QUOTE(True.mama @ 2010 01 07, 16:02)
Aš tai neiškenčiau nuėjau į polikliniką ir pasidariau dar kartą tą šlapimo tyrimą tai baltymo nerado išvis

Prieš eidama labai švariai apsiploviau ir makštį užsisdengiau vatos tamponėliu, kad nepatektų išskyrų. Tai gydytoja sakė kad taip būna ir dėl viso pikto dar ryt tą patį tyrimą liepė padaryti, nes jau labai buvau persigandus
Aš irgi pasidariau kitą tyrimą ir nieko neberado....
Klausiau, iš kur aną kartą buvo. Sakė, kad gali ir nuo maisto būti, bet tai vienkartiniai atvejai. Čia atseit ne bėda.
Tiesa, užklausiau kažkiam tiklapyje apie baltymą ginekologės:
"Mano užduotas klausimas:
Laukiuosi 4-ą mėn. ir rado baltymo šlapime, bet ginekologė problemos tame nematė. Kokia baltymo norma šlapime nėščiai, ar tikrai reikia numoti į tai ranka? Ačiū
Atsakymas:
Normoje baltymo slapime is viso neturetu buti. Iki 22sav. radus baltymo, siulyciau tiesiog pakartoti tyrima. Jei vis tiek bus, tai nera gerai. Reiskia, inkstu kanaleliai del kazkokiu priezasciu nefiltruoja baltymo ir juo kemsasi. Tokius pakitimus gali sukelti inkstu ligos arba nesciosioms budingos patologines bukles: nesciuju hipertenzija ar preeklampsija, kurios daznesnes jau po 22sav. Ar Jusu kraujospudis nepakiles? Jei ne, ieskokit inkstu ligu."