Nepagailejom 400 lt. ir nusipirkom Chicco. Kol kas patenkinti. Netikiu, kurios raso, kad nesvarbu firma. Gero vardo firmos rupinasi savo vardu ir pastoviai turi pinigu investuoti i naujoves. Geriau sumoketi daugiau nei verkti veliau

mucka kur isigijot Chicco kedute nuo 0 - 18 kg. Nes kazkaip keik ieskojau neteko tokios pamatyti.
O kad pradzei reiketu kedutes - nesiokles labai sutinku. Nes ji ne tik automobilyje reiklainga, bet ir namuole labai naudinga. Vaikelis buvo labai neramus, tai paguldydavau i kedute ir supdavau.Juk visa diena ant ranku neprisupsi.Tai kartasi mano rankeles pavaduodavo ta kedute. bet dabar jau reikia didesnes, nes ta jau baigiame isaugti.
O kad pradzei reiketu kedutes - nesiokles labai sutinku. Nes ji ne tik automobilyje reiklainga, bet ir namuole labai naudinga. Vaikelis buvo labai neramus, tai paguldydavau i kedute ir supdavau.Juk visa diena ant ranku neprisupsi.Tai kartasi mano rankeles pavaduodavo ta kedute. bet dabar jau reikia didesnes, nes ta jau baigiame isaugti.
QUOTE(bonda @ 2006 03 15, 07:37)
matai, taure, mes vazinejam tik is kiemo i kiema ir iki poliklinikos... o pas mus atstumai nedideli... uz tai ir nededu i autokedute, be to musu turima man nepatinka -mazei irgi visai ne, o be to su kombenzonu -nelabai mes ten...tad kai jau sedes ir nupirksiu jau ta nuo 9 kg -tada ir veziosiu... tik va dar neapsisprendziu kokia
kad butu ir saugi, ir vaikui patogi 

as nors ir kelis simtus metru vaziuoju, vis tiek prisegu, niekada negali zinoti,kas
tau i sikna ivaziuos ar dar koks beprotis pasimaisys

QUOTE(zanetauz @ 2006 03 17, 01:13)
Nepagailejom 400 lt. ir nusipirkom Chicco. Kol kas patenkinti. Netikiu, kurios raso, kad nesvarbu firma. Gero vardo firmos rupinasi savo vardu ir pastoviai turi pinigu investuoti i naujoves. Geriau sumoketi daugiau nei verkti veliau 

mes taip pat

Merginos, ka manot apie... kaip cia pavadinus... ventiliuojamas kedutes. Cia kur nuo 9 iki 18 kg, berods Chicco ir dar kazkokios firmos, is brangesniuju. Ten sonuose yra kaip ir pralaidzios tokios ertmes ar kas ten. Na, atseit neprakaituoja nugaryte. Man tiesiog idomu...neprakaituoja is tiesu ar cia tik reklaminis triukas. Gal turejot kuri tokia vasara? Pasidalinkit prasau ar verta tokia pirkti.
Chicco Key 1 turi tipo ventiliacijas , concordas turi , is lenku ddeltim turi , is hauck yrgi yra didesniems , na kaip cia pasakius . Stebuklu nebuna , prakaituoja maziau bet ne taip kad visiskai neprakaituotu . Juk tos skyles nugaroje nelabai ten kas pro jas patenka .
QUOTE(*EDITA* @ 2006 03 17, 01:03)
mucka kur isigijot Chicco kedute nuo 0 - 18 kg. Nes kazkaip keik ieskojau neteko tokios pamatyti.
Mes pirko Chicoo baby transit, Čipolino parduotuvėj, Kaune Pramonės maximos 2 aukšte. Kaina buvo apie 400. Bet ji ten buvo vienintelė. Bet, jei reikia kėdutės naujagimiui, aš manau kad šitoji būtų netinkama, arba reiktų pirkt įdėkliuką.

Mūsų kėdutė 3 padėčių, mes labai patenkinti

QUOTE(astull @ 2006 03 07, 16:05)
Gal kas zinot pagal taisykles kaip yra: ar galima kudiki veztis priekyje (kai pati vairuoji)?
labukas kudiki galima vezti toje masinoje kurioje priekyje nera oro pagalviu ir butinai prisegti dirzu automobiline kedute

Su dėvėtomis kėdutėmis riektų atsargiai, perimti nebent tik iš patikimų žmonių. Nes kitaip negalima būti tikrai, kad ji nebuvus autoįvyky. Net vizualiai nepažeistą kėdutę tokiu atveju siūloma keisti nauja, gali būti nebesaugi..
Aš manau svarbiau ne FIRMA o kad būtu patogi vaikui
Klausimėlis dėl 0-13kg kategorijos kedučių. Ketiname joje vežiotis vaikiuką nuo gimimo. Vienose kėdutėse mačiau kad yra papildomi išimami apsauginiai buomeliai galvytei, kitose to nėra. Ar šie buomeliai labai reikalingi? Ar į šios kategorijos kėdutes dedasi dar kokios papildomos pagalvėlės kad labiau tiktų naujagimiui?
QUOTE(Nuska @ 2006 04 02, 12:32)
Klausimėlis dėl 0-13kg kategorijos kedučių. Ketiname joje vežiotis vaikiuką nuo gimimo. Vienose kėdutėse mačiau kad yra papildomi išimami apsauginiai buomeliai galvytei, kitose to nėra. Ar šie buomeliai labai reikalingi? Ar į šios kategorijos kėdutes dedasi dar kokios papildomos pagalvėlės kad labiau tiktų naujagimiui?
Tie balneliai skirti naudoti kol vaikas nelaiko galvos,jei vaikas gime ziema ir veziojamas aptulotas kombinzonu,tai nelabai tas balnelis ir reikalingas,ir taip vaiko galva nemaskatuoja,o va vasara gimusiam-sakyciau reikalingas dalykas..