Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo testų rezultatai

labas..
mano nestumas jau beveik 18sav, gal apie koki men slapimo tyrimai blogi..sako, kad ten yra kazkokia bakterija ir jei pateks maziukui i kraujotaka bus negerai verysad.gif ims slapimo paselius ir ziures kas ten..gal kam buvo panasiai?nes mane tai jau gasdina verysad.gif vaistuku geriau cyst-control ir urosafe, bet jie infekcijos nepradangino..slapinuosi nrml be skausmu ir t.t
Atsakyti
Sveiki! Mums dabar 10 savaiciu nestuke.gif Jau du kartus dariausi slapimo tyrima, viena karta surado acetono, tai pasake gerti daugiau skysciu, visa savaite stengiausi gerti po 2 litrus skysciu. Padejo, taciau per antra tyrima slapime atsirado kazkas kita, tai sake gydytoja,kad gali buti del kepto ir astraus maisto. Taigi kad butu geras slapimas, reikia gerti kuo daugiau skysciu ir bent para pries tyrima nevalgyti nieko kepta ir astraus!
Atsakyti
QUOTE(violetiik @ 2010 01 27, 17:08)
Sveiki! Mums dabar 10 savaiciu  nestuke.gif  Jau du kartus dariausi slapimo tyrima, viena karta surado acetono, tai pasake gerti daugiau skysciu, visa savaite stengiausi gerti po 2 litrus skysciu. Padejo, taciau per antra tyrima slapime atsirado kazkas kita, tai sake gydytoja,kad gali buti del kepto ir astraus maisto. Taigi kad butu geras slapimas, reikia gerti kuo daugiau skysciu ir bent para pries tyrima nevalgyti nieko kepta ir astraus!

gal yra koks gryelis smile.gif aisku, prisiziuret maista reiktu ne vien pries tyrimus, o apskritai smile.gif man drusku liepe maziau vartot, kai slapimas buvo siek tiek blogesnis smile.gif pasitaisys, dauguma nestukiu susiduria su siom problemom, tokia jau musu dalia biggrin.gif sekmes tau, stenkis nepergyvent smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos. Matau, kad su tuo baltymu visokie monai gali būti. Man kas antrą tyrimą randa baltymo. Randa labai mažai ir sako, kad gali būti nuo maisto. Ginė sako, kad nuos silkės.. Kas toj silkėj, kad nuo jos baltymas??? g.gif
Jaučiuosi gerai, netinstu, spaudimas net per žemas.
Atsakyti
Sveikutes, man kai buvo 24 sav dare slapimo tyrimus, tai rado gliukozes jame blink.gif tai itaria arba cukrini diabeta nesciosios arba inkstu pralaidumo padidejima, eisiu ateinancia sav pas endokrinologe, darys ta gliukozes tolerancijos megini ir bus aisku kas kaip rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi slapime pakitimu, bet man del baltuju, jau senai pas mane tos bestijos, neatsikratau, tai israse zvakuciu macmiror, tai ziuresim po savaiteles ar pagerejo kazkiek...
Atsakyti
o man tik po menesio pastabejo,kad paskutinis slapimo tyrimas pries dekreta rode,jog jame yra leukocitu daug ir 3 dalys bakteriju:verysad: praeita ketvr. nunesiau slapimo tyrimui,pirmadieni paeme tepineli, siandien vel slapimo tyrima tas pats-leukocitu daug ir plius per savaite dar baltymo atsirade verysad.gif paeme slapimo ir paseliui,bet atsakymas bus tik pirmadieni.as maista ir taip saugojausi-nieko astraus,kepto,suraus,silkes ir pan.nuo pat nestumo pradzios. slapintis einu gana daznai,nakti 3-4 kartus,kartais paskauda sona,nugara,ant desiniojo sono beveik is viso negaliu guleti,nes pradeda mausti blink.gif israse dabar makmiror zvakutes,antibitokus ospamox ir zolines tabletes su spanguolemis unsure.gif bet kas keisciausia iki to karto,kol slapimo tyrimai buvo ok,tai viskas bus gerai t.y as mokejau surinkti rytini slapima tyrimui,bet dabar is gyd. kalbos iseina-kad as kazka darau neteisingai... g.gif nors ir apsiprausiu,tada kazkiek i tualeta,paskui per vata i sterilu indeli,viska atlikau pagal jos rekomendacijas blush2.gif
bet siaip jau siandien ginekloge ir plika akimi ziuredama i indeli pasake,kad slapimas -drumzlinas ir nera skaidrus,bet va sako,kad as gal blogai surenku ta slapima tyrimui unsure.gif net nzn,na laukiu rytojaus echoskopotuojo nuomones...
Atsakyti
man irgi buvo blogi tai tableciu israse su spanguolem smile.gif
Atsakyti
tai va as jau zinau,man uzspaustas desinysis inkstas,todel blogai nuteka slapimas ir vystosi uzdegimas verysad.gif tik nzn kas toliau-gerti antibiotikus ar nea...
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif mano slapimo tyrimai irgi prastoki. Seip visada viskas buvo liux, o si karta rado leukocitu 500 tai dabar vel eisiu kartoti tyrima ir ziuresiu ka sakys gine. Ar tai gali pakenkti leliukui? g.gif
Atsakyti
labas nestuke.gif
mano slapimo tyrimas ir nera geras... verysad.gif tyrimai jau antra kart is eiles rodo baltyma.. be to paskutini kart kai buvau tai dar ir gimdos kaklelis paraudes buvo... tai israse kazkokiu zvakuciu... verysad.gif tikiuosi viskas susitvarkys, mums dar tik 10 savaiteliu..
Atsakyti
Man irgi neperseniausia buvo blogas šlapimo tyrimas, rodė kietųjų dalelių kad per daug (jas rodo, kai nėštukei acetozė būna), bet pakartojau tyrimą, viskas gerai. Tai ginė sakė kad turbūt tą dieną mažai skysčių išgėriau.
Atsakyti