom kedutes ir niekaip nenusprendiam kokia pirkt, galvojam gal net is antru ranku, butu pigiau

O mes praeitą savaitę savo vaikiui CONCORD kėdutę nupirkom. Jei tiksliau LIFT PRO-TECT. Kainavo apie 400 Lt. Kol kas patenkinti, nors naudojosi tik pora kartų
Gaila, kad parduotuvėje nedidelis spalvų pasirinkimas buvo... tai išsirinkom JANIS spalvą
Žiūrėsim kaip čia bus.
O prieš tai turėjome, net nežinau kokios firmos. Reiks pasižiūrėti ir patarti kitoms mamoms nepirkti tokios. Labai prakaituodavo joje, diržai nepatogūs - kažkaip visada susisukdavo. Užsegimas irgi labai nepatogus.

O prieš tai turėjome, net nežinau kokios firmos. Reiks pasižiūrėti ir patarti kitoms mamoms nepirkti tokios. Labai prakaituodavo joje, diržai nepatogūs - kažkaip visada susisukdavo. Užsegimas irgi labai nepatogus.
QUOTE(Mazius_ @ 2006 03 13, 21:41)

mes kaip tik ieskom kedutes ir niekaip nenusprendiam kokia pirkt, galvojam gal net is antru ranku, butu pigiau

Kėdutę vyras iš Prancūzijos parvežė, net nežinau ar LT tokios firmos yra

Dukrai ir mes iš antrų rankų buvom pirkę, tai kėdutė save pateisino.
QUOTE(persefone @ 2006 03 12, 13:09)
Sveikutės. Atėjo laikas ir mum pirktis autokėdutę. Nu apsistojau ties Graco. Bet pavarčius parduotuvių prekių katalogus radau šios firmos kėdutes arba nuo 0 - 13 kg. arba nuo 15 iki 36 kg. Man reiktų viduriuko, nuo 9 iki 15 kg. Gal patartumėt mielosios, gal matėt kur Vilniuj pirkti Graco. Nes man Graco Junior didoka, mum dar tik metukai, bet svoriu nesiskundžiam...
Turbut nerealu tokią gauti?

Turbut nerealu tokią gauti?
Bt jei gautum, tai nesigailėtum